W
Wiff
Host
Huráá
Teď jsem jen tak ze zoufalosti klikl na setup znova a šlo to!!!
Ale díky za pomoc, teď se to instaluje 
Teď jsem jen tak ze zoufalosti klikl na setup znova a šlo to!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Zbyněk Šemora napsal:Jen tak mimochodem, Xtracks speciál pro mou trať s posledním kompatibilní, se od Michala už rýsuje. Úspěšně jsem poskládal křížové zhlaví, obloukové výměny i další angličany. A mé dynamické koleje to zatím akceptuje. Majo mi psal, že do určité fáze je takové update možné. Takže také předělám Letohrad, s aktivitami ještě počkejte (ale díky Letohradu a jeho kříži na zhlaví je překonána tato bariéra nepřístupného kolejiva, kterou nyní dává Michal dohromady).
Novinky budou zatím v úseku Pardubice - Kolín a v Zábřehu na Moravě. Stávající úseky přepracuji až v pozdější velké aktualizaci, až se ohrají stávající aktivity. Někde to bude brnkačka, ale taková Česká Třebová, Brno, Břeclav, Hodonín, Kúty a ještě to spojím s traťovými úseky, které jsou tak trochu ostudou reality, jako Lanžhot - Kúty a nějaké detaily stávajících stanic.... Zatím klídek. S novými úseky trati bude ještě práce víc než dost. A také jsem jen člověk.
atb napsal:Davidus napsal:Zdravím. Nevíte někdo, kde sehnat D1 a podobný předpisy? někdo už to tady řešil, ale kdo to mám v tolika příspěvcích hledat.....
http://www.volny.cz/mikulda/d1/
Karlos napsal:Dobrý den pane Šemoro,
mohu se zeptat, kdy upravíte Choceň do aktuálního stavu? Ono vypadá blbě, když jsou některé úseky nejnovější a jiné staré jak metuzalém... například nový je Krasíkov a stará právě Choceň... Myslím, že by bylo optimální po dobroušení Kolín - Pce, Hoštejn - Zábřeh se vrhnout na Rudoltice - Třebovice a udělat to aktuální (stará trať už bude v šípku)...
Zbyněk Šemora napsal:... Pokus číslo tři: XtracksBP (specialní pro mou trať) Obsahuje pár kilo update standartního Globalu s 15 novými typy kolejí, které se vešly do stávající tabulky aby neporušily ID dynamické koleje. ...
Kontra napsal:Pokud by se změny ohledně Globalu popsaly tak, aby je pochopili i méně znalí uživatelé a případné potřebnosti bylo možno stáhnout, myslím, že by tento problém nemusel být nijak závažný. A navíc se jedná o věc, která značně přispěje k realitě a hratelnosti, a to za trochu námahy rozhodně stojí.
Kontra napsal:Pokud by se změny ohledně Globalu popsaly tak, aby je pochopili i méně znalí uživatelé a případné potřebnosti bylo možno stáhnout, myslím, že by tento problém nemusel být nijak závažný. A navíc se jedná o věc, která značně přispěje k realitě a hratelnosti, a to za trochu námahy rozhodně stojí.
Zbyněk Šemora napsal:je třeba se rychle rozhodnout, pak už nepůjde couvnout zpět. Ale ještě musím otestovat jen tak ze srandy vybourat (nanečisto) pár vyhýbek v Břeclavi, v Brně, dát tam např. angličany a uložit. Pokud to nepadne OK, můžeme pokračovat s tímto kolejivem dál na Kolín. Já měl problém, pokud použiji Global s plným XTRACKS a v Brně, Břeclavi a pod. najedu do editoru a pootočím např stromem, tak po SAVE následuje výbuch a padne to. Nerad bych se dostal do situace, kdy bych pracně postavil trať do Kolína atd, pak se vrátil někam k Brnu a zjistil, že mi editor už nedovolí žádnou změnu v terénu. To by byl velký průšvih. A myslím že s definicí Dynamické koleje to nesouvisí. Tam by nastal jiný problém až po jejím dalším použití, kdy by trať po SAVE už nešla nikdy načíst.
Pokud se mýlím, opravte mě. Ale na to jsem si vzpoměl dnes ráno, když jsem chtěl v oblasti Maloměřic srovnat návěstidlo. Zdařilo se až na čtvrtý pokus po 3 explozích terénu a obnovách ze zálohy. A to jsem přidal do Global jen asi 15 kolejí. Může to souviset s velikostí tsection.dat?
Pikku napsal:Obávám se, že jakákoli úprava TSection.dat zmenší počet objektů na čtverec, což běžně nemusí vadit, ale na přeplněném čtverci to může dělat dost potíže - vím například o Sokolově na trati 140, Lovosicích na trati 090 a mám dojem, že Jene někde tady na foru psal, že z tohoto důvodu posouval celý Zvolen. Nebude to zřejmě úplně bezproblémová záležitost.