padání MSTS

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Guest
  • Datum začátku Datum začátku
Na souboru train.exe kliknout pravým myšítkem - vlastnosti - Záložka VERZE - položka VERZE SOUBORU.
Co tam máš u toho napsáno?

Ppoollll napsal:
Na souboru train.exe kliknout pravým myšítkem - vlastnosti - Záložka VERZE - položka VERZE SOUBORU.

1.16.5.912

bob57_cz napsal:
dusanh napsal:
Ppoollll napsal:
1.16.5.912
To není to důležité číslo. Poslední verze je tato (menší už to bude nečitelné - nebo sem mám dát jen link ?)

Patch v1.4

dusanh napsal:
bob57_cz napsal:
dusanh napsal:
Ppoollll napsal:
1.16.5.912
To není to důležité číslo. Poslední verze je tato (menší už to bude nečitelné - nebo sem mám dát jen link ?)

Patch v1.4

Kriste Pane, lidi to jste tak natvrdlý? Ty zdůrazněný řádky v bobově obrázku jsou ony údaje které určují verzi patche a ty je potřeba zkontrolovat!!!!!!! A pokud jsou v tvé instalaci shodné s tím co tady vidíš, tak pouze tehdy máš nainstalovanou poslední verzi!!!!! A tohle číslo boba zajímá, nic jinýho!!!!

Miran napsal:
dusanh napsal:
bob57_cz napsal:
dusanh napsal:
Ppoollll napsal:
1.16.5.912

Patch v1.4

Kriste Pane, lidi to jste tak natvrdlý? Ty zdůrazněný řádky v bobově obrázku jsou ony údaje které určují verzi patche a ty je potřeba zkontrolovat!!!!!!! A pokud jsou v tvé instalaci shodné s tím co tady vidíš, tak pouze tehdy máš nainstalovanou poslední verzi!!!!! A tohle číslo boba zajímá, nic jinýho!!!!

Pane Miran, rád bych se označil za natvrdlého, kdyby to k něčemu pomohlo. Nejsem fanatický uživatel MSTS, nicméně jsem jej již x-krát instaloval a odinstaloval a vždy vše chodilo, pravda, občas s některými výpadky, které bylo potřeba doladit. Nyní jsem instaloval MSTS na úplně nový komp, postupoval jsem úplně stejně, jako kdykoli předtím. Tj. (v pořadí za sebou): nainstalovat MSTS, patch na MSTS, Bin, trať BP, updates tratě BP, vozidla, update trainset na Bin. Je snad něco špatně? Jestli ano, rád to opravím.
Opakuji: aktivity, ve kterých se neobjevují elektrické lokomotivy, fungují. Co mám, jako obyčejný user nejnižší úrovně dělat kromě toho, že si nainstaluji Bin, vozidla a update trainsetu na Bin?
Pro vás je to strašně jednoduchý, když se v tom vyznáte. Kdybych vás posadil před SW, se kterým pracuji v práci, tak si taky ani neškrtnete. Milerád nebudu psát po fórech trapný dotazy, když mi ale bude všechno běhat.
Děkuji za konkrétní odpověď, pokud možno vedoucí k vyřešení problému.

Mezi náma, mám taky ještě nejaké letecké simulátory, kupodivu fungují stylem: nainstaluj a hraj.

dusanh

Netřeba se rozčilovat. Pokud uvedený letecký simulátor chodí a není nikým upravován (je instalován jen z originál CD) a MSTS ti nechodí tak si nainstaluj MSTS také jen z originál CD a budeš na tom stejně. Bude ti to chodit. Jinak porovnáváš neporovnatelné!!!!!

A teď ještě jednou k tomu na co jsem se ptal

Ppoollll napsal:

Tímto jsem neměl na mysli Verzi souboru uvedenou hned pod tou záložkou ale v seznamu položek!!!!! Proto tam je uvedeno i to slůvko POLOŽKA!!!!! Bez tohoto údaje se nedomluvíme!!!!!!

Ppoollll napsal:
dusanh

Netřeba se rozčilovat. Pokud uvedený letecký simulátor chodí a není nikým upravován (je instalován jen z originál CD) a MSTS ti nechodí tak si nainstaluj MSTS také jen z originál CD a budeš na tom stejně. Bude ti to chodit. Jinak porovnáváš neporovnatelné!!!!!

A teď ještě jednou k tomu na co jsem se ptal

Ppoollll napsal:

Tímto jsem neměl na mysli Verzi souboru uvedenou hned pod tou záložkou ale v seznamu položek!!!!! Proto tam je uvedeno i to slůvko POLOŽKA!!!!! Bez tohoto údaje se nedomluvíme!!!!!!

Tak ještě jednou: Patch v1.4. Kdybych měl jak vložit obrázek, tak to udělám, abych vás přesvědčil...

Jen pro informaci, v tom simulátoru (LockOn) jsou taky uživatelské aktivity a letadla, takže je to podobné, jako MSTS. Nicméně je zřejmé, že míra úprav ze strany uživatelů je v MSTS vyšší.

dusanh

To nechápeš na co se ptám? Podle odpovědi asi ne. Zajímá mne jediné čísílko. Nic víc a nic míň. Bez tohoto čísílka ti neporadí nikdo. Stále tvrdím že NEMÁŠ NAINSTALOVÁN MSTSbin což je přídavek od Džordže. Jenže dokázat si to můžeme jen podle toho požadovaného čísílka.

Podívej se na obrázek od bob57_cz a najdi si to místo kde je u něho uvedeno toto: 1.6.102213

CO TAM NA TOM MÍSTĚ MÁŠ NAPSÁNO TY?

dusanh napsal:
[
nainstalovat MSTS, patch na MSTS, Bin, trať BP, updates tratě BP, vozidla, update trainset na Bin. Je snad něco špatně? Jestli ano, rád to opravím.
.
Je nutné nainstalovat MSTS BIN 1.61, doplnit chybějící lokomotivy a nakonec nainstalovat 1update_trainset.exe
žádné update trainset na bin. To bylo dříve.
Nebo si objednat od 280 kč aktuální DVD, kde se vše postupně nainstaluje samo.
Je vše to složité, ale za to výsledek nesrovnatelný s původním MSTS.
PS. Komplet Trainset v aktuální podobě je na msts.sinus...(odkaz i na mých stránkách).

Zbyněk Šemora napsal:
dusanh napsal:
[
nainstalovat MSTS, patch na MSTS, Bin, trať BP, updates tratě BP, vozidla, update trainset na Bin. Je snad něco špatně? Jestli ano, rád to opravím.
.
Je nutné nainstalovat MSTS BIN 1.61, doplnit chybějící lokomotivy a nakonec nainstalovat 1update_trainset.exe
žádné update trainset na bin. To bylo dříve.
Nebo si objednat od 280 kč aktuální DVD, kde se vše postupně nainstaluje samo.
Je vše to složité, ale za to výsledek nesrovnatelný s původním MSTS.
PS. Komplet Trainset v aktuální podobě je na msts.sinus...(odkaz i na mých stránkách).

Musím se smát, protože si nemůžu vybavit, kdy jsem byl naposled takhle za vola... :D

Pane Šemoro, nainstalovat pár souborů není složité. Nakonec u toho taky posedím a něco poladím, neberu MSTS jako program "zapni a zapomeň".

Tak jsem pro sichr přeinstaloval celý MSTS. Po nainstalování toho nejnovějšího Binu se mi opravdu zobrazí (tam co i Bobovi a všem osotatním) údaj 1.6.102213. Předtím na tomtéž místě bylo těch 1.4., což mi nikdo nechtěl věřit :eek: Přitom ten Bin 1.6.1. tam byl, viz. dialog "přidat ubrat programy".
Poté jsem nainstaloval onen 1_update. MSTS konečně funguje.

Děkuji vám za spolupráci a přeji pěkný týden beze srážek s takovými tazateli jako jsem já :)

Naposled editoval moderátor:
Někde se to tu řešilo, ale já to vůbec nemůžu najít :( ... U tratě 150 mi při změně noční kabiny na denní MSTS spadne. I když třeba úkol načtu 5 s před časem, kdy k tomu má dojít. Dá se to nějak vyřešit?

Zdravim. Mne zase v poslednom case blbne MSTS pri vypinani hry. Akonahle sa chcem vratit do windowsu a vypnut MSTS, tak obrazovka zostane cela cierna a na nej je iba kurzor. A kym nerestartujem PC, tak nic nepomaha. Nestretol sa s tym este niekto??

dusanh napsal:
Tak jsem pro sichr přeinstaloval celý MSTS. Po nainstalování toho nejnovějšího Binu se mi opravdu zobrazí (tam co i Bobovi a všem osotatním) údaj 1.6.102213. Předtím na tomtéž místě bylo těch 1.4., což mi nikdo nechtěl věřit :eek: Přitom ten Bin 1.6.1. tam byl, viz. dialog "přidat ubrat programy".

Tys také moc nevěřil mé odpovědi že nemáš MSTSbin nainstalován. Ale z mé strany to bylo zcela jednoznačné neboť ti to hlásilo řádek v engu kde je použit rozšiřující parametr který umí jen MSTSbin. Jenže dokázat to šlo právě jen tím číslem verze programu a tam jsme se už nějak nemohli domluvit.

Jediné co z toho plyne je to, že při té první instalaci byla chyba někde mezi klávesnicí a židlí. Na hlášení že je již MSTSbin nainstalován se totiž nelze spolehnout neboť instalák binu nezkoumá číslo verze programu ale řídí se zcela jinými soubory. A ty tam už zřejmně byly dohrány ale ten train.exe byl nedopatřením přepsán zpět.

Naposled editoval moderátor:
Ivan.ps napsal:
Zdravim. Mne zase v poslednom case blbne MSTS pri vypinani hry. Akonahle sa chcem vratit do windowsu a vypnut MSTS, tak obrazovka zostane cela cierna a na nej je iba kurzor. A kym nerestartujem PC, tak nic nepomaha. Nestretol sa s tym este niekto??

Ivan, tohle se mi stávalo, pokud jsem MSTS pustil na Win XP a neměl práva administrátora.....pak to takhle končilo pravidelně....

Mám dosti podobný problém; po ukončení MSTS se objeví černé okno (zdůrazňuji okno - jde vidět "modré lemování" s klasickými ikonkami minimalizovat, maximalizovat, ukončit) s černou výplní. Jde to setřelit pomocí ctrl+alt+delete (už aby to někdo udělal jako jedno tlačítko :roll: ) ale i tak mi to pije krev.
S instalací jsem nic neprováděl, jen jsem přidal své 751. Nicméně problém se objevil až časem, zcela nečekaně. Nejsou to třeba registry?

Ronoath napsal:
Mám dosti podobný problém; po ukončení MSTS se objeví černé okno (zdůrazňuji okno - jde vidět "modré lemování" s klasickými ikonkami minimalizovat, maximalizovat, ukončit) s černou výplní. Jde to setřelit pomocí ctrl+alt+delete (už aby to někdo udělal jako jedno tlačítko :roll: ) ale i tak mi to pije krev.
S instalací jsem nic neprováděl, jen jsem přidal své 751. Nicméně problém se objevil až časem, zcela nečekaně. Nejsou to třeba registry?

Tak tenhle problém mám taky a právě s tím, že jsem to pouštěl pod doménovým účtem a měl práva Usera - na WinXP, SP2 s aktualizacemi.

Pokud mám práva admina, tak je to všechno OK.

Jak to spouštíš Ty?

To Džordž : To je to padání, o kterém jsem Ti psal.

Martens: MSTS nehraji na svém počítači, ale normálně se na XP spustí nějaký účet a nemusím se přihlašovat. Asi to zkunzultuji s majitelem PC.

Je problém přiřadit uživatele do určité uživatelské skupiny (zde třeba skupina msts) a této skupině nadefinovat patřičná práva ? Pokud se nepoužívá v systému userů správa skupin, tak jsou všem userům automaticky přiřazena jen základní omezená práva. Přitom lze jednotlivým skupinám přesně nadefinovat, co která skupina smí dělat ( tisknout, vypalovat, internetit,...). Nelze tyto práva přiřadit konkrétnímu userovi, ale lze je přiřadit skupině a usera zařadit do více skupin.

bob57_cz napsal:
Je problém přiřadit uživatele do určité uživatelské skupiny (zde třeba skupina msts) a této skupině nadefinovat patřičná práva ? Pokud se nepoužívá v systému userů správa skupin, tak jsou všem userům automaticky přiřazena jen základní omezená práva. Přitom lze jednotlivým skupinám přesně nadefinovat, co která skupina smí dělat ( tisknout, vypalovat, internetit,...). Nelze tyto práva přiřadit konkrétnímu userovi, ale lze je přiřadit skupině a usera zařadit do více skupin.

To je právě to, že jsem to zkoušel několikrát (v podstatě od doby, kdy jsem byl nucen přejít na XP Pro), ale nejsem schopen najít, kde se definují vlastnosti skupiny......skupinu založím, ale to je tak všechno - bohužel si nemůžu dovolit "rozesr" firemní notebook, aby mi kvůli padlým woknům stála obživa. Ty jsi se Bobe, už tak daleko dostal s experimentováním?

Back
Nahoře