Nafotíš ich ?VáclavS napsal:Škoda, 475.111 znám dobře, vícekrát jsem s ní jel.
Někdo by mohl vymodelovat Albatrosy, nejlépe 498.022 a 498.106.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Nafotíš ich ?VáclavS napsal:Škoda, 475.111 znám dobře, vícekrát jsem s ní jel.
Jinak 475 111 ted nekdy (pokud si to pamatuju spravne) propadl kotel (cili se budou shanet prachy na opravu).VáclavS napsal:Máš pravdu. 456.0 se nedochovala jediná.
To mozna bude problem viz vyse.Tax napsal:Nafotíš ich ?VáclavS napsal:Škoda, 475.111 znám dobře, vícekrát jsem s ní jel.
Nejlepší bude si nějakou postavit.Vrbam napsal:Jen je skoda, ze nemam nejakou historickou trat, kdyz uz bude cim jezdit.
VáclavS napsal:Peníze doufám budou. Kdy ji propadl ten kotel? Pamatuji ,že si ji vydržovali, ale již nějakou dobu neměla jedinou jízdu.
Zbyněk Šemora napsal:Nejlepší bude si nějakou postavit.Vrbam napsal:Jen je skoda, ze nemam nejakou historickou trat, kdyz uz bude cim jezdit.
Jinak šlechtičny jezdily z Brna do České Třebové, Břeclav - Přerov a hooodně dávno i na osobácích Brno - Břeclav. Určitě jezdily i jinde.
Ale když jsem jezdil na průmku do Břeclavi, zažil jsem napěťovou výluku a jako výlukovku dali šlechtičnu, která táhla panťák (tenkrát SM488) z Břeclavi do Podivína.
Ale všimněte si, že parní lokomotivy ČSD byly nejkrásnější stroje na světě. Když vidím nějaké cizí páry, to je tvarově hrůza a děs.
Zbyněk Šemora napsal:Nejlepší bude si nějakou postavit.Vrbam napsal:Jen je skoda, ze nemam nejakou historickou trat, kdyz uz bude cim jezdit.
Jinak šlechtičny jezdily z Brna do České Třebové, Břeclav - Přerov a hooodně dávno i na osobácích Brno - Břeclav. Určitě jezdily i jinde.
Ale když jsem jezdil na průmku do Břeclavi, zažil jsem napěťovou výluku a jako výlukovku dali šlechtičnu, která táhla panťák (tenkrát SM488) z Břeclavi do Podivína.
Ale všimněte si, že parní lokomotivy ČSD byly nejkrásnější stroje na světě. Když vidím nějaké cizí páry, to je tvarově hrůza a děs.
Tak to teda máš pravdu, a v oboch bodoch ... lenže, ako hovorieva jeden náš spoločný kamarát: Nejsou lidi. Jednoducho nemá kto. Ani tú trať v štýle ČSD, ani modelovať tie krásne parné lokomotívy. A také mikádo, anton, kremák, štoker, ušatá ... ako dobre by im to pasovalo ne nejakej peknej trati s mechanickými návestidlami v štýle 50-tych rokovZbyněk Šemora napsal:Nejlepší bude si nějakou postavit.
VáclavS napsal:Jo, jenže v Praze se již dlouho žádná neukázala.
Kebarko napsal:Otázka:
Model šlachtičnej má nadefinované horné svetlo (reflektor), ale na modeli sa ten reflektor nenachádza. Prečo? Chýba model reflektoru, alebo to svetlo je tam navyše?
Chybička sa vlúdila, už je to v archíve opravené ... pre tých, ktorí si to už stiahli, je na stránke prichystaný patch, aby to nemuseli sosať celéKebarko napsal:Otázka:
Model šlachtičnej má nadefinované horné svetlo (reflektor), ale na modeli sa ten reflektor nenachádza. Prečo? Chýba model reflektoru, alebo to svetlo je tam navyše?