Zbyněk Šemora
Strojvedoucí
Víkend nám opět uběhl a všichni jsou zvědavi, co je nového. Já měl hlavní bod programu dát dohromady DPH. Ještě dnes ráno jsem to viděl bledě, ale nakonec jsem vše do odpoledne zvládnul a ještě něco času zbylo na MSTS. Opravil jsem chybně nastavené návěstidlo ve Skalici, viz připomínky v diskusi a pak jsem začal vyměňovat opěrné zdi za modely od Michala. Dlouhá Třebová, Česká Třebová, Blansko. Mnohde se hodily typy se zábradlím a myslím, že je to nyní o úplně něčem jiném. Ale je zajímavé, přeplněná objekty ČT, tam stavba byla úplně v pohodě, ale Blansko a okolí, tam jsem myslel, že už počítač poletí oknem. (jen pocity) Položil jsem objekt a potřeboval jsem jej srovnat, tak bylo nutné pohnout kamerou. A na 9 pokusů z 10 se obraz zasekl a následoval Bill. Ve finále jsem už chodil po špičkách, ale málo platné. Zeď pod tratí za Novohradskými tunely, to jsem myslel, že už to vzdám. Ale trpělivost zvítězila a je to tam, včetně cyklostezky. Bílovice si nechám na zítra, tam mi to padalo i v minulosti. Co to způsobuje, nevím, ale asi ty husté lesy.
PaV mi včera poslal aktivitu vlaku 5043, která je zajímavá i tím, že ..cituji autora: "....kterému se říká PaVOs, protože jsem v jeho zavedení do GVD 2004/5 měl prsty..."
Stahujte zde:
ftp://msts.tyk0kso.sk/bptrate/PaV5043.apk
PaV mi včera poslal aktivitu vlaku 5043, která je zajímavá i tím, že ..cituji autora: "....kterému se říká PaVOs, protože jsem v jeho zavedení do GVD 2004/5 měl prsty..."
Stahujte zde:
ftp://msts.tyk0kso.sk/bptrate/PaV5043.apk
Naposled editoval moderátor: