Trať ŽSR 150 Zvolen-Šurany

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Jene
  • Datum začátku Datum začátku
Ja viem že tá koľaj je moc vpravo,ale nedá sa mi dať bližšie kvôli tomu ako končí zhlavie,ak ju aj dám bližšie,tak oblúk na BB vychádza veľmi ostrý..je to všetko spôsobené tým,že pôvodné koľajisko bolo postavené ešte na defaultnom koľajive a jednoducho na tom koľajive sa to úplne podľa skutočnosti postaviť nedalo a to nehovorím len o Zvolene.Tu by znova pomohla len prestavba celého Zvolena a na tú ako som už písal veľmi chuť nemám.Iné je to už v Nových Zámkoch a smerom na Štiavnicu a verím že aj ďalšie pokračovanie trate.Takže toľko ku koľajisku v 150-tke..jediné čo sa bude ešte v koľajisku prerábať sú vlečky v Leviciach za duusovej pomoci ak si nájde čas.Keby som mal viac času tak by bolo najlepšie celú trať postaviť nanovo a už osadiť do demexu,len by to trvalo asi dalších 6 rokov a už by bolo načim hádam aj pokračovať v stavaní ďalej a to si chcem ešte postaviť svoju materskú trať na Šahy....ale to už bude asi len pred dôchodkom.

Šnek napsal:
Venny napsal:
Robo - já to chápu. Ovšem pohybujeme se na platformě simulátoru, ne přesného trenažéru trati; většina z nás ovšem nemá ani možnost to zrevidovat... Já jsem proto trochu velkorysejší. Dokonce až tak, že jsem se např. vůbec neozýval, ač vím, že plzeňské nádraží ve 180/183 není vůbec plzeňské nádraží. Teda ozval - jako výzva pro modeláře je tato stavba excelentní.
Shrneme to - mít trati postaveny na 100% vč. objektů a každého keře je přeci nemyslitelné.
Jinak ti přeji pokojný a krásný den. :)
Udělat plzeňské nádraží by asi byl těžký oříšek i pro excelentního modeláře.

Přesně tak Šneku. Plzeňské nádraží vč. viaduktů, parkoviště a navazujících budov (např. zakrytí mimostaničního přechodu mezi 2. a 3. nástupištěm) je opravdu "majstrštyk", jak říkáme my Češi ze západu. Tvoji trať jsem citoval jako příklad, nechci ji samozřejmě nějak napadat - toho jsem dalek... :)

Zdravim..viem,ze sa tu uz pisalo o tom,ale aj tak som nenasiel odpoved. Mam problem s tratov 150 verzia3. Pri vybere trate v hre , po kliknuti na trat mi padne hra. Davam postup co vsetko som instaloval a ako ..
1. nainstaloval som hru
2. update na v 1.4
3. MSTS bin path v 1.7.0519
4. povodny global som nahradil globalom trate 150
5. z globalu, ktory bol v trati 150 verzia 3 som nakopiroval subory do globalu v hre..teda do povodneho
6. podobne z verzie 3 sound som nakopiroval do povodneho soundu
7. do priecinku routes som nakopiroval trat150 verzia 3
a nejde mi to..po kliknuti na trat mi hra vypadne
Prosim vas poradte mi ci som nieco nezabudol..lebo povodna trat150 mi ide v pohode..diik

polartec napsal:
Zdravim..viem,ze sa tu uz pisalo o tom,ale aj tak som nenasiel odpoved. Mam problem s tratov 150 verzia3. Pri vybere trate v hre , po kliknuti na trat mi padne hra. Davam postup co vsetko som instaloval a ako ..
1. nainstaloval som hru
2. update na v 1.4
3. MSTS bin path v 1.7.0519
4. povodny global som nahradil globalom trate 150
5. z globalu, ktory bol v trati 150 verzia 3 som nakopiroval subory do globalu v hre..teda do povodneho
6. podobne z verzie 3 sound som nakopiroval do povodneho soundu
7. do priecinku routes som nakopiroval trat150 verzia 3
a nejde mi to..po kliknuti na trat mi hra vypadne
Prosim vas poradte mi ci som nieco nezabudol..lebo povodna trat150 mi ide v pohode..diik
MSTS bin patch xyz instalovat až jako poslední úkon v posloupnosti. ( Není to paht ale patch !!! )

cize vsetko je ok ako som pisal az nato,ze na konci vsetkeho mam nainstalovat ten patch?..no skusim to teda

Tak jsem se konečně dostal k simulátoru z jiného pohledu než v editoru a musím po projetí této tratí smeknout klobouk dolů. Opravdu nádherná práce.

Naposled editoval moderátor:
ludek...a ako si ju zfunkcnil..aj ja by som si ju rad pozreej updatnutu..a nie nie ju rozbehnut

nie nemam..ani precinok s aktivitami tam nebol v tej trati...mam si ho vytvorit a vytvorit si nejaku aktivitu?...
nikdy som nevytvaral aktivitu..skusal som to v aktiviti editore ci ako sa vola...ale ked som si ju xcel ulozit tak mi to vypisalo chybu

a staci ju dat do vytvoreneho priecinku aktivities..tak to idem skusit..diik zatial..

a netrebali by mi urobit aj aktualizaciu transetu?..ked to ma nieco spolocne s mojim problemom

polartec napsal:
cize vsetko je ok ako som pisal az nato,ze na konci vsetkeho mam nainstalovat ten patch?..no skusim to teda
Patch až jako poslední, ale předtím musíš mít hotovou kompletní trať a ne jen 3.update.
Původní štreku, do ní up1 + up2 + up3 !
Up3 není samostatná verze trati, je to jen další doplnění. Ve tvém popisu to vypadá, že se snažíš rozjet samotný 3.up bez původní trati !
Co je na tom k nepochopení ?

aha..tazke povodnu trat a do nej postupne pohadzat z updajtov...skusim to tk..som myslel,ze v tej trojke je uz vsetko..no skusim..dik

Chcem sa spytat ci je k tomu sound lebo dnes som zacal stahovat si tuto trat a nikde som si nevsimol zlozku SOUND

Back
Nahoře