model 770

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Robo
  • Datum začátku Datum začátku
Len aby som upresnil, raz dávno som spravil zdiaľky asi dve fotky tejto "leštenky" :D . O jej skinovaní sa mi vtedy ešte ani nesnívalo. Duuso, klobúk dole .

Naposled editoval moderátor:
Pěkné překvapení :) a dost osobitý stroj :)

Jednu výtku, ale mám, světla a reflektor se mi zdají příliš vyčuhující dopředu.

Ci boha Dusan Takto presne vypada stroj, ktory lahodi mojmu oku :lol:

Ač to normálně nedělám,teď se musím se připojit ke gratulaci Tomu říkám mašina kterou můžeme denně potkat na kolejích. Vždy mi byly proti srsti mašiny které vypadají jako když zrovna vyjely z lakovací stolice. Tohle je reál!!! Díky a prosím - pokračuj!!!

Díky za chvály, v prvom rade treba poďakovať autorovi tohoto fantastického modelu, k tým vyčnievajúcim svetlám len toľko že je to záležitosť modelu a ten myslím si zvládol Ondra bravúrne, už len tá 771...bóže daj.Pokračovať samozrejme budem, ale pomalšie, trať ŽSR130 volá, už chcem aby sme sa všetci konečne previezli z kompletnej hlavnej stanice do Šale.Ale aby som nezabudol-Nebulus díky za foto, tohoto krásavca som stále chcel mať v MSTS, a keď už má aj trať tak prečo by si nezašiboval na východnom...Podľa všetkých predpokladov nasledovať by mala košická 770 106-6, nech máme čím posunovať aj na inak skvelej ŽSR169.

Zbyněk Šemora napsal:
S touto budeme jezdit do Marcheggu ?
Dokonca to bolo fotené v Devínskej. Bežne sa tam vyskytuje aj 770-073 a 021 skôr výnimočne. Inventárom je tam 771-001, ale čaká sa na model...

No a ja len pre info dodám že 770 073,074 a 771 001 tam ešte dopĺňajú 770 005 a 071 a u jednotkových 075 na ktorej sme nahrávali zvuky.771 001 je turnusovo pondelok až v nedeľu na vývozoch DNV-Marchegg, 1.zálohu obsluhuje niektorá 770/771 a 2.zálohu 742 a niekedy taktiež 770/771. V pondelok 2.záloha nepracuje.

Nazdar všetci, Nebulus si pre Vás pripravil skin zssk_770-093 z depa Bratislava, ide o kompletne "vykostenú" mašinu ktorá je už "mimo provoz", model má zníženú viditeľnosť na 600 m, rozlíšenie textúr som stiahol na 512x512. Model bude použitý ako statický objekt v RD Bratislava hl. kde sa aj teraz nachádza. Archív bude zverejnený s engom bez odkazu na kabíny, len so zvukmi vagóna, snáď sa hodí ako loose consist pre tvorcov aktivít, bez engu ho hádam využije aj Jene do RD Zvolen, kde sa nachádza taktiež skupina "vykostených" čmeliakov.Tu je pohľad:
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://sklad.obrazku.net/obr8320_770vrak.jpg

šumne Duško... páči sa mi to... toto sa hodí aj do Košického depa... kdesi vzadu stojí halda takýchto vrakov... teda aspoň stála...

Do Košíc pribudne 770 106, je asi na 50 percent hotová, je to z Tvojich fotiek, ale musí čakať, ŽSR130 je teraz priorita.

Krásne, krásne... k tomuto čmeliakovi mám zase ja osobitý vzťah kedže som ho osobne mal česť "šoférovať" takže si s ním zajazdíme aj v msts to je super... dočkal som sa... :D

Back
Nahoře