Včera večer se mi editor naposledy rozsypal a myslel jsem, že mne už trefí. Klídek. Nejstarší záloha ze soboty (před prvním pádem) a dle předlohy jsem stavěl úplně vše znovu. Veškeré složité uzly kolejí Libeň - Vítkov - Rokytka, dostavění Masaryčky, když se dalo opisovat (musel jsem kontrolovat všechny hodnoty položených kolejí), tak to trvalo dvě hodiny (vymýšlel jsem to asi 10 hodin, než jsem se všude směrově a výškově trefil). Do včerejšího večera díky těmto komplikacím se mnou ani nebyla moc řeč. Jedno poučení, nic do World ze staré zálohy nekopírovat.
Baráky a zdi ještě všechny osazené nemám, ale nic se neděje, včera a předevčírem jsem obdržel velmi cenné materiály od pánů Zelenky a Ppoolllla z celého uzlu Prahy, takže jsem něco upravoval ještě dnes ráno. Kamenné zdi do Hrabovky i jinam mi už poslal Michal a máme nového modeláře Romana, který již poslal model Českého fotbalového hřiště a mostní konstrukci přes Vltavu do Holešovic. Na rozšíření stavebnice ještě pokračuje, tak se bude dát použít i jinde.
Poprosil bych Lorda, kdyby mi poslal upravený sms závor, nebo respektive zde do diskuse napsal, který parametr změnit, ať znovu netestuji, co už je odzkoušeno.
Deterio: Jakmile sahnu na jedinnou vyhýbku je po všech aktivitách, které přes ní jezdí. Takže vydržet až dostavím Prahu, ta je důležitější. Dále se nejedná o jedinnou vyhýbku. Když už se budou muset znovu nadefinovat všechna Paths v aktivitách, tak se to vyplatí vyměnit úplně vše. Jak jsem už psal, nejprve opravím Pardubice - Hoštejn a druhá fáze bude Svitavy - Kúty.