Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Trať som nahral na google disc, tak dúfam že bude download fungovať
Já ji mám ale dlouho jsem ji nepoužíval tak nevím v jakém je stavu.pokial tuto trat niekto ma prosim napiste mi
mohli by ste sa naň pozreť prosím vás?Já ji mám ale dlouho jsem ji nepoužíval tak nevím v jakém je stavu.
Zkusil jsem ve volné jízdě náhodnou soupravu a jede to aktivitu tam nemámmohli by ste sa naň pozreť prosím vás?
Baví tě to? Členové fora na to nejsou zvědaví.Womens From Your City - No Verify - Anonymous Casual Datin
On už sem snad někdo psal že tohle není Pastrňák, ale kradené účty. Tak jen čekám, kdy to sem hodím taky.Baví tě to? Členové fora na to nejsou zvědaví.
hoď ignoraci na tohoto člena, zmizí ti to z obrazuOn už sem snad někdo psal že tohle není Pastrňák, ale kradené účty. Tak jen čekám, kdy to sem hodím taky.![]()
Zddravím,nevím proč by se měl můj příspěvěk mazat?Reagoval jsem na příspěvek,kterým zamořuje forum. Nahlásil jsem to už po druhé.On odpovídal, když tam ten příspěvek ještě byl. Tak ten latichův by bylo asi potřeba smazat taky. Toho byl před časem plný Facebook, v souvislosti s vláknem MSTS/OR. Ale tam už to ty blbečky přešlo.
Presne tak. Takže to pochopiť ide čo som napísal. To len autor príspevku na to reaguje zbytočne emočne.Protože jsi tou citací zachoval i část již smazaného. Jinak to nejspíš není nic proti tvé reakci.![]()
Trať ve verzi 1,4 byla uložena v srpnu 2021 ,nějak jsem si toho tenkrát nevšiml,tak mám pouze verzi 1,3.Neviem prečo trať zmizla z disku, musím ju pohľadať niekde na externom disku a keď bude trochu času, tak opravím.