Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
augustus napsal:...Consisty som prebehol v ConBuilderi, kde všetko vyzerá byť OK, žiadnu chybu mi nevyhadzuje...
Věř, že je to nestíhajícím počítačem. Příznaky jsou jednoznačné. Všimni si, nepíši slabým PC, píši nestíhajícím. Už se to tu psalo mnohokrát. MSTS bohužel kvůli starému jádru hry neumí dobře hospodařit s hw i sw prostředky PC. Takže ani sebenadupanější počítač NASA by nebyl zárukou bezproblémové hry.augustus napsal:Vo FAQ som sa dočítal, že to môže byť spôsobené slabým PC, čo v tomto prípade rozhodne nehrozí, keďže mi bez problémov idú aj systémovo omnoho náročnejšie programy.

Zbyněk Šemora napsal:Tvoř soupravy v Conbuilderu. Tam je to mnohem přehlednější. V editoru aktivit se pořádně soupravy tvořit nedají, protože je tam vše tak rozházené, že najít konkrétní vůz nebo lokomotivu je téměř nemožné. Jinak obrazovku s vytvářením souprav shazoval nějaký chybně zapsaný eng určité lokomotivy. Proto opět doporučuji Conbuilder a v něm udělat testy na Trainset a tam se všechny eventuelní chyby vypíší. Já za TBP ručím, že je bez chyb ale to je jen špička ledovce vozidel pro MSTS. Doporučuji si vše ostatní raději kontrolovat.
S tímto se setkávám u mé olomoucké tramvajové tratě běžně - já skoro žádnou aktivitu nemohu kompletně projet v editoru aktivit (možné zacyklení kvůli tramvajovým smyčkám). Většinou to zatuhne v čase, kdy není zaveden nový traffic - prostě se určitá tramvaj dostane na špatné místo, které se MSTS nelíbí. A ve hře se aktivita z 99% dá projet úplně bez problémů. Ale u vlakových tratí by takovéto problémy být neměly. Zkoušel jsi to projet ve hře? Zatuhne i tam?Vlado M. napsal:Tak teď mi po dlouhé době zůstává stát rozum nad editorem aktivit... Když si chci nasimulovat dění v editoru, vše běží jak má až do času 12:41:45 - pak editor nemilosrdně klekne. A to mi v té chvíli nikde nenaskakuje žádný traffic... Děje se tak v nejnovější verzi tratě 321. Setkal se s tím kromě mě ještě někdo další?
neotryx napsal:Jedu aktivitu seznání021, v Týništi přepojuji z elektriky na motor. Při pokusu lokomotivy spojit, jsem poslán k Billovi...