Trať ŽSR 150 Zvolen-Šurany

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Jene
  • Datum začátku Datum začátku
Paráda Jene. Dole klobúk!!! :salut: Dovolím si povedať, že tvoja 150-ka je jedna z najreálnejšie spracovaných tratí pre MSTS....

Jene,to je nááádherná práce!!!!!!!Moc se ti to povedlo!!!

Naposled editoval moderátor:
Keď mám len ŽSR 150 a Global a nemám nejaký Update tak mi ta trať nepôjde?

po naistalovani 3tieho update mi cela trat zblba....spustim hru a asi po dakych 10 sekundach mi vyhodi chybu ci ju chcem odoslat alebo nie....myslim ze chyba niejaky subor...pri instalovani toho tretieho update mi vyhadzovalo niejake chyby tak neviem

kakawko napsal:
...pri instalovani toho tretieho update mi vyhadzovalo niejake chyby tak neviem
Instalátor je v pořádku. Chyba bude na tvém přístroji - nedostatek systémových prostředků ( volná paměť, místo, fragmentace, ...). :salut:

bob57_cz napsal:
kakawko napsal:
...pri instalovani toho tretieho update mi vyhadzovalo niejake chyby tak neviem
Instalátor je v pořádku. Chyba bude na tvém přístroji - nedostatek systémových prostředků ( volná paměť, místo, fragmentace, ...). :salut:
Zdravím. Bob57_cz, dovolím si malinko oponovat. Když jsem stáhnul poslední ubdate trati a posléze i pracovní ubdate, tak mi vyskakovaly chyby typu, že ten či onen soubor je jen ke čtení a buďto, že mám instalaci opakovat a nebo daný soubor přeskočit. Pokud jsem ale změnil cestu instalace na disk, kde jsem ji stáhnul z netu a rozbalil, nevyskočila mi ani jedna hláška. Pak jsem jen rozbalené složky natvrdo přesunul do MSTS. Co jsem ale zjistil po poslední pracovní instalaci, je absence 2 s. a sd. souborů ve složce Global\shapes a to: (teď doufám že to napíšu správně :D )
road2l20deg. s,sd a road2lstrt70m. s, sd a Road2LStrt70m.thm. thm.
Doplnil jsem je z Global 321 a trať běží bez problémů. :D
S pozdravem Dan.

Dan J. napsal:
Zdravím. Bob57_cz, dovolím si malinko oponovat. Když jsem stáhnul poslední ubdate trati a posléze i pracovní ubdate, tak mi vyskakovaly chyby typu, že ten či onen soubor je jen ke čtení a buďto, že mám instalaci opakovat a nebo daný soubor přeskočit. Pokud jsem ale změnil cestu instalace na disk, kde jsem ji stáhnul z netu a rozbalil, nevyskočila mi ani jedna hláška. Pak jsem jen rozbalené složky natvrdo přesunul do MSTS. Co jsem ale zjistil po poslední pracovní instalaci, je absence 2 s. a sd. souborů ve složce Global\shapes a to: (teď doufám že to napíšu správně :D )
road2l20deg. s,sd a road2lstrt70m. s, sd a Road2LStrt70m.thm. thm.
Doplnil jsem je z Global 321 a trať běží bez problémů. :D
S pozdravem Dan.

Pri poslednej aktualizácii mi robil inštalátor rovnakú chybu,chcel som to vyriešiť,ale nepodarilo sa,nič sa nedeje ak sa uvedené súbory preskočia.Čo sa týka tých chýbajúcich súborov v Globale,tak ich obsahuje aj Global k trati 240,ktorý používam ale pre istotu ich doplním do ďalšej aktualizácie.

Dan J. napsal:
... tak mi vyskakovaly chyby typu, že ten či onen soubor je jen ke čtení a buďto, že mám instalaci opakovat a nebo daný soubor přeskočit. ... S pozdravem Dan.
Ať dělám, co dělám, v celé trati ZSR150 včetně všech pracovních i final aktualizací nemám jediný soubor s atributem "r"( read only ).
Jen pro pořádek - v celém simulátoru by měl být jediný soubor s atributem "r" a to c-electric.iom po instalaci "binu".
Na vině bude opravdu nedostatek prostředků nebo uživatelské nastavení systému ( nejspíš defaultní systém pro univerzální použití včetně internetu s antivirem, firewalem, kecálkama, aut.upd. a zálohováním bodů obnovení a ještě k tomu na NTFS vše v jediném oddíle C: - nesděluji to poprvé : takový systém opravdu není vhodný pro uspokojivý běh msts, nedivte se, že vám to či ono nejde a tváří se jinak, než by mělo :salut: ).

Bob ma pravdu,

navic MSTS se da na vicesystemovem pocitaci pohodlne rozjizdet ze vsech systemu pouze z jedne instalace fyzicke (adresar). System XP bez cehokoliv dalsiho s vypnutymi aktualizacemi bez pripojeni na Inet ma radove o 20 az 40% lepsi frame rate nez system bezne pouzivany (Office, ICQ, Aktualizace, Antiviw, FW, Inet). A samozrejme stabilita je vyssi.

ZSR

poradite mi prosim? tiahol som si ju a nainstaloval ale iba train simulator/routes a iba subor ZSR 150 a ked spustim hro v tristvrtine natahovania ukaze chybu... neviem skusal som tam dat aj GLOBAl a nic teraz mam iba ZSR 150 v routes nic viac ani SOUND neviete mi povedat ako to mam postupne spravit?

zssk131 napsal:
poradite mi prosim? tiahol som si ju a nainstaloval ale iba train simulator/routes a iba subor ZSR 150 a ked spustim hro v tristvrtine natahovania ukaze chybu... neviem skusal som tam dat aj GLOBAl a nic teraz mam iba ZSR 150 v routes nic viac ani SOUND neviete mi povedat ako to mam postupne spravit?
Jestli jsem to dobře pochopil, tak si nainstaloval pouze trať 150 do čistého MSTS a bez složky Global. Pokud je tomu tak, tak ti trať nebude fungovat. Používá X-tracks, takže stáhni trať, global, ubdate této tratě a postupně nainstaluj do adresáře MSTS: Train simulator\global, Train simulator\routes\trat150, Train simulator\sound. Původní global si zálohuj, pro případ, že máš i jiné tratě. 150 už se nensnese např. s 321, jako tomu bylo kdysi.
S pozdravem Dan. :D

Dan J. napsal:
zssk131 napsal:
Jestli jsem to dobře pochopil, tak si nainstaloval pouze trať 150 do čistého MSTS a bez složky Global. Pokud je tomu tak, tak ti trať nebude fungovat. Používá X-tracks, takže stáhni trať, global, ubdate této tratě a postupně nainstaluj do adresáře MSTS: Train simulator\global, Train simulator\routes\trat150, Train simulator\sound. Původní global si zálohuj, pro případ, že máš i jiné tratě. 150 už se nensnese např. s 321, jako tomu bylo kdysi.
S pozdravem Dan. :D
diki moc ale kteri up date?

Jene:

Dobry deň, chcem sa len spýtať či tá pracovná aktualizácia 03 nie je náhodou uz 04 ? Lebo 03-jku uz mám stiahnutú z vašich stránok. Dakujem

petko742 napsal:
Jene:

Dobry deň, chcem sa len spýtať či tá pracovná aktualizácia 03 nie je náhodou uz 04 ? Lebo 03-jku uz mám stiahnutú z vašich stránok. Dakujem

04 bude až oficiálna aktualizácia...preto je pracovná 03 (posledná pracovná bola 02) a nie je v nej dokončené všetko ako by malo byť v oficiálnej,keďže oficiálna sa trochu opozdí kvôli prerábke Levíc

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://sklad.obrazku.cz/obr29703_Levice05.jpg
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://sklad.obrazku.cz/obr29704_Levice18.jpg

Tak dnes jsem si konečně projel pracovní verzi 03,fakt moc pěkný svezení ta krajina nemá chybu.

stále mi to háže, že nemůže najít soubor:
trains/trainset/zssk_240_140/zssk240_140.eng
ten vlak v ty instalaci není :cry:
a jak se da hrát hrat trat s jinejma ceskyma a slovenskyma lokovotivama?

[quote='meera14]
stále mi to háže, že nemůže najít soubor:
trains/trainset/zssk_240_140/zssk240_140.eng
ten vlak v ty instalaci není :cry:
a jak se da hrát hrat trat s jinejma ceskyma a slovenskyma lokovotivama?
[/quote]Máš-li konkrétní dotaz, formuluj jej tak, aby to mělo hlavu i patu a bylo jasné, na co se ptáš.
Výše uvedené oznamovací výkřiky, sem psát nemusíš.
Konkrétně na poslední řádek svého projevu najdeš návody v sekci FAQ tohoto fóra, pokud rozluštíš, cos tam vlastně napsal.
Za 7min a 18 sec, co jsi tu strávil, jsi tu sekci ani neobjevil, ale stihl jsi tu vlepit dotaz.

bobe, děkujeme za přesnou informaci ohledně délky pobytu meera14 mezi přihlášením a odesláním prvního příspěvku - poněkud přesnější odpověď již dostal přes SZ.

[quote='Martens]bobe, děkujeme za přesnou informaci ohledně délky pobytu meera14 mezi přihlášením a odesláním prvního příspěvku - poněkud přesnější odpověď již dostal přes SZ.[/quote]Musíš mít pořád poslední slovo ?
Už 2x jsi mi to šoupl do odpadu, tak pokračuj ve své duševní masturbaci tam a nedělej tu po takové době chytrýho.

Back
Nahoře