Trať Kúty - Brno - (směr Praha) - archív #2

Stav
nelze přidat další příspěvky.
crossing

Mám vyřešené cinkání závor, aby to necinkalo dlouho před přejezdem. Soubor crossing.sms by měl vypadat následovně:

SIMISA@@@@@@@@@@JINX0x1t______

Tr_SMS (
ScalabiltyGroup( 3
Activation (
ExternalCam ()
Distance ( 25 )
PassengerCam ()
CabCam ()
)
Deactivation (
Distance ( 25 )
)
Streams ( 1
Stream (
Priority ( 1 )
Triggers ( 2
Discrete_Trigger ( 3
StartLoopRelease ( 1
File ( "sig_AZD.wav" -1 )
SelectionMethod ( SequentialSelection )
)
)
Discrete_Trigger ( 4
ReleaseLoopRelease ()
)
)
)
)
)
ScalabiltyGroup( 2
)
ScalabiltyGroup( 1
)
)

crossing

Důležité je, aby tam byla sekce "deactivation", distance v sekci "activation" i "deactivation" můžou být 25.

Už se těším na 50tou aktualizaci.

Pane Šemoro, slibujete toho opravdu hodně. I já se několikrát za den podívám na veše stránky,zda se tam aktualizace objevila. Bylo by skvělé ji tam najít ještě v pátek, aby jsem si o víkendu mohl projet celou trať. Fandím, je to nejlepší trať!

V pátek určitě ne. Včera jsem do půlnoci lil betony do spleti kolejí na odbočce Rokytka. ani nemáte tušení, kolik tam toho vejde. Koleje už konečně nejsou ve vzduchu. Jen ten "tunelový" podjezd chce asi originál model.
Ještě musím dostavět zdi na Masaryčce a v Hrabovce, dosadit perony, vlaštovky, návěstidla a až potom to mohu pustit ven a stejně to ještě nebude Praha stověžatá. Roman mi ještě telepaticky přímo na stůl posílal mosty, které jsem do Libně momentálně potřeboval. Po víkendu uvidíme. Pokud tohle stihnu, bude aktualizace.

A pane Šemoro, a konečná bude v Praze nebo to dál potáhnete až na Západní Čechy do Plzně ? Já bych byl radši, kdyby jste teďka v červnu skončil dostavbou v Praze a pak se soustředil na pokračování tratě směrem na Olomouc.

Lord napsal:
A kdyby se našla chvilička na tu Transibiřskou magistrálu........... :D :D :D Lord
Prihováram sa za ňu aj ja, aspoň by som videl, kade viezli môjho deda do ruského zajatia :lol:

Naposled editoval moderátor:
Mám obavy, že by se ten MSTS brzy zhroutil, kdyby si člověk nainstaloval 6 GB trať Trainsibiřské magistrály včetně aktivit, Paths, protože už trať od Z. Šemory je docela náročná na provoz v MSTS a to máme něco přes 500 km, natož 8 000 km. To by možná šlo v nějakém jiném train simulátoru. Ale nápad nezní špatně, ovšem, pokud by tu trať provozoval v jiném simulátoru. Nebo by musel Bill Gates vydat druhý díl MSTS určené už pro operační systém XP a Longhorn.

Tak to se přidávám

Signalista napsal:
A pane Šemoro, a konečná bude v Praze nebo to dál potáhnete až na Západní Čechy do Plzně ? Já bych byl radši, kdyby jste teďka v červnu skončil dostavbou v Praze a pak se soustředil na pokračování tratě směrem na Olomouc.

Přidávám se k této prosbě. Projet si celou trať Šohajem by bylo skvělé.

Chtěl bych se zeptat jestli je vyditelnost návěstí (na Kúty-Praha) reálná, mě se zdá, že v reálu jdou vidět návěsti už z větší dálky. Vim, že to závisí na počasí a na rychlosti, ale nějaký kompromis pro MSTS!? Kde se to vůbec nastavuje? :lol: Jinak bych chtěl zkusit skinovat, nevíte kde se dá stáhnout TGATool? Taky by mě zajímalo, jestli by se dalo v aktivitě na nádraží nějakým způsobem zprovoznit staniční hlášení? To jsem asi moc náročnej na MSTS, co? :D A ještě jedna otázka: Je na této trati správně nastaveno brždění vlaků ? Moc díky. Už se těším na 50. aktual

Zbyněk Šemora napsal:
..ještě bych zapomněl na aktivitu od TN:
ftp://msts.tyk0kso.sk/bptrate/TN_5001.apk

Jsem zaneprázdněn, ještě jsem ji netestoval, ale mělo by to být něco velikého ve stylu náročné služby.
To je sice možný,že je to něco velkého,ale bohužel tam je hodně vozů které nikde nejsou a tak mi to nejde.Nevím proč autoři aktivit něco takového pustí aniž by řádně to vyzkoušeli.

Zbyněk Šemora napsal:
..ještě bych zapomněl na aktivitu od TN:
ftp://msts.tyk0kso.sk/bptrate/TN_5001.apk

Jsem zaneprázdněn, ještě jsem ji netestoval, ale mělo by to být něco velikého ve stylu náročné služby.
To je sice možný,že je to něco velkého,ale bohužel tam je hodně vozů které nikde nejsou a tak mi to nejde.Nevím proč autoři aktivit něco takového pustí aniž by to řádně vyzkoušeli.

To bude asi tim že každej má jinak značenej trainset..já taky některý vozy nemám, tak jsem si je v ConBuilderu nahradil jinýma..zas tak velkej problém to neni si to upravit

Wiff napsal:
Chtěl bych se zeptat jestli je vyditelnost návěstí (na Kúty-Praha) reálná, mě se zdá, že v reálu jdou vidět návěsti už z větší dálky. Vim, že to závisí na počasí a na rychlosti, ale nějaký kompromis pro MSTS!? Kde se to vůbec nastavuje? :lol: Jinak bych chtěl zkusit skinovat, nevíte kde se dá stáhnout TGATool? Taky by mě zajímalo, jestli by se dalo v aktivitě na nádraží nějakým způsobem zprovoznit staniční hlášení? To jsem asi moc náročnej na MSTS, co? :D A ještě jedna otázka: Je na této trati správně nastaveno brždění vlaků ? Moc díky. Už se těším na 50. aktual

Mě snad to TGATool nejde, když chci nějakej skin naloadovat tak to zmrzne nebo co a když kamkoli kliknu tak se mi objeví: neodpovídá! Nevíte co s tím? Dík

Amazon napsal:
To bude asi tim že každej má jinak značenej trainset..já taky některý vozy nemám, tak jsem si je v ConBuilderu nahradil jinýma..zas tak velkej problém to neni si to upravit
Já mám originální trainset a taky mi to hlásí,že tam chybí vozy.

Chlapi, já to sem nedával, aby jste křičeli, že tam není něco kompatibilní, ale aby se někdo toho chytil, upravil dle typizovaného značení a poslal mi zpět apk a já původní přepíši. Opravdu nemohu dělat vše. Všichni se těšíte na aktualizaci, ale když se budu drbat s opravou consists a podobnýma ptákovinama, tak aktualizace nebude ani za rok.
Dnes odpoledne jsem vytvaroval finální podobu Hrabovka - Bubny . odb. Stromovka. A dalo to zabrat, abych se trefil a oblouky odpovídaly reálu.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře