Trať ŽSR 150 Zvolen-Šurany

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Jene
  • Datum začátku Datum začátku
dik a neviete kde by som mohol zohnat kolajisko pre trat zsr 150?

vcera som ju stiahol aj global a ked som spustal train simulator tak mi vypisuje ze je problem s train.exe ale ked som ju v tom kde sa stavaju supravy pozeral tak isla

kinger2512 napsal:
vcera som ju stiahol aj global a ked som spustal train simulator tak mi vypisuje ze je problem s train.exe ale ked som ju v tom kde sa stavaju supravy pozeral tak isla

Nainstaluj ofic. update za stránek výrobce MSTS.

kinger2512 napsal:
okrem tej zsr 150 mam zsr130 a ten ofic update uz mam

Tak to zkus znova přeinstalovat. MSTS, update a testni orig. MSTS bez ničeho. Pokud máš zálohu defaultu tak nepřeinst. a zkus jednu tať.

Boby napsal:
kinger2512 napsal:
okrem tej zsr 150 mam zsr130 a ten ofic update uz mam
Tak to zkus znova přeinstalovat. MSTS, update a testni orig. MSTS bez ničeho.
Neni nad "odborné rady" :lol: ZSR 130 a ZSR 150 majú navzájom nezlučiteľný global, takto sa to nutne musí zrútiť ... ZSR 130 používa global z BP, ZSR 150 používa modifikovaný X-tracks.
Moja rada: študovať fórum, čítať, čítať a čítať ! O tomto sa tu na fóre popísalo množstvo siahodlých traktátov :lol: :lol: :lol:

Naposled editoval moderátor:
Zdravím, a já jen dodám zsr 150 používá jen svůj global, který se nesnese ani s 321. Hra jinak před Zvolenem nemilosrdně padne. :D :D
Dan
Ps: ten ubdate namá na chod tratě žádný vliv, jen MSTS bez něj padá v režimu "zima - sněžení".

Pre bezpádový chod trate musí byť nainštalovaný aj msts.bin lebo ináč trať vo väčších staniciach spadne bez akejkoľvek hlášky pre množstvo objektov na jednom štvorci (okrem toho nemusia svietiť všetky návestidlá) a toto bin už poriešil.

Zdravim,chcem sa len opytat ci sa nejak hybe vyvoj trate,uz dlhsiu dobu je tu mrtvo,bude nejaka dalsia aktualizacia,alebo sa pripravuju nove aktivity? pls info

Na trati sa samozrejme pracuje.Generálkou prechádza celá krajina a vďaka Nebulusovi pribúdajú aj nové modely,pár screenov z dokončeného úseku Beša - Kalná si môžete pozrieť tu ftp://msts.tyk0kso.sk/zsr150/Screeny.rar a rozpracovaná Kalná vyzerá asi takto:

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://img440.imageshack.us/img440/6118/kal1jl9.th.jpg[/url]
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://img440.imageshack.us/img440/8382/kal2eg9.th.jpg[/url]
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://img440.imageshack.us/img440/1779/kal3cv1.th.jpg[/url]

Aktualizácia bude až po dokončení úpravy niekde po Hr. Beňadik.

Vyzera to super skvela praca.Uz sa tesim.A co je to prosim ta za cabview do laminatky? este som taky nevidel a hladal som s MIRELom ale nikde som nenasiel.

Jene napsal:
Na trati sa samozrejme pracuje.Generálkou prechádza celá krajina ...

Jene, vyzerá to super. Môžem sa spýtať či sa pri generálke hýbe aj koľajami, alebo sa to týka čisto krajiny a okolia trate???

S koľajami sa nehýbe aspoň nie s hlavnými,hýbe sa len s niektorými tupíkovými a hlavne s označením nástupíšť a niektorými návestidlami a rýchlostníkmi.

Fatálny problém nováčika

Ahojte
mám taký problém.
Stiahol som si trat ŽSR 150 Zvolen-Šurany.
Trať aj global sú klasické inštalačky,čiže som ich nainštaloval do default D/programfiles/microsoftgames/trainsimulator/routes
a global len do train simulator.
Spustil som Activity Editor a ukázalo mi"zvoľte trať"ale nikde nebola tá ŽSR 150.
Zvolil som Open,našiel ŽSR 150 a v nej zvolil otvoriť aktivitu"poznávanie trate"
Odklikol som,ale vyhodilo mi chybu:Failed loading Activity header:D:/Program files/microsoft games/train simulator/routes/train simulator/routes/ZSR 150/Activites/poznanie trate.act.
Ukáže Ano/Nie?A ak dam áno alebo nie tak mi padne Editor
Neviete ako na to aby som ju nainštaloval????
Je môj postup správny????

Re: Fatálny problém nováčika

Stiahol si všetko aj s update?Ak áno a nevieš si urobiť jednoduchú aktivitu pre prehliadku trate alebo ti aj tak editor padá,tak sa ozvy na SZ alebo mail a pošlem ti nejakú.

Re: Fatálny problém nováčika

Jacobi150 napsal:
Spustil som Activity Editor a ukázalo mi"zvoľte trať"ale nikde nebola tá ŽSR 150.
A v simulátoru se normálně ukáže a spustí ? ( Nemáš tam více tratí typu BP/XT ? )

Kto má záujem,tak môže sťahovať pracovnú aktualizáciu v ktorej je upravená krajina v úseku Šurany-Levice mimo.Veľkosť je cca 200MB.Odkaz na túto aktualizáciu sa na stránke neobjaví,keďže je to pracovná akt.Oficiálna aktualizácia bude až po úplnom dokončení úprav v trati.Pred inštaláciou si nezabudnite zálohovať pôvodnú trať.V Globale neboli robené úpravy...ten zálohovať nemusíte. :salut:

ftp://msts.tyk0kso.sk/zsr150/ZSR150upd_03_prac.exe

Back
Nahoře