model 770

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Robo
  • Datum začátku Datum začátku
Na ty vlevo vypada, ze je motor s teplomerem ne? Porovnej piktogram s obema teplomerama. Rekl bych, ze jsou zkombinovane. Ze by vysoka teplota? :eek:

Naposled editoval moderátor:
Takže po poriadku, zľava do prava:
1. Porucha spaľovacieho motora (prekročená teplota oleja, alebo vody)
2. Izolácia (zemný zvod)
3. Sklz

Niekde je použitá medzi 1. 2. kontrolkou ešte jedna a to porucha SM na podriadenej loko.

duuso napsal:
Takže dovolil by som uviesť na svetlo sveta upravenú kabínu na rušeň 770, ide o pôvodnú prácu Jirku Poláka, pričom boli upravené a doplnené niektoré prvky, tu je výčet:
Kedy rátate s finálom cabu? S týmto bude radosť jazdiť.

Repasovaná kabína 770 čaká už iba na nahratie na web .....

passion napsal:
Takže po poriadku, zľava do prava:
1. Porucha spaľovacieho motora (prekročená teplota oleja, alebo vody)
2. Izolácia (zemný zvod)
3. Sklz

Niekde je použitá medzi 1. 2. kontrolkou ešte jedna a to porucha SM na podriadenej loko.

Najnovší výskum :D na 771-001 priniesol tieto zistenia ohľadom kontroliek na pulte:
1. Porucha motora
2. Porucha motora podriadenej loko
3. Sklz

Tiež som vypozoroval že umiestnenie niektorých ovládacích prvkov je odlišné na rôznych strojoch...

Otázka pre odborníkov: Majú aj 770 dve ručičky pre tlak v brzdových valcoch ( čiernu a žltú )? Videl som to na 771 a ohľadom 770 som si nie som istý.

Hekl338 napsal:
Snad to sem patri. Dnes stroj szdc 770 515 pri prvej testovacej jazde
Umístění světla dálkového reflektoru mi přijde moc daleko od modelu, ale jinak prima práce

Vrbam napsal:
Hekl338 napsal:
Snad to sem patri. Dnes stroj szdc 770 515 pri prvej testovacej jazde
Umístění světla dálkového reflektoru mi přijde moc daleko od modelu, ale jinak prima práce
To mas pravdu,zatial sa svetla neriesili. Nastavenie je povodne, 515 ma reflektor nevystrceny.

Back
Nahoře