Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
kakawko napsal:No ta trat je super len by som ocakal hlasenie vlaku na kazdej stanici,trochu wiac ludi a zivota a kebyze zacina trat v BB kedze ja som z BB...takze sa tesim na dalsi update lebo wazne ta trat je super.....
Nuž možno nám nejakí kakawkowia naprogramujú simulátor s pajácmi chodiacimi po staniciach, s kvičiacimi prasiatkami v chlievikoch, s nákladmi ktoré sa samy nakladajú a vykladajú z vagónov, najlepšie s defaultnými traťami ako Brno - Havlbrod - Kutná Hora alebo Vrútky - Dolná Štubňa - B. Bystrica - Zvolen - Hr. Dúbrava - Vrútky, alebo rovno všetky trate z bývalej C. a K. monarchie... len neviem, či by som si nemal začať šetriť na nejaký lepší sčot namiesto toho môjho, najlepšie rovno na centrálny počítač z NASA.duuso napsal:Nuž to by bolo zaujímavé keby sa trate v MSTS stavali stále odtiaľ kde býva nejaký kakawko...waw. :salut:
Tax napsal:kakawko napsal:No ta trat je super len by som ocakal hlasenie vlaku na kazdej stanici,trochu wiac ludi a zivota a kebyze zacina trat v BB kedze ja som z BB...takze sa tesim na dalsi update lebo wazne ta trat je super.....Nuž možno nám nejakí kakawkowia naprogramujú simulátor s pajácmi chodiacimi po staniciach, s kvičiacimi prasiatkami v chlievikoch, s nákladmi ktoré sa samy nakladajú a vykladajú z vagónov, najlepšie s defaultnými traťami ako Brno - Havlbrod - Kutná Hora alebo Vrútky - Dolná Štubňa - B. Bystrica - Zvolen - Hr. Dúbrava - Vrútky, alebo rovno všetky trate z bývalej C. a K. monarchie... len neviem, či by som si nemal začať šetriť na nejaký lepší sčot namiesto toho môjho, najlepšie rovno na centrálny počítač z NASA.duuso napsal:Nuž to by bolo zaujímavé keby sa trate v MSTS stavali stále odtiaľ kde býva nejaký kakawko...waw. :salut:
rada napsal:Zdravím.Mám takový problémo nainstalování prac.update trati zsr150 se mi tato trať neobjeví ani v nabídce tratí(myslím v simulátoru),přitom původní verze jede v pohodě.Neporadíte prosím někdo.Díky R.
Dotaz na "radu" - už jsi se dostal do té nabídky ?? Já ať dělám,co dělám,tak nic a navíc mám smůlu,že mi nechodí aktivty editor..rada napsal:Zdravím.Mám takový problémo nainstalování prac.update trati zsr150 se mi tato trať neobjeví ani v nabídce tratí(myslím v simulátoru),přitom původní verze jede v pohodě.Neporadíte prosím někdo.Díky R.
rada napsal:Ahoj LS.Zatím 150ka v nabídce není.Editor úkolu mi zahlásí "chyba nahrávání databáze trati".Já si myslím jestli se nepoškodil některý soubor třeba při stahování,no nevím.Ale ta podmínka s aktivitou splněna je.R.
Čouda napsal:Stahl jsem si tuto trať. Stahování i instalace proběhli v pořádku. V trainstore se mi trať zobrazí, jenomže při loadování simulátoru (ještě se mi nezobrazilo okno s výběrem tratě a tak) mě to pošle k Billovi. zkopíroval jsem zvuky i global. Trať Luhačovice a BP mi nejdou spustit (vyskytuje se stejný problém) dokuď trať ZSR150 neodeberu (global ani sound tomu nevadí ty sem tam nechal a potom Luhačovice a BP fungovali)
Čouda napsal:chyba byla skutečně v tom že jsem zkopíroval global do globalu BP. Už mi to funguje. Děkuji