Trať ŽSR 150 Zvolen-Šurany

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Jene
  • Datum začátku Datum začátku
polartec napsal:
Ešte drobná rada. Ak chceš, aby ti niekto odpovedal na nejakú otázku, tak sa snaž písať normálne a nie ako hotentot. Hetno čo si vyprodukoval je taký hnus, až sa divím, že to niekto prečítal a unúval sa ti na to odpovedať.

instalacia trate 150 zvolen surany ..marek

chcem sa opytat stiahol som si,,,trat zvolen surany 150 a ako si to mam nainstalovat do msts,,prosim o radu,,dakujem za odpoved,,,,,

Re: instalacia trate 150 zvolen surany ..marek

marek20 napsal:
chcem sa opytat stiahol som si,,,trat zvolen surany 150 a ako si to mam nainstalovat do msts,,prosim o radu,,dakujem za odpoved,,,,,

Prečítaj si priložený "readme" alebo si prelistuj toto fórum ...

Z tohto odkazu ftp://msts.tyk0kso.sk/zsr150/ZSR150upd_03.exe si môžete stiahnuť aktualizáciu kým bude aktualizovaná stránka.Je to trochu veľké cca 700MB ale je tam množstvo nových objektov.Dostavaný je úsek Šurany-Nové Zámky,v trati sú vymenené všetky návestidlá takže sa môže stať že staršie aktivity už sú nefunkčné.Rekonštrukciou prešla aj
krajina v úseku Šurany-Radava a bola urobená úprava textur terénu.

Naposled editoval moderátor:
Chlapi zdravím, tak jsem si před včerem stáhnul aktualizaci a dneska při její instalaci na mě vyskočila zpráva o přerušení, nebo přeskočení instalace souborů:Der g5. ace a Der bw5.ace, z důvodu, že jsou jen ke čtení. Tak jsem to přeskákal, trať jsem zatím spustil v Nových Zámcích v pohodě, chcí se jen zeptat, jestli mi pak někde po cestě tyto soubory nebudou chybět? Dan

Dan_J: Na to najlepsie prides sam ... ak chybat budu, niekde cestou do ZV uvidis hlasku, ak nie tak holt ziadna hlaska nebude :wink:

Dan J. napsal:
Chlapi zdravím, tak jsem si před včerem stáhnul aktualizaci a dneska při její instalaci na mě vyskočila zpráva o přerušení, nebo přeskočení instalace souborů:Der g5. ace a Der bw5.ace, z důvodu, že jsou jen ke čtení. Tak jsem to přeskákal, trať jsem zatím spustil v Nových Zámcích v pohodě, chcí se jen zeptat, jestli mi pak někde po cestě tyto soubory nebudou chybět? Dan

Súbory nebudú chýbať...

alanko007 napsal:
Ja by som mal otazku ci niekto planujete teraz po vydani updatu nejaku novu aktivitku.Diki.

Nejaké aktivity sa chystajú....

Já mám zrovna rozdělanou jednu aktivitku z Nových Zámků do Zvolena jako historický vlak s Pištou a rybákama, ale nějak časově nestíhám, takže kdy ji dokončím toť ve hvězdách. :D S pozdravem Dan. :D

Ďakujem za aktualizáciu.
Chcel by som sa spýtať na sklon medzi H. Dúbravou - Zvolenom. Naozaj je od Dúbravy do Zvolena klesanie ?

Tak som pozrel v polohákoch klesanie z Hr.Dúbravy do Zvolena a je to zle..neviem ako sa chybyčka vloudila ale trať s Hr.Dúbravy do Zvolena stúpa v priemere 2 promile.Len táto chyba je tam už asi od začiatku,škoda,že sa na to neprišlo skôr.Uvidím čo sa bude dať s tým urobiť,lebo tu pomôže len prestavať celý úsek aj zo Zvolenom a neviem či bude na to chuť,lebo zvolen bol už 3-krát prestavaný a je to o držku a u mňa robota tak na pol roka.

Konečně jsem se dneska dostal si projet 150tku.Je to o mnoho lepší,textury terénu a i jinak je tam plno velice zajímavých míst.Gratuluju k aktualizaci.Nehodláš to natáhnout ještě do BB? :)

Souhlasím se Šnekem - trať je lepší o 200% (jiné kolejivo, objekty,..). Mě osobně se líbily ty zahrádky na kraji obcí. Detail - ale pěkný. Též jsem si všiml nějakých objektů, které se dosud nikde u čs. tratí nevyskytují... :)
Jene, trochu bych měl výtky k těm ostrým světelným kuželům u veřejného pouličního osvětlení (noc). :? Ber to ale s rezervou - možnosti MSTS jsou limitující a já jsem pár let dělal do umělého osvětlování, takže trochu rejpal co to myslí dobře. Přirozenější se mi už jeví osvětlení stanic (viz moje připomínky po Aktualizaci 10 u 321).
Takže Ti popřeju spoustu chuti a elánu do další práce. :P

Čouda napsal:
Ad Šnek: spíš do Košic. Do BB jsou už dráty to nemá cenu.

Ty si ten posledný, kto tu bude hovoriť, čo má a čo nemá cenu. Navyše trať 170 nekončí pri BB.

Venny napsal:
Souhlasím se Šnekem - trať je lepší o 200% (jiné kolejivo, objekty,..). Mě osobně se líbily ty zahrádky na kraji obcí. Detail - ale pěkný. Též jsem si všiml nějakých objektů, které se dosud nikde u čs. tratí nevyskytují... :)
Jene, trochu bych měl výtky k těm ostrým světelným kuželům u veřejného pouličního osvětlení (noc). :? Ber to ale s rezervou - možnosti MSTS jsou limitující a já jsem pár let dělal do umělého osvětlování, takže trochu rejpal co to myslí dobře. Přirozenější se mi už jeví osvětlení stanic (viz moje připomínky po Aktualizaci 10 u 321).
Takže Ti popřeju spoustu chuti a elánu do další práce. :P

Mnoho objektov je nových ale väčšina je preskinovaných z iných...niektoré sa možno zdajú ako jeden objekt ale napr. budova stanice v NZ je vyskladaná z asi 6 modelov,rovnako aj Hr.Dúbrava,Zvolen a niektoré ďalšie...preto to nízke fps v niektorých staniciach.
Ostré textury na pouličnom osvetlení skúsim opraviť rovnako ako sú na kuželoch v staniciach ak to pôjde,lebo ten model som ešte nepozeral ako je to robené a či je tam alfa.
Čo sa týka pokračovania stavby,tak ešte prerobím krajinu od Radavy po Novú Baňu a nahradím defaultnú zeleň a dokončenie B.Štiavnice,uvidím čo z Dúbravou a Zvolenom a ďalej do B.Bystrice.Potom uvidíme ako bude pokračovať stavba trate 170 keďže na dotazy nikto nereaguje,takže to bude buď na Vrútky alebo na Brezno,keďže s týchto tratí mám kompletnú dokumentáciu okrem videa do Vrútok ale to by nemal byť problém a potom možno na Šahy.

Back
Nahoře