Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ahoj, ale nenapsal jsi, na které trati to je a ani jestli MSTS vyplodí nějakou hlášku.Ferda napsal:Dobrý den, zkoušel jsem si nainstalovat novou verzi BINu 1.8.052113 ale simulator mě začal padat při přechodu den/noc. Tak jsem dal zpátky původní BIN co jsem měl předtím 1.7.08192 ale padá to při setmění pořád. Neví někdo co může být příčinou? A jak by šla odstranit? Dík![]()
Jo pardonJiříkTK napsal:Ahoj, ale nenapsal jsi, na které trati to je a ani jestli MSTS vyplodí nějakou hlášku.Ferda napsal:Dobrý den, zkoušel jsem si nainstalovat novou verzi BINu 1.8.052113 ale simulator mě začal padat při přechodu den/noc. Tak jsem dal zpátky původní BIN co jsem měl předtím 1.7.08192 ale padá to při setmění pořád. Neví někdo co může být příčinou? A jak by šla odstranit? Dík![]()
Robo napsal:Zdravím,
u mňa sa začal od istého neurčitého času vyskytovať jav, s ktorým si nedokážem dať rady.
Mám vybratú ľubovoľnú trať na ľubovoľnom globale. Poskladám consist elektrika+diesel (A), prípadne diesel+elektrika (B).
V prípade A mi MSTS padne, keď sa pri načítavaní trate dostanem do štádia "Načítavam krajinu". V prípade B načítavanie celej trate prebehne v pohode, už "sedím v cabe", ale len zo dve sekundy a pád. Ak poskladám consist elektrika+elektrika, prípadne diesel+diesel, všetko ide ako má. Nestretol sa niekto s podobným problémom ?
Pawlik napsal:Pokud to vypisuje jenom tuhle chybu, tak je to, pokud se nemýlím, chybná path.
Už jsem přišel na to, kde je zakopaný pes, i když může to být jen náhoda.
Stačilo zkrátit název consistu a už to šlape. Proč to předtím šlo normálně, nechápu, spíš to bude náhoda.
jeffer napsal:pridavam sa do zastupu tych, ktorym MSTS pada po zobrazeni hlasenia - teraz konkretne mi to robi v aktivite R750 na BP, ale problemy mi to robilo aj na 321 a aj na inych tratiach - po zobrazeni hlasenia odkliknem "OK" a nasleduje prebliknutie ciernej obrazovky ked LCD meni rozlisenie a uz len pozdrav od Billa (okamzity). Horsie je, ze v aktivite R750 v Tynisti nad Orlici to robi aj ked loadnem hru a zavriem uvodne okno (F11). verzia BIN 1.7.051922, MSTS spustam s -mem:768, resp. po novom -mem:1024 (nemalo vplyv na padanie, mam 2 GB pamati, k tomu ako poistka 3 GB pevny swap, takze gigo mozem MSTS kludne prepustit aj ked si na pozadi Firefox a WinXP vezmu svoje). any idea?