Maďarská trať ROLINE

AlesB

Hradlař
nemáte někdo zkušenost s touto tratí ? Absolutně mi nejde rozchodit. Nejdřív tam chybí .ref soubor, který jsem s pomocí JOHNZE vytvořil, ale pak pro změnu píše, že selhala inicializace terénu. Je to stažené tady :http://marci.triak.hu/pn/modules.php?op=modload&name=Downloads&file=index&req=viewsdownload&sid=1
za rady předem děkuji :(

Ahoj Aleši, na selhání inicializace terénu dávám jednoduchou radu. Spustit MSTS, jít do Nastavení, potom do Pokročilá nastavení a zapnout položku Textura oblohy. Zkus to. Lord.

Každopádně dej potom vědět, jaká je. Já jsem nainstaloval také maďarskou trať Sasvár - Szir - Szenthalászi a jsem moc spokojen. Lord.

čauky Lorde, texturu oblohy zapnutou mám, ale tahle trať je nějaká zvláštní.Za prvé nemá vůbec .ref soubor (s tím jsem si díky JOHNZOVI PORADIL), ale při projití složky WORLD jsem zjistil, že na to, že trať má mít cca 400 km, tak je tam silně málo položek.Myslím,že to bude v tom,že instalační balíčky nejsou kompletní.

ten základní soubor V 1.0 má stažený 201 MB,já si myslím, že v té instalaci není všechno co být má.Ani po všech updatech se nic nezmění.Stále to tipuju na složku WORLD,je moc malá,ale je to jen doměnka

No, já to snad taky stáhnu a vyzkouším, tohle mě začlo zajímat. Jinak instal.bat tam náhodou není? Můžeš dát ještě jednou ten link, nějak mi to nefungovalo. Jinak, to že tam není ref. soubor není taková chyba, já mám tratě, u kterých neni a fungujou. Doma se na to mrknu. Lord.

Tak jsem to vyzkoušel a nainstalovalo se to úplně v pohodě i to v pohodě šlape. Route editor.......tak ten skutečně spadne s hláškou o selhání a chybějícím ref souboru, ale v MSTS trať funguje bez problémů. Žádný ref soubor jsem tam nedával. Ona tato hláška, že je něco špatně na nulté řádce v ref souboru je taková univerzální, mě to dělalo to samé u Rosentalu, Sea View a Pobla route, idkyž mi v MSTS chodily v pohodě. Takovýmto způsobem se dá jakoby úmyslnou chybou blokovat trať proti nechtěným modifikacím, na Poblu pomohlo třeba to, že nějaký nadšenec celou trať elektrifikoval a tímto elektrifikačním patchem se náhodou přepsal soubor s chybou a najednou vše v editoru fungovalo, ale zatím jsem nikdy nepátral, kde ta chyba je umístěna.

Jinak Rolu jsem instalovat takto: stáhnul jsem verzi 1.0, patch na 1.01 a patch na 1.1, nainstaloval každý patch zvlášť někam bokem a v tomto pořadí jsem patche nakopíroval do verze 1.0 a dal vše přepsat. Nic víc.

Trať jako taková je zvláštní, je to čistá fikce a je to znát. Maďarsko v tom nehledejte, spíš nějaký tropy. Je to směs všeho možnýho a moc se mi to nelíbilo. Je to takový město rozpliznutý do šířky i do délky a v něm je to motanec tratí, které vyjíždí z města všemi možnými směry, ale vždy tak po pěti, max. deseti km skončí. Jednou jsem dokonce vyrazil z jedné slepé tratě, vjel do města, tam jsem se ztratil a najednou jsem vjel na tu samou trať v protisměru. Jinak nápady tam jsou skvělé, škoda, že autor nevytvořil real trať.............takový zámek s parkem, zámeckou zahradou a bludištěm, krásné pláže se slunečníky, autocamp, letiště, pěkný nejmenovaný obchodní dům Tesco :D apod........to kdyby bylo v real trati, tak by to bylo o něčem jiném. Tady je to skutečně taková směska všeho.

Mějte se. Lord.

Zahranicne trate - problem - ako ich spustit?

Zdravim,
stiahol som si par zahranicnych free trati talianske a madarske ale ked ich chcem spustit cez trainstore (mam poslednu verziu Praha-Bratislava)a dostanem sa do menu MSTS vyber moznosti nie je k dispoziici a mozem dat iba moznost vyuky...

Neviete mi s tym poradit?

Vopred dakujem

Nabudúce platí, že jeden dotaz sa píše do JEDNEJ sekcie. Tak nech sa to už neopakuje. Všetky redundantné príspevky som zmazal ... JOHNZ

Re: Zahranicne trate - problem - ako ich spustit?

Tomas_CH napsal:
Zdravim,
stiahol som si par zahranicnych free trati talianske a madarske ale ked ich chcem spustit cez trainstore (mam poslednu verziu Praha-Bratislava)a dostanem sa do menu MSTS vyber moznosti nie je k dispoziici a mozem dat iba moznost vyuky...

Vopred dakujem

Ahoj, musíš mít alespoň jednu aktivní aktivitu

Re: Zahranicne trate - problem - ako ich spustit?

Mondeo napsal:
Tomas_CH napsal:
Zdravim,

Vopred dakujem

Ahoj, musíš mít alespoň jednu aktivní aktivitu

Ahoj, dakujem za radu, mozes mi prosim ta napisat ako sa:
1- da dat do trate aktivita aby bola aktivna?
2- mam niektore trate aj s aktivitami ale vyber v menu zostava stale na vyuke

Vopred dakujem

pekny vecer

Back
Nahoře