Trať ŽSR 150 Zvolen-Šurany

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Jene
  • Datum začátku Datum začátku
Nuž to by bolo zaujímavé keby sa trate v MSTS stavali stále odtiaľ kde býva nejaký kakawko...waw. :salut:

kakawko napsal:
No ta trat je super len by som ocakal hlasenie vlaku na kazdej stanici,trochu wiac ludi a zivota a kebyze zacina trat v BB kedze ja som z BB...takze sa tesim na dalsi update lebo wazne ta trat je super.....
duuso napsal:
Nuž to by bolo zaujímavé keby sa trate v MSTS stavali stále odtiaľ kde býva nejaký kakawko...waw. :salut:
Nuž možno nám nejakí kakawkowia naprogramujú simulátor s pajácmi chodiacimi po staniciach, s kvičiacimi prasiatkami v chlievikoch, s nákladmi ktoré sa samy nakladajú a vykladajú z vagónov, najlepšie s defaultnými traťami ako Brno - Havlbrod - Kutná Hora alebo Vrútky - Dolná Štubňa - B. Bystrica - Zvolen - Hr. Dúbrava - Vrútky, alebo rovno všetky trate z bývalej C. a K. monarchie... len neviem, či by som si nemal začať šetriť na nejaký lepší sčot namiesto toho môjho, najlepšie rovno na centrálny počítač z NASA.

Tax napsal:
kakawko napsal:
No ta trat je super len by som ocakal hlasenie vlaku na kazdej stanici,trochu wiac ludi a zivota a kebyze zacina trat v BB kedze ja som z BB...takze sa tesim na dalsi update lebo wazne ta trat je super.....
duuso napsal:
Nuž možno nám nejakí kakawkowia naprogramujú simulátor s pajácmi chodiacimi po staniciach, s kvičiacimi prasiatkami v chlievikoch, s nákladmi ktoré sa samy nakladajú a vykladajú z vagónov, najlepšie s defaultnými traťami ako Brno - Havlbrod - Kutná Hora alebo Vrútky - Dolná Štubňa - B. Bystrica - Zvolen - Hr. Dúbrava - Vrútky, alebo rovno všetky trate z bývalej C. a K. monarchie... len neviem, či by som si nemal začať šetriť na nejaký lepší sčot namiesto toho môjho, najlepšie rovno na centrálny počítač z NASA.

A co kakawkovi brání proniknout do tajů stavby tratí a přispět takto dokonalou štrekou? Nebo není problém projet všechny ty stanice a zvuky nahrát a upravit...Jene už je rád do trati zamontuje.....

Co kakawko? Zvedneš hozenou rukavici?

Zdravím.Mám takový problém:po nainstalování prac.update trati zsr150 se mi tato trať neobjeví ani v nabídce tratí(myslím v simulátoru),přitom původní verze jede v pohodě.Neporadíte prosím někdo.Díky R.

rada napsal:
Zdravím.Mám takový problém:po nainstalování prac.update trati zsr150 se mi tato trať neobjeví ani v nabídce tratí(myslím v simulátoru),přitom původní verze jede v pohodě.Neporadíte prosím někdo.Díky R.

A máš skopírovanú pracovnú verziu do pôvodnej verzie???

Stejný problém

No, vidím, že nejsem sám, také nenajdu novou verzi v nabídce tratí. Přitom jsem vše poctivě kopíroval přes původní verzi a global..

Jene: nerobil si niečo s koľajami?

borci, ktorým to nejde: Otvorte si activity editor, či vám ju nájde tam a vytvorte si tam nejakú aktivitu. Ak to nepôjde ani potom, chyba bude inde :)

Návod na tvorbu aktivít sa povaľuje kade tade, na fóre, na http://fhavel.wz.cz a na kadejakých zahraničných weboch (podmienkou jazyk)

Naposled editoval moderátor:
S kolejema se nehejbalo a ani hejbat nebude. Jene to napsal dost jasně. Trať je naprosto funkční. Pokud to někomu nejde, tak hledejte chybu u sebe. Správný Global, funkční aktivita a v nabídce se určitě objeví. Kdo se s tím nechce dělat, tak u dussa se najdou aktivity pro původní verzi, ale jelikož se nehejbalo s kolejema, tak jsou funkční i v pracovní. A ještě je to PRACOVNÍ verze, takže není bez chyb!

rada napsal:
Dotaz na "radu" - už jsi se dostal do té nabídky ?? Já ať dělám,co dělám,tak nic a navíc mám smůlu,že mi nechodí aktivty editor..

Ahoj LS.Zatím 150ka v nabídce není.Editor úkolu mi zahlásí "chyba nahrávání databáze trati".Já si myslím jestli se nepoškodil některý soubor třeba při stahování,no nevím.Ale ta podmínka s aktivitou splněna je.R.

rada napsal:
Ahoj LS.Zatím 150ka v nabídce není.Editor úkolu mi zahlásí "chyba nahrávání databáze trati".Já si myslím jestli se nepoškodil některý soubor třeba při stahování,no nevím.Ale ta podmínka s aktivitou splněna je.R.

Nebude chyba v Globale?

Stahl jsem si tuto trať. Stahování i instalace proběhli v pořádku. V trainstore se mi trať zobrazí, jenomže při loadování simulátoru (ještě se mi nezobrazilo okno s výběrem tratě a tak) mě to pošle k Billovi. zkopíroval jsem zvuky i global. Trať Luhačovice a BP mi nejdou spustit (vyskytuje se stejný problém) dokuď trať ZSR150 neodeberu (global ani sound tomu nevadí ty sem tam nechal a potom Luhačovice a BP fungovali)

Čouda napsal:
Stahl jsem si tuto trať. Stahování i instalace proběhli v pořádku. V trainstore se mi trať zobrazí, jenomže při loadování simulátoru (ještě se mi nezobrazilo okno s výběrem tratě a tak) mě to pošle k Billovi. zkopíroval jsem zvuky i global. Trať Luhačovice a BP mi nejdou spustit (vyskytuje se stejný problém) dokuď trať ZSR150 neodeberu (global ani sound tomu nevadí ty sem tam nechal a potom Luhačovice a BP fungovali)

Global k trati ZSR150 alebo 321 nesmieš kopírovať do Globalu BP a opačne.Musia byť samostatne a vymieňať ich.

chyba byla skutečně v tom že jsem zkopíroval global do globalu BP. Už mi to funguje. Děkuji

Back
Nahoře