model 770

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Robo
  • Datum začátku Datum začátku
duuso napsal:
Takto nejako bude vypadať zssk_770-002, je na tom ešte roboty asi tak na 3 dni...
Dušan, pekné, ale urob niečo s tým obrázkom ( 640x480 alebo podobne ... )

Fíha to je žrádlo Dusso v jakém programu je to vyscreenované?

Naposled editoval moderátor:
Čouda napsal:
Fíha to je žrádlo Dusso v jakém programu je to vyscreenované?

Shape Viewer s upgradovanými kolejemi které jsou ke stažení na 3DTrains. Alespoň to tak vypadá, svědčily by tomu i nezvyklé rozměry 1016x658

68325fec3acd61485064c254c61917e5.jpg

Naposled editoval moderátor:
Tú veľkosť som opravil, ospravedlňujem sa, najbližšie neprekročím hodnotu 640x480, k dotazu koľají len toľko ako uviedol Pikku, ide o updatované koľajivo do SW, ale aj ten český čmeliak je super, skladám poklonu.

Už sa stalo, tie hodnoty som upravil presne podľa popisu na Tvojom webe, kompresor sa spúšťa korektne a fachčí to ako má. Keď už si na dráte, o týždeň odchádzam do školy do Devínskej, keď tam vymáknem niektorú zo 771 s tlmičom, nahrám zvuk motora podľa ukážky o pár riadkov vyššie a pošlem Ti to, problém je v tom že to bude na diktafón mobilu ale už som to robil napr. pri 770-021 a 506 a je to celkom dobré, teda aspoň z môjho pohľadu.Nič v zlom Tvoje zvuky bez tlmiča sú fantastické ale s tlmičom by to chcelo originál, nakoľko v Tvojom prípade ide len o stíšené zvuky bez tlmiča a je to citeľné ale samozrejme pracuješ s tým čo máš, takže žiadna kritika neprichádza do úvahy, budem sa snažiť.

duuso napsal:
Nič v zlom Tvoje zvuky bez tlmiča sú fantastické ale s tlmičom by to chcelo originál, nakoľko v Tvojom prípade ide len o stíšené zvuky bez tlmiča a je to citeľné ale samozrejme pracuješ s tým čo máš, takže žiadna kritika neprichádza do úvahy, budem sa snažiť.
každá nahrávka nad zlato. Ty beztlumičové zvuky jsou nouzové řešení, udělal jsem je nikoliv ztišením, ale znekvalitněním na frekvenci 6000 Hz a zpětným převedením na 11025 Hz. Lepší metoda mě nenapadla.
Mimochodem, měl bych i světla pro MSTSbin, mám Ti to poslat?

Duuso: možem Ti zapožičal môj digitálny foťák, ten nahráva v celkom slušnej kvalite.

Ad Jacek: Svetlá pošli, aspoň bude aký-taký eng, budú v poriadku svetlá aj zvuky, díky moc.
Ad Nebulus: Keď dorazím 14. mája do BA, ozvem sa a niečo vymyslíme aj vypijeme...Vopred díky za ochotu.Naposledy tam boli 771 001 a 075, tieto tlmič majú, sú niečo málo po ŽOS-ke, takže sú neni vylágrované a vcelku často pracujú a motory im pradú pekne, takže nemal by byť problém.

Oznam: O taký týždeň dvojku vypustím do sveta na našom webe.

27.05.2007 - zssk_770-002 k downloadu na našom webe.

Môže to byť, všetkými modrými čmeliakmi 770 515,771 507,513 momentálne disponuje SŽDS a tí križujú republiku hore-dole, nevie náhodou niekto kde je exBrksácka 771-512? Hodila by sa na textúry, má pekný žlto-čierny náter ešte z čias keď bola na svojej materskej vlečke Chemopetrolu Litvínov.

Back
Nahoře