padání MSTS

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Guest
  • Datum začátku Datum začátku
Zkus změnit hodnotu prametru na 512 např. "C:\Hry\Train Simulator\train.exe" -mem:512 (samozřejmě ten parametr musí být nastaven i v TrainStore).

A odtud si stáhni soundcfg.dat, který nakopíruješ do Globalu. Ber na vědomí, co je k tomu napsáno.

Samozřejmostí je jezdit aktivitu na tom binu, pod kterým byla tvořena.

Pokud ti to nepomůže, tak zkus ještě reinstal binu.

Ahoj mám taky problém s padáním MSTS a to když chci uložit úkol. Úkol se sice do složky Saves uloží, ale MSTS celé spadne...
Složku Saves jsem promazal, parametry mám nastavené.
Ví někdo zkušený, čím by to ještě mohlo být?
Díky

Tak těch tam bude mraky, to by mohlo být tím... Ale jak to promazat, to mi zas nepůjde žádná aktivita.. A consisty vadí i když spouštím Msts přes Train Store?

Mám takový menší problém. V editoru si chci vytvořit aktivitu do Luhačovic, ale když si kliknu na novou soupravu a dieselové lokomotivy, tak mi editor spadne. U elektrik nebo vozů mi to nedělá. Nesetkal se někdo s tímto problémem? Delší dobu jsem teď jezdil jen elektriky, takže nevím, v čem může být problém nebo kde jsem udělal chybu.

Ještě abych to trošku upřesnil, tak žádnou dieslovou mašinu moi nenajde ani Conbuilder, ale v MSTS si ji zvolit můžu a hra normálně jede. Problém je jen v editaci soupravy.

Fauny napsal:
Ještě abych to trošku upřesnil, tak žádnou dieslovou mašinu moi nenajde ani Conbuilder, ale v MSTS si ji zvolit můžu a hra normálně jede. Problém je jen v editaci soupravy.

Stejný problém jsem řešil taky,ovšem s parními loko.Vše podle Conbuilderu bylo v pořádku,parní mašinu jsem do volné jízdy normálně mohl nasadit ale jakmile jsem v AE jen najel na rolovací tlačítko a parní loko tak následoval pád a jestli chci poslat liebesbrief Billovi :) Po dlouhém bádání nakonec problém vyřešen spouštěním AE v režimu kompatibility Windows 2000;-) Mám XP.

Problém je naprosto stejný, XP mám taky, ale spouštění v režimu Windows 2000 bohužel nepomohlo. I tak ale díky za radu, budu zkoušet dál.

Podívej se, kterou dieselovou mašinu jsi přidal do trainsetu naposled, a zkus ji dát někam stranou mimo trainset. Pokud bude pak vše OK, je problém v oné mašině.

Jiřík môže mať pravdu, stačí jeden blbý eng a nepôjde ani jedna mašina z danej kategórie.

Dávej si do zálohy poslední mašinu a zkus, jestli ti to půjde. Když ne, tak další a opět zkus, jestli ti to půjde. Když ne, tak opět do zálohy další mašinu a opět zkoušet.

Když to už půjde, tak zkus dát první mašinu zpět a zkusit, když tak druhou mašinu a opět zkusit. Nakonec by ti zbyly (zbyla) mašiny, u kterých si trovedeš kontrolu eng.

A můžu postupovat tak, že oddělám celou složku s příslušnou řadou a pak už najdu jen tu vadnou? Nebo to musí být vyloženě po jednotlivých mašinách?

Back
Nahoře