Trať Kúty - Brno - (směr Praha) - archív #2

Stav
nelze přidat další příspěvky.
To NICK: V Poříčanech byla pomalá 50 km/h na výhybce č. 8 ve 2. koleji. Vadná srdcovka. 3 je v pořáku, ale přes ní vede cesta na výh 8...
Jinak je teď pomalá 50 km/h na výh. č.1 v 1 koleji v Brodě na kolínském zhlaví.

Re: Trať 011

Tomes napsal:
Pane Šemoro, chtěl bych se optat, zda je chyba u Vás nebo u mě, ale po nahrátí 49bptrat mám rychlost z Tatců (konec 48bptrat) 120 km/hod az k rychlostniku 150 km/hod. Díky za odpověď
Já to testoval aktivitou Test z Rostoklat a z Poříčan už bylo 160km/h..Z Tatců jsem nestartoval.

Anonymous napsal:
Dobrý večer. Pane Šemora, zřejmě jste dnes aktualizoval stránku, zřejmě se to týká aktivit. Problém je ten, že stránky se nějak špatně nahrají a mě se ukazuje jenom část stránek. Je problém jenom u mě nebo to mají i ostatní. Děkuji

Te moje, zapoměl jsem se přihlásit

Chyba?

Dnes jsem konečně projel testovací aktivitu a objevil jsem (nejspíš) chybu v návěstidle hned za Lanšperkem směrem na Letohrad. Po průjezdu se mi v track monitoru a i na předzvěsti v lokomotivě ukázala max. rychlost 160 km/h. Zmizelo to po projetí návěstidla za zatáčkou kdy se mi rozsvítila žlutá s rychlostí myslím 40 km/h ke konci v Letohradu.

mám docela velkej problém kterej mě pronásleduje už od aktivit k aktualizaci 42, po neinstalování tohodle packu to po mě chce nejen ty přeznačený IC DB a PKP vozy ale přibližně 30 vagonů i lokomotiv ČD, ZSSK, PKP, OKD, ČSD a OeBB něco jsem stáhnul znova ze stránek p. Šemory, ale už mě to nebaví.

jo ještě zasílám seznam vozidel u kterejch mi chyběj ty soubory, většinou .eng a .wag:
cd_111
cd_Gags
cd_162
csd_M131
cd_010
cd_754
cd_770
cd_781
cd_809
cd_810
cd_830
cd_842
csd_M262
csd_BDlm
csd_M286
cd_680
csd_E4991
okd_740
obb_Pack
cd_742
cd_771
cd_163
cd_Plasser
cd_150
pkp_Admnu
obb_1014
pkp_Bdmnu
db_Amz

pak mě zlobili ještě dlaší ale ty už sem stáhnul

tak jsem s kolejemi před první vyhýbkou v Praze Libni. Ale ještě je tam šíleně práce (propojovací koleje v Úvalech mezi 1-0-2 v oblouku jako v Českém Brodě), zplanýrovat terén, návěstidla, perony, takže na aktualizaci 50 si musíte ještě nějaký čas počkat. Chtěl bych to dotáhnout do Holešovic. Až teprve potom se vrhnu na krajinu.

Zbyněk Šemora napsal:
tak jsem s kolejemi před první vyhýbkou v Praze Libni. Ale ještě je tam šíleně práce (propojovací koleje v Úvalech mezi 1-0-2 v oblouku jako v Českém Brodě), zplanýrovat terén, návěstidla, perony, takže na aktualizaci 50 si musíte ještě nějaký čas počkat. Chtěl bych to dotáhnout do Holešovic. Až teprve potom se vrhnu na krajinu.

Myslím že nasledujúca aktualizácia bude zaujímavá nielen poradovým číslom 50 ale aj obsahom, nakoľko názov adresára Břeclav - Praha už bude pravdivý na 100%Takže určite sa oplatí počkať... :)

Mirec napsal:
Myslím že nasledujúca aktualizácia bude zaujímavá nielen poradovým číslom 50 ale aj obsahom, nakoľko názov adresára Břeclav -
Praha už bude pravdivý na 100%Takže určite sa oplatí počkať... :)

Nebude - sprývně by to mělo být Kúty-Praha :D

To už je detail. Breclav - Praha, to bylo jen původní přání něco takového vytvořit. Že mi to ujelo do Kútů, ještě víc mi to ujelo do Zábřehu, jedině dobře. Ale je fakt, že asi před rokem tato složka byla i pro mě něco víc než odvážného a mnozí pochybovali, jestli to bude někdy pravda. Bál jsem se Maloměřic, České Třebové i Kolína. Ale samotná matička Praha mi dává jednu překážku za druhou. Všechna nádraží v oblouku, také zjišťuji, že nemám téměř žádné trojkolejné mosty. A Libeň, to bude další boj.

Zbyňku, paráda. Teď ještě prozraď co piješ. Až budeš v Praze, máš tady lahvinku. Už si pro ni budeš moci dojet. Jenom proboha nepiš, že máš rád Šaratici, to by bylo k pos.... :-).
Karel

To jsou ještě předčasné oslavy. Včera mne do prací na trati pobolívaly zuby, od nějakého nachlazení, tak jsem musel od počítače odbíhat a chvíli tancovat po jedné noze a ohnivá voda, která bolest dokázala uklidnit právě došla. Jinak bych toho včera postavil víc. Jako medicínu občas užívám i Honzu Procházku, ale to je drahé pití. Sice domácí 55% slivovička je domácí slivovička, ale tu dobrou nikdo neprodá. Takže téměř. nedostupné zboží. To se nezměnilo ani po revoluci.

Ale abych něco napsal i k tématu, triangl bude Libeň - Běchovice - Malešice - Libeň. Proto bych i uvítal, kdyby na loko 163, 363, 350, atd. místo pravého pohledu na stanovišti byl zadní pohled. Couvat např. 6 km, vždyť to se ani nesmí. Fíra musí přecházet. Jelikož nechci zde obligátně navrhovat, aby to někdo upravil, pokud to bude jednoduchý úkon, a někdo ví jak na to, nebo to už má upravené, prosím o radu nebo upravený cab.

Zbyňku, že jsem tak smělý, nechtěl bys nám ukázat pár obrázků z té rozestavěné Prahy, prosím? Ať nám můžou téct sliny... :)

jde to pomalu. Včera večer jsem rozkopal 1. a 2. kolej na pražském zhlaví v Úvalech za účelem dosazení vyhýbek. Trať je zatím sjízdná přes Úvaly jen po nulté koleji. Pak to bude obráceně. bude sjízdná jen první a druhá kolej a výluka bude na nulté koleji. Je to tam v oblouku a dá to dost práce vytvarovat.
Mezi tím mi odešla základní deska v počítači v práci, výměna je brnkačka, ale horší je, že jsem celý den musel instalovat veškerý software. Ale už jsem "ON". A mám pocit, že nová deska dělá divy, start windows je dvakrát rychlejší, ještě jsem zvědav, jak se projeví na fps v MSTS.

Sponka: Screeny zatím nemají smysl. Nejvíc práce dá vždy položit koleje (aby byly přesně a každý oblouk seděl s reálem) Osadit to porostem už je jen zlomek práce, ale až potom má screen smysl.
Michal zdokonalil koridorový model čekárny. Uvnitř jsou lavice a prosklené stěny jsou jak v reálu.
Pražské zhlaví v Běchovicích (v oblouku) jsem dostavěl předevčírem.
To je asi tak vše z průběhu stavebních prací.

Dotarz

Omlouvám se že s tím problémem lezu zrovna sem. Po zhroucení pc jsem odinstaloval MSTS, nainstaloval znovu. Vozim se jen na trati p. Šemory. Poslední DVD 18.1.2005, stáhnul jsem si v práci tedy aktualizace počínaje č.41 a po nainstalování mě msts při každém načítání vyhodí do woken. :(

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře