Tak jsem to vyzkoušel a nainstalovalo se to úplně v pohodě i to v pohodě šlape. Route editor.......tak ten skutečně spadne s hláškou o selhání a chybějícím ref souboru, ale v MSTS trať funguje bez problémů. Žádný ref soubor jsem tam nedával. Ona tato hláška, že je něco špatně na nulté řádce v ref souboru je taková univerzální, mě to dělalo to samé u Rosentalu, Sea View a Pobla route, idkyž mi v MSTS chodily v pohodě. Takovýmto způsobem se dá jakoby úmyslnou chybou blokovat trať proti nechtěným modifikacím, na Poblu pomohlo třeba to, že nějaký nadšenec celou trať elektrifikoval a tímto elektrifikačním patchem se náhodou přepsal soubor s chybou a najednou vše v editoru fungovalo, ale zatím jsem nikdy nepátral, kde ta chyba je umístěna.
Jinak Rolu jsem instalovat takto: stáhnul jsem verzi 1.0, patch na 1.01 a patch na 1.1, nainstaloval každý patch zvlášť někam bokem a v tomto pořadí jsem patche nakopíroval do verze 1.0 a dal vše přepsat. Nic víc.
Trať jako taková je zvláštní, je to čistá fikce a je to znát. Maďarsko v tom nehledejte, spíš nějaký tropy. Je to směs všeho možnýho a moc se mi to nelíbilo. Je to takový město rozpliznutý do šířky i do délky a v něm je to motanec tratí, které vyjíždí z města všemi možnými směry, ale vždy tak po pěti, max. deseti km skončí. Jednou jsem dokonce vyrazil z jedné slepé tratě, vjel do města, tam jsem se ztratil a najednou jsem vjel na tu samou trať v protisměru. Jinak nápady tam jsou skvělé, škoda, že autor nevytvořil real trať.............takový zámek s parkem, zámeckou zahradou a bludištěm, krásné pláže se slunečníky, autocamp, letiště, pěkný nejmenovaný obchodní dům Tesco

apod........to kdyby bylo v real trati, tak by to bylo o něčem jiném. Tady je to skutečně taková směska všeho.
Mějte se. Lord.