Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ppoollll napsal:Na souboru train.exe kliknout pravým myšítkem - vlastnosti - Záložka VERZE - položka VERZE SOUBORU.
Co tam máš u toho napsáno?
To není to důležité číslo. Poslední verze je tato (menší už to bude nečitelné - nebo sem mám dát jen link ?)dusanh napsal:1.16.5.912Ppoollll napsal:Na souboru train.exe kliknout pravým myšítkem - vlastnosti - Záložka VERZE - položka VERZE SOUBORU.
bob57_cz napsal:To není to důležité číslo. Poslední verze je tato (menší už to bude nečitelné - nebo sem mám dát jen link ?)dusanh napsal:1.16.5.912Ppoollll napsal:Na souboru train.exe kliknout pravým myšítkem - vlastnosti - Záložka VERZE - položka VERZE SOUBORU.
dusanh napsal:bob57_cz napsal:To není to důležité číslo. Poslední verze je tato (menší už to bude nečitelné - nebo sem mám dát jen link ?)dusanh napsal:1.16.5.912Ppoollll napsal:Na souboru train.exe kliknout pravým myšítkem - vlastnosti - Záložka VERZE - položka VERZE SOUBORU.
Patch v1.4
Miran napsal:dusanh napsal:bob57_cz napsal:To není to důležité číslo. Poslední verze je tato (menší už to bude nečitelné - nebo sem mám dát jen link ?)dusanh napsal:1.16.5.912Ppoollll napsal:Na souboru train.exe kliknout pravým myšítkem - vlastnosti - Záložka VERZE - položka VERZE SOUBORU.
Patch v1.4
Kriste Pane, lidi to jste tak natvrdlý? Ty zdůrazněný řádky v bobově obrázku jsou ony údaje které určují verzi patche a ty je potřeba zkontrolovat!!!!!!! A pokud jsou v tvé instalaci shodné s tím co tady vidíš, tak pouze tehdy máš nainstalovanou poslední verzi!!!!! A tohle číslo boba zajímá, nic jinýho!!!!
Ppoollll napsal:Na souboru train.exe kliknout pravým myšítkem - vlastnosti - Záložka VERZE - položka VERZE SOUBORU.
Ppoollll napsal:dusanh
Netřeba se rozčilovat. Pokud uvedený letecký simulátor chodí a není nikým upravován (je instalován jen z originál CD) a MSTS ti nechodí tak si nainstaluj MSTS také jen z originál CD a budeš na tom stejně. Bude ti to chodit. Jinak porovnáváš neporovnatelné!!!!!
A teď ještě jednou k tomu na co jsem se ptal
Tímto jsem neměl na mysli Verzi souboru uvedenou hned pod tou záložkou ale v seznamu položek!!!!! Proto tam je uvedeno i to slůvko POLOŽKA!!!!! Bez tohoto údaje se nedomluvíme!!!!!!
Je nutné nainstalovat MSTS BIN 1.61, doplnit chybějící lokomotivy a nakonec nainstalovat 1update_trainset.exedusanh napsal:[
nainstalovat MSTS, patch na MSTS, Bin, trať BP, updates tratě BP, vozidla, update trainset na Bin. Je snad něco špatně? Jestli ano, rád to opravím.
.
Zbyněk Šemora napsal:Je nutné nainstalovat MSTS BIN 1.61, doplnit chybějící lokomotivy a nakonec nainstalovat 1update_trainset.exedusanh napsal:[
nainstalovat MSTS, patch na MSTS, Bin, trať BP, updates tratě BP, vozidla, update trainset na Bin. Je snad něco špatně? Jestli ano, rád to opravím.
.
žádné update trainset na bin. To bylo dříve.
Nebo si objednat od 280 kč aktuální DVD, kde se vše postupně nainstaluje samo.
Je vše to složité, ale za to výsledek nesrovnatelný s původním MSTS.
PS. Komplet Trainset v aktuální podobě je na msts.sinus...(odkaz i na mých stránkách).
dusanh napsal:Tak jsem pro sichr přeinstaloval celý MSTS. Po nainstalování toho nejnovějšího Binu se mi opravdu zobrazí (tam co i Bobovi a všem osotatním) údaj 1.6.102213. Předtím na tomtéž místě bylo těch 1.4., což mi nikdo nechtěl věřitPřitom ten Bin 1.6.1. tam byl, viz. dialog "přidat ubrat programy".
Ivan.ps napsal:Zdravim. Mne zase v poslednom case blbne MSTS pri vypinani hry. Akonahle sa chcem vratit do windowsu a vypnut MSTS, tak obrazovka zostane cela cierna a na nej je iba kurzor. A kym nerestartujem PC, tak nic nepomaha. Nestretol sa s tym este niekto??
Ronoath napsal:Mám dosti podobný problém; po ukončení MSTS se objeví černé okno (zdůrazňuji okno - jde vidět "modré lemování" s klasickými ikonkami minimalizovat, maximalizovat, ukončit) s černou výplní. Jde to setřelit pomocí ctrl+alt+delete (už aby to někdo udělal jako jedno tlačítko) ale i tak mi to pije krev.
S instalací jsem nic neprováděl, jen jsem přidal své 751. Nicméně problém se objevil až časem, zcela nečekaně. Nejsou to třeba registry?
bob57_cz napsal:Je problém přiřadit uživatele do určité uživatelské skupiny (zde třeba skupina msts) a této skupině nadefinovat patřičná práva ? Pokud se nepoužívá v systému userů správa skupin, tak jsou všem userům automaticky přiřazena jen základní omezená práva. Přitom lze jednotlivým skupinám přesně nadefinovat, co která skupina smí dělat ( tisknout, vypalovat, internetit,...). Nelze tyto práva přiřadit konkrétnímu userovi, ale lze je přiřadit skupině a usera zařadit do více skupin.