lokomotiva 475.1 z TRS 2004

Tax napsal:
Vrbam napsal:
475 111 ma (snad) propadly kotel, probiralo se to tady tak o 2-3 strany zpatky.
Ale nevieš to so 100%nou istotou ... :?:
Tak se zeptej sam IMC Plzen, oni ji maji ve vlastnictvi.

Iron Monument Club
Resslova 20, Plzeň, 301 35
Tel.: 606 291 243, 604 704 906
Fax: 377 222 001
E-mail: imc.plzen@post.cz

Jinak nebudu tu psat to co tu je uz napsano.

PS: Zaslechl jsem ze s ni chteli stihnout Luznou a nejaky dalsi akce nez nebude jezdit, tak nevim.

Naposled editoval moderátor:
Na http://xtrain.webpark.sk je nachystaný update zvukov pre šlachtičnú, ktoré vytvoril Jacek. Sú zapakované do inštalačného balíka a upravené tak, aby ste nemuseli meniť nič v engoch ani v adresári common.snd.
Jacku, za všetkých ti ďakujem.

Tax napsal:
Na http://xtrain.webpark.sk je nachystaný update zvukov pre šlachtičnú, ktoré vytvoril Jacek. Sú zapakované do inštalačného balíka a upravené tak, aby ste nemuseli meniť nič v engoch ani v adresári common.snd.
Jacku, za všetkých ti ďakujem.

Zvuky jsou super, ale jen by me zajimalo kdy se hodlate zbavit te fobie cpat tecky do nazvu souboru! Bill vymysli nejakou kravinu a hned vsichni sup, aby to tam bylo.

Vrbam napsal:
Zvuky jsou super, ale jen by me zajimalo kdy se hodlate zbavit te fobie cpat tecky do nazvu souboru! Bill vymysli nejakou kravinu a hned vsichni sup, aby to tam bylo.

Jaké fóbie?? Nevím o tom, že by tečky měly dělat nějaké problémy. A u zvuků už vůbec ne. Když má mašina číslo 475.1 tak se tak jmenuje i soubor, co je na tom nejasného. Co s tím má společného Bill?

Jacek napsal:
Vrbam napsal:
Jaké fóbie?? Nevím o tom, že by tečky měly dělat nějaké problémy. A u zvuků už vůbec ne. Když má mašina číslo 475.1 tak se tak jmenuje i soubor, co je na tom nejasného. Co s tím má společného Bill?
Pokud vim, tak jejich znaceni je 475 179 (a nejen oni), cili bez tecek
PS: Ukaz mi jediny cislo masiny kde je tecka

Vrbam napsal:
Pokud vim, tak jejich znaceni je 475 179 (a nejen oni), cili bez tecek
PS: Ukaz mi jediny cislo masiny kde je tecka
Kdyz uz jsme u toho , tak ty taky nejsi uplne , jeste nedavno jsi fotky na ZP i pres upozorneni pojmenovaval formatem "843-006"

Stejne MSTS neparim, tak se pro me za me ........

Ahoj lidi, vím, že Hummus je zkonvertoval do MSTS a že všechny šlechtičny byly ke stažení na starých taxových stránkách. Když ovšem najedu na jeho současné, je tam jejich obrázek, ale hypertextorý odkaz není žádný, takže nevím, kde si tyto mašinky můžu stáhnout. Díky za každou pomoc a nezlobte se, že zase něco sháním...

Ahoj! my se nezlobíme. na taxových stránkách je napsáno, že web bude po dobu rekonstrukce, což bude nějakou chvíli trvat, nekompletní. model tudíš stahnout nepůjde a tak ti nezbyde než čekat až to dá dokupy a nebot někdo hodný tyto modely zašle. Já sám mám doma jenom dvě (teď jsem pryč) a také čekám :lol: Nebo můžeme poprosit taxe ať nám je tam hodí. Taxí prosíme

Novinky:
Vyjednal jsem u Hummuse opravu modelu 475.1 a tendru.
Modely budou centrované a tendr bude mít animované uhlí.

Tímto chci poděkovat Hummusovi za úpravu modelu. Věřím, že nebudu jediný kdo tuto opravu uvítá.

Nabudúce s tou veľkosťou písma prosímťa šetri. JOHNZ

Back
Nahoře