Ešte drobná rada. Ak chceš, aby ti niekto odpovedal na nejakú otázku, tak sa snaž písať normálne a nie ako hotentot. Hetno čo si vyprodukoval je taký hnus, až sa divím, že to niekto prečítal a unúval sa ti na to odpovedať.polartec napsal:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ešte drobná rada. Ak chceš, aby ti niekto odpovedal na nejakú otázku, tak sa snaž písať normálne a nie ako hotentot. Hetno čo si vyprodukoval je taký hnus, až sa divím, že to niekto prečítal a unúval sa ti na to odpovedať.polartec napsal:
marek20 napsal:chcem sa opytat stiahol som si,,,trat zvolen surany 150 a ako si to mam nainstalovat do msts,,prosim o radu,,dakujem za odpoved,,,,,
Dan J. napsal:Chlapi zdravím, tak jsem si před včerem stáhnul aktualizaci a dneska při její instalaci na mě vyskočila zpráva o přerušení, nebo přeskočení instalace souborůer g5. ace a Der bw5.ace, z důvodu, že jsou jen ke čtení. Tak jsem to přeskákal, trať jsem zatím spustil v Nových Zámcích v pohodě, chcí se jen zeptat, jestli mi pak někde po cestě tyto soubory nebudou chybět? Dan
alanko007 napsal:Ja by som mal otazku ci niekto planujete teraz po vydani updatu nejaku novu aktivitku.Diki.
Čouda napsal:Ad Šnek: spíš do Košic. Do BB jsou už dráty to nemá cenu.
Venny napsal:Souhlasím se Šnekem - trať je lepší o 200% (jiné kolejivo, objekty,..). Mě osobně se líbily ty zahrádky na kraji obcí. Detail - ale pěkný. Též jsem si všiml nějakých objektů, které se dosud nikde u čs. tratí nevyskytují...![]()
Jene, trochu bych měl výtky k těm ostrým světelným kuželům u veřejného pouličního osvětlení (noc). :? Ber to ale s rezervou - možnosti MSTS jsou limitující a já jsem pár let dělal do umělého osvětlování, takže trochu rejpal co to myslí dobře. Přirozenější se mi už jeví osvětlení stanic (viz moje připomínky po Aktualizaci 10 u 321).
Takže Ti popřeju spoustu chuti a elánu do další práce.![]()