padání MSTS

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Guest
  • Datum začátku Datum začátku
Zdravím,
mám trať BP a hodil jsem si tam aktivitu od Poisona (EC 172 s RailJetem). Aktivita normálně najede a po odkliknutí toho okna, kde je popis aktivity to spadne bez hlášky do W (někdy vteřina, někdy tři). Snažil jsem se hledat nějakou odpověď se stejným problémem, leč neúspěšně. MSTS by snad mělo bejt v cajku, předchozí aktivita od Dana (záloha Letohrad) mi běžela v pohodě. Mám W7, vše nastaveno dle instrukcí pana Šemory, jediný v čem jsem se hrabal je trainset (ale i tam šlo jen o přepsání směrování zvuků a kabin). Nějaké návrhy co s tím? Předem moc díky.

Ahoj,
tak podle mě možná nemáš v Globalu vložen opravený soubor soundcfg.dat, který stáhneš zde: http://msts.jacek-modely.cz/paginy/navody/vypadek_zvuku.htm
Ještě mě napadá, že by jsi měl nějaké špatné směřování zvuků, ale to myslím, že by ti ani nenaběhlo. Podle mě to bude tím souborem, který si stáhni a nakopíruj do GLOBALU tratě.

Lukáš

dvacka : Díky moc, vyzkoušel jsem a první minuta v pohodě. Zdá se, že to bylo skutečně tímto. Ještě jednou díky.

Jo, bylo. Dojel jsem v pohodě skoro do Brna, pokračování si dám zítra =) Jen mě zaráží, že se tohle neobjevilo už dříve. Nějakej ten pátek už hraju.

Já si myslím, že to záleží na náročnosti aktivity, jaký se tam objeví lokomotivy a vozy a taky na jakém místě začínáš.
To je můj názor, jestli je to jinak, tak ať mě někdo opraví. :)

Zdravím pánové.
Měl bych na Vás jeden dotaz. Přeinstaloval jsem MSTS které jede bez problému. Jenom a pouze reditor stávkuje. Když ho spustím tak mi to napíše Chyba nahrávání databáze tratě. Může mi stým někdo prosím pomoct. Budu moc rád

Zbyndo,s timto asi nikdo. Nesedí Ti world a soubory .tdb, .tit, .rdb a rit.
Zkuz to přetáhnout znovu ze zálohy a spustit znovu,popř.stáhnout znova. Ještě prosím napiš jaký editor? Múže to být i návěstidlo a jiné.
Mirek

Ahoj Miky. No mám trať 321. Aspoň pro mě je zajímavé, že hra jede bez problemů, a pouze editor nějak stávkuje. Jsem takove expert že jsem si neudělal zálohu

Naposled editoval moderátor:
zbynda napsal:
Ahoj Miky. No mám trať 321.
Zbyndo,k 321 by Ti mohl nejvíc říci její stavitel a to Stavitelxx.Ale v podstatě máš trať na CD takže žádnej problém.Stále jsi ale nenapsal, který editor Ti to dělá. Aktivit a nebo tratě,protože pokud ET,tak jsi do tratě rýpal a pokud EA,tak potom jsi musel přehazovat soubory a domrvit si to sám. :) V každým případě je to nejlepší přetáhnout z CD znova. V každým případě bude rada jiná u ET než EA.

Zdravím.
Píši to sem,protože nemohu najít jiné vhodné vlákno.
Když na 363.005 dám rychlobrzdu spadne simulátor.
Je to špatně nastaveným engem?? Podotýkám,jak jsem stáhl,tak jsem nainstaloval,nevrtal jsem do něj! Eng ze 17.4.2007 18.33
Mirek

Zdravím,poraďte mi prosím, jaké můžou být příčiny toho, že mi u určitých tratí, po zmáčknutí F4 track monitoru, ihned spadne celý simulátor????
předem díky za rady

Stačí promazávat složku Saves. Je to v pravidlech současného MSTS s BInem. Tak nějak si myslím, že MSTS unese takových 10 uložených pozicí. Nezkoušel jsem hranici kolik to snese.

Train update? Msts Bin nainštalovaný správne? úprava v soundcfg či ako sa volá ten súbor tu máš? po nainštalovaní MSTS bin sa už NEHYBE S NASTAVENIM ZOBRAZENI v hre. Pri čo i len zmene viditelnosti na 2000m a podobne je nutne reinštalovať MSTS BIN! viď video a reinstalácií MSTS a trate BP.

Back
Nahoře