lokomotiva 475.1 z TRS 2004

Hummus: Jedna malickost, nevim nakolik vis ci ne, ze v MSTS nesmis mit jeden part vetsi jak 3500 polygonu, tj pokud mas treba hodne detailni podvozky, dostanes se pres tohle cislo velmi snadno. Mohla by to byt pricina, proc tu masinku nenactes. A jinak diky, ze dalsi modelar z Trainz pochopil, ze nema cenu se separovat. Dekuji mockrat. Konecne se snad ledy prolomi a budeme si vzajemne vypomahat modely a ne se "pres reku" provokovat, kdo ma co lepsi.

Jen doplním michawela: 3500 polys na 1 part je imho fáma, pozor na to. Moje zkušenost s modelem 842 je taková, že při 3303 je to OK, při 3399 už to padá. Takže rozhraní je někde mezi tím. Proto pro sichr doporučuji nedávat víc jak 3300 na 1 part (osobně se snažím vůbec nelézt přes 3000).

Slechticna

Tak se mi to nakonec podarilo rozchodit.Byl to nejaky problem s materialem. Jak jsem na to dal jiz pouzity material tak to slo.Je pri stavbe nejak omezem pocet materialu a u Submaterialu pocet materialu v nem?

S pozdravem Milan.

Tak, páni, pomaly, pomaličky sa môžete tešiť a začať pripravovať na download šlachtičnej 475.1 ČSD - konečne bude nachystaná k distribúcii - je všetko, aby sa mohla inštalovať do MSTS.

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://msts.tyk0kso.sk/tx-steam/slachty.jpg

Vyskytlo sa zopár technických a právnych problémov - tým, že je pôvodom z trainzu bol drobný problém s komprimáciou modelu - u neskomprimovanej by len samotný model zaberal skoro 10 MB z disku, ďalej meškala výroba vhodného cabviewu a včera konečne dorazil súhlas na použitie zvukov nemeckého autora.

Takže týmto ďakujem Hummusovi, ktorý svoj model pre TRS vyexportoval aj do MSTS, Martensovi za výrobu Cabviewu, ZSR za vyladenie chodových vlastností - engu, Pikkovi, Ondrovi Janišovi a Tomimu za rady, betatesting a technickú pomoc.

VáclavS napsal:
Jaké jsou to šlechtičny? Poznávám 475.1142, dále je tam asi 475.111 a jaká je ta třetí?
Naspodku je děčínska 475.179, v strede přerovská 475.1142 a hore vrútocká 475.196

Škoda, 475.111 znám dobře, vícekrát jsem s ní jel.
Někdo by mohl vymodelovat Albatrosy, nejlépe 498.022 a 498.106.

Jen je skoda, ze nemam nejakou historickou trat, kdyz uz bude cim jezdit.

Naposled editoval moderátor:
Asi vsechny muzejni.

475.1: 01,11,79,96,142

Bud rad, ze aspon oni.
Take to nemusela byt zadna.

Back
Nahoře