Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Instalátor je v pořádku. Chyba bude na tvém přístroji - nedostatek systémových prostředků ( volná paměť, místo, fragmentace, ...). :salut:kakawko napsal:...pri instalovani toho tretieho update mi vyhadzovalo niejake chyby tak neviem
Zdravím. Bob57_cz, dovolím si malinko oponovat. Když jsem stáhnul poslední ubdate trati a posléze i pracovní ubdate, tak mi vyskakovaly chyby typu, že ten či onen soubor je jen ke čtení a buďto, že mám instalaci opakovat a nebo daný soubor přeskočit. Pokud jsem ale změnil cestu instalace na disk, kde jsem ji stáhnul z netu a rozbalil, nevyskočila mi ani jedna hláška. Pak jsem jen rozbalené složky natvrdo přesunul do MSTS. Co jsem ale zjistil po poslední pracovní instalaci, je absence 2 s. a sd. souborů ve složce Global\shapes a to: (teď doufám že to napíšu správněbob57_cz napsal:Instalátor je v pořádku. Chyba bude na tvém přístroji - nedostatek systémových prostředků ( volná paměť, místo, fragmentace, ...). :salut:kakawko napsal:...pri instalovani toho tretieho update mi vyhadzovalo niejake chyby tak neviem
Dan J. napsal:Zdravím. Bob57_cz, dovolím si malinko oponovat. Když jsem stáhnul poslední ubdate trati a posléze i pracovní ubdate, tak mi vyskakovaly chyby typu, že ten či onen soubor je jen ke čtení a buďto, že mám instalaci opakovat a nebo daný soubor přeskočit. Pokud jsem ale změnil cestu instalace na disk, kde jsem ji stáhnul z netu a rozbalil, nevyskočila mi ani jedna hláška. Pak jsem jen rozbalené složky natvrdo přesunul do MSTS. Co jsem ale zjistil po poslední pracovní instalaci, je absence 2 s. a sd. souborů ve složce Global\shapes a to: (teď doufám že to napíšu správně)
road2l20deg. s,sd a road2lstrt70m. s, sd a Road2LStrt70m.thm. thm.
Doplnil jsem je z Global 321 a trať běží bez problémů.![]()
S pozdravem Dan.
Ať dělám, co dělám, v celé trati ZSR150 včetně všech pracovních i final aktualizací nemám jediný soubor s atributem "r"( read only ).Dan J. napsal:... tak mi vyskakovaly chyby typu, že ten či onen soubor je jen ke čtení a buďto, že mám instalaci opakovat a nebo daný soubor přeskočit. ... S pozdravem Dan.
Jestli jsem to dobře pochopil, tak si nainstaloval pouze trať 150 do čistého MSTS a bez složky Global. Pokud je tomu tak, tak ti trať nebude fungovat. Používá X-tracks, takže stáhni trať, global, ubdate této tratě a postupně nainstaluj do adresáře MSTS: Train simulator\global, Train simulator\routes\trat150, Train simulator\sound. Původní global si zálohuj, pro případ, že máš i jiné tratě. 150 už se nensnese např. s 321, jako tomu bylo kdysi.zssk131 napsal:poradite mi prosim? tiahol som si ju a nainstaloval ale iba train simulator/routes a iba subor ZSR 150 a ked spustim hro v tristvrtine natahovania ukaze chybu... neviem skusal som tam dat aj GLOBAl a nic teraz mam iba ZSR 150 v routes nic viac ani SOUND neviete mi povedat ako to mam postupne spravit?
diki moc ale kteri up date?Dan J. napsal:Jestli jsem to dobře pochopil, tak si nainstaloval pouze trať 150 do čistého MSTS a bez složky Global. Pokud je tomu tak, tak ti trať nebude fungovat. Používá X-tracks, takže stáhni trať, global, ubdate této tratě a postupně nainstaluj do adresáře MSTS: Train simulator\global, Train simulator\routes\trat150, Train simulator\sound. Původní global si zálohuj, pro případ, že máš i jiné tratě. 150 už se nensnese např. s 321, jako tomu bylo kdysi.zssk131 napsal:poradite mi prosim? tiahol som si ju a nainstaloval ale iba train simulator/routes a iba subor ZSR 150 a ked spustim hro v tristvrtine natahovania ukaze chybu... neviem skusal som tam dat aj GLOBAl a nic teraz mam iba ZSR 150 v routes nic viac ani SOUND neviete mi povedat ako to mam postupne spravit?
S pozdravem Dan.![]()
petko742 napsal:Jene:
Dobry deň, chcem sa len spýtať či tá pracovná aktualizácia 03 nie je náhodou uz 04 ? Lebo 03-jku uz mám stiahnutú z vašich stránok. Dakujem