Tom Kanka
Vlakvedoucí
Lukáši, nejsem "ajťák", ale "Microsoft Vlakový simulátor"?lukas matura napsal:Setkal se někdo s touhle chybou? ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Lukáši, nejsem "ajťák", ale "Microsoft Vlakový simulátor"?lukas matura napsal:Setkal se někdo s touhle chybou? ...
kysna napsal:Dobrý den , nedávno jsem nainstaloval MSTS a vše běží v pořádku až na jednu věc ... Pokud jedu Aktivitu jakoukoliv a vjedu na větší nádraží tak mi hrá spadne . Žádná chybová hláška nic prostě to spadne . Nevím co s tím . Prouzdal jsem na netu ve forách a narazil jsem že by to mohlo být staničním hlášením . Opravdu hra mi spadne pokud vjedu v Praze na hl.n to samé v Brně . Ve volné jízdě mi to nepadá . Děkuji za jakoukoliv radu .
mirsam napsal:kysna napsal:Dobrý den , nedávno jsem nainstaloval MSTS a vše běží v pořádku až na jednu věc ... Pokud jedu Aktivitu jakoukoliv a vjedu na větší nádraží tak mi hrá spadne . Žádná chybová hláška nic prostě to spadne . Nevím co s tím . Prouzdal jsem na netu ve forách a narazil jsem že by to mohlo být staničním hlášením . Opravdu hra mi spadne pokud vjedu v Praze na hl.n to samé v Brně . Ve volné jízdě mi to nepadá . Děkuji za jakoukoliv radu .
Problém je v staničných hláseniach. Mal som ten samí problém jak s touto traťou tak aj s traťou 321. Upravoval som to v GoldWave editore.
To je hloupost. Stále dokola píši a nedávno mi to i potvrdil jiný uživatel, který měl podobný problém v HK, je to jen a jen nezapsaným, nebo nesprávně zapsaným parametrem do zástupce pro spuštění, aby si MSTS ze systému vzal víc paměti, než má defaultně nastaveno. Tak se stále dokola zde neptejte, ale nejprve čtěte.Beri napsal:.... Prouzdal jsem na netu ve forách a narazil jsem že by to mohlo být staničním hlášením . Opravdu hra mi spadne pokud vjedu v Praze na hl.n to samé v Brně . Ve volné jízdě mi to nepadá . Děkuji za jakoukoliv radu .
....
PAja26 napsal:Menim jej spolecne s gui i s opravou velkych cisel na displejich v cab.