Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
nebulus napsal:Reštartoval si PC?
kulice napsal:Ahoj,
Nevím kam přesně přidat otázku, ale sem se to hodí asi nejvíce. Mám problém - když chci uložit aktivitu, tak ihned po stistkutí F2/případně ESC a kliknutí na uložení následuje pád MSTS. Aby to nebylo jen tak, tak mi to dělájí pouze dvě Rumunské tratě - CFR Route a Tirgu Jiu - Deva. takže problém by měl nějak souviset pouze s těmi tratěmi. Zvuky mám nastavené jak mají být, msts složky saves, atd jsou vyčištěné, ani reinstal MSTS bin nepomohl. Jako poslední mě napadá reinstal MSTS, několikrát už mi to pomohlo, ale to chci udělat až na závěr. Nenapadá někoho nějaká rada?? Moje znalost rumunštiny není dostatečná, abych to vyštrachal na jejich fórech, byť mě možná nic jiného nezbude.
Předem děkuji za jakoukoliv radu.
Francek napsal:kulice napsal:Ahoj,
Nevím kam přesně přidat otázku, ale sem se to hodí asi nejvíce. Mám problém - když chci uložit aktivitu, tak ihned po stistkutí F2/případně ESC a kliknutí na uložení následuje pád MSTS. Aby to nebylo jen tak, tak mi to dělájí pouze dvě Rumunské tratě - CFR Route a Tirgu Jiu - Deva. takže problém by měl nějak souviset pouze s těmi tratěmi. Zvuky mám nastavené jak mají být, msts složky saves, atd jsou vyčištěné, ani reinstal MSTS bin nepomohl. Jako poslední mě napadá reinstal MSTS, několikrát už mi to pomohlo, ale to chci udělat až na závěr. Nenapadá někoho nějaká rada?? Moje znalost rumunštiny není dostatečná, abych to vyštrachal na jejich fórech, byť mě možná nic jiného nezbude.
Předem děkuji za jakoukoliv radu.
Možná by to chtělo zkusit ty dvě tratě rozdělit. Mám zkušenost s tím, že nejedou obě dvě pod stejně vytvořeným Globálem. S tratí Tirgu Jiu - Deva se do Globalu nainstalovalo něco (nám dojem, že v tsection.dat), co blokuje spouštění Ruta CFR. Takže ta instalace Tirgu Jiu-Deva je potřeba udělat následovně: Připravit si prázdnou složku Routes a do ní nainstalovat (zkopírovat) 6 původních tratí MSTS Europe 1,2, Japan1,2 a USA 1,2. Udělat si zálohu Globalu pro X-Trax a nechat taky jako samostatnou složku. Pak spustit instalaci tratě. Po nainstalování se spustí kopírování Textures, Terrtex a Sound z těch původních tratí (a proto musí být v jedné složce) a přepíše ten Tsection v Globalu. Je právě potřeba vzít v potaz, že je to speciálně a velmi precizně postavená trať, která má spoustu originálních modelů a taky kolejiva. A to bude ten zádrhel. Takže po nainstalování tratě už přes ten Global nejde spustut Ruta CFR a vůbec ostatní tratě. Padá při načítání hry. Vytvořil jsem si pro tyto tratě vlastní Global a jedou přes něj všechny tratě rumunské, maďarské, německé, Francouzské a naše bez toho, abych jej musel měnit (samozřejmě kromě tratí BP). Udělal jsem si před instalací toho mého Globalu zálohu a udělal jsem dobře, protože bych ho taky poškodil a musel bych ho skládat znovu. Takže teď mám zvlášť Global pro X-Trax a Global pro trať Tirgu Jiu-Deva. Mohl bych ho soukromě poskytnout k vyzkoušení, jestli by se problém vyřešil. Ale pouze soukromě. F.
kulice napsal:Ahoj,
Použil jsem postup jak Popsal Francek (Dík!!). Náběh je bez problémů, ani žádne textury nechybí (asi začnu číst co píšou v těch exacích). Nicméně chování při savu se bohužel nezměnilo - ihned po stistknutí F2/kliknutí na uložit krátké zaseknutí a pád. Pokud někoho něco napadne budu rád. Jinak to frčí jak švýcarské hodinky, zkoušel jsem jet 20 minut a bez jediného zádrhele - akorád to pak nejde uložit. Ještě mě napadla jedna drobnost, kterou jsme před tím neuvedl - po tom savu ten soubor skutečně existuje, ale když ho chci obnovit tak to vyhodí hlášku, že chybí nějak consist a pak už jen hláška, že aktivitu nejde obnovit.
Předem moc děkuji za nějaké postřehy.