Trať Kúty - Brno - (směr Praha) - archív #2

Stav
nelze přidat další příspěvky.
pařan napsal:
no jo jenže u toho metra by se na týhle trati asi objevovali troleje. Já vím že by se to mohlo považovat za to co tam je (nevim k čemu), ale zase by to neladilo s tou vejškou tunelu a to mi věřte jelikož to metro v msts mám a zkoušel sem to project 350 a pak i 810.
Nemusely, protože jejich výška se hvězd dotýká a metro v tunelu na týhle trati je blbost, jak jsem psal, ale......přijatelná je vlečka třeba z Krče do Kačerova.......BTW když byly v roce 2002 povodně, tak se takhle přetahovaly soupravy metra ze Zličína do Kačerova.....hezky po železničních kolejích na povrchu......tož asi tak

Martens napsal:
pařan napsal:
no jo jenže u toho metra by se na týhle trati asi objevovali troleje. Já vím že by se to mohlo považovat za to co tam je (nevim k čemu), ale zase by to neladilo s tou vejškou tunelu a to mi věřte jelikož to metro v msts mám a zkoušel sem to project 350 a pak i 810.
Nemusely, protože jejich výška se hvězd dotýká a metro v tunelu na týhle trati je blbost, jak jsem psal, ale......přijatelná je vlečka třeba z Krče do Kačerova.......BTW když byly v roce 2002 povodně, tak se takhle přetahovaly soupravy metra ze Zličína do Kačerova.....hezky po železničních kolejích na povrchu......tož asi tak

hmm: http:\\metroweb.cz

Spouštění MSTS

Zdravím pánové.

Trochu odbočím od metra a Prahy.
Zajímalo by mne, jak dlouho se Vám průměrně spouští MSTS.
Mám nainstalovanou pouze trať pana Šemory a teď se mi spouští MSTS neuvěřitelné 4 minuty a 50 sekund. Běžím to na P4/2,4, 512 RAM.
Předpokládám, že je to tou velikostí trainsetu, takže řešení asi nebude, ale zajímalo by mě, jak je to u ostatních.

Díky, Tom

Re: Aktivita TN_5001

Tomes napsal:
Chtěl bych se omluvit všem, kdo si stáhli mou aktivitu a nešla jim. Je to divné, ale na jednom počítači mám nainstalovaný trainset z DVD s tratí (tam dělám aktivitu) a na druhém si ji upravuji dle svého trainsetu. Myslím, že není až takový problém si consisty upravit, ale tomu, kdo to neumí se ještě jednou omlouvám. Díky za pochopení, TN
Mám takovej dotaz,jsem začátečník a i po úpravě v ConBuideru se mi aktivitu nepodaří spustit a tak by mě zajímalo zda tedy dojde k opravě aktivity a jestli zde bude zveřejněna.

Zpráva pro Šemoru.Sice nevím zda vám to pomůže,ale dříve to nešlo.Byl jsem se podívat kolik promil je z hlaváku na Hrabovku a k mému překvapení tam žádné skloňové tabule nejsou a tak jsem zjistil podle PMD,že by tam mělo být 18 promil.

už jsem psal ráno a asi to nějak vybuchlo, že příspěvek tu není. Návěstidla mám osazena Masaryčka, Bubny, Holešovice. Pro zajímavost, Rokytka - Holešovice - Bubeneč je čtyřznaký autoblok, v Bubnech jsou vložená návěstidla a v Libni se v přímém směru nejezdí na jedno světlo, ale na návěst 80(60) očekávejte 80 (60), do odboček většinou 40. 60tkou se dá projet odbočkama pouze ve směru od Kyjí na první vyhýbce vpravo a přes Libeň na odbočku Rokytka. Během dvou dní bych návěstidla mohl dokončit a vydat aktualizaci.
Jinak si myslím, že se základním kolejivem a původním balíkem návěstidel bych Prahu nepostavil. Proto díky Michalovi za nápad a realizaci rozšířeného kolejiva, J. Polákovi za sloučení a poskytnutí jeho nového balíku návěstidel a paradoxně rivalovi Vlastíkovi, který poslal J Polákovi návrhy a podklady k dalším potřebným pražským návěstidlům, které základní balík neobsahuje (když už si dal JP tu práci, alespoň nebude sloužit několika jednotlivcům, ale v mé trati všem). Pražských objektů se chytil Roman, máme originál mosty z Libně do Holešovic, tunel Bílá skála a připravuje komplex nádraží Praha Holešovice, uliční bloky, atd.

Zbyněk Šemora napsal:
už jsem psal ráno a asi to nějak vybuchlo, že příspěvek tu není. Návěstidla mám osazena Masaryčka, Bubny, Holešovice. Pro zajímavost, Rokytka - Holešovice - Bubeneč je čtyřznaký autoblok, v Bubnech jsou vložená návěstidla a v Libni se v přímém směru nejezdí na jedno světlo, ale na návěst 80(60) očekávejte 80 (60), do odboček většinou 40. 60tkou se dá projet odbočkama pouze ve směru od Kyjí na první vyhýbce vpravo a přes Libeň na odbočku Rokytka. Během dvou dní bych návěstidla mohl dokončit a vydat aktualizaci.
Jinak si myslím, že se základním kolejivem a původním balíkem návěstidel bych Prahu nepostavil. Proto díky Michalovi za nápad a realizaci rozšířeného kolejiva, J. Polákovi za sloučení a poskytnutí jeho nového balíku návěstidel a paradoxně rivalovi Vlastíkovi, který poslal J Polákovi návrhy a podklady k dalším potřebným pražským návěstidlům, které základní balík neobsahuje (když už si dal JP tu práci, alespoň nebude sloužit několika jednotlivcům, ale v mé trati všem). Pražských objektů se chytil Roman, máme originál mosty z Libně do Holešovic, tunel Bílá skála a připravuje komplex nádraží Praha Holešovice, uliční bloky, atd.

No teší ma že práce idú ako po masle a jedno VEĽKÉ ďakujem "Romanovi"..Najmä stanica na Holešoviciach určite stojí zato.

Re: SCREENY

Beatlesák napsal:
Pane Šemora prosím dejte sem nějaké screeny z prahy a okolí.
PROSÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍM

Dočkej času, jako husa klasu, říkávala moje babička a měla pravdu. Pokud se chceš onanovat nad nějakejma screenama, tak si najdi obrázky z Vlastíkovy 010 a dělej si tam co se ti zdá vhodné. Pokud máš zájem na kvalitní reálné trati, tak Zbyňka a nás neotravuj podobnými prosssssssssssbami, a nech Zbyňka v klidu pracovat! OK?

Zbyněk Šemora napsal:
pravda, pravda Mirane, kdyby jste viděli, jak se ze mě kouří, aby aktualizace už brzy byla....

Zbyňku

A ani netušíš, jak máme dlouhé jazyky od toho mlsného olizování.......... :lol: :lol: :lol:

Semora: Jen klid, pekne pomalu, at to nekde nezhavaruje a nemusite to delat znova. Nicmene jak rikal Miran, taky se olizuju az to hezky neni.

Já se na tu aktualizaci moc těším, ale mám zvědavou otázku, bude v aktualizaci číslo 50 trať mezi Pardubicemi až Prahou dosazená objekty ? Tedy stromky, keře, budovy, teď když jedu do Rostoklat, mám pocit, jako kdybych se proháněl po trati, kde explodovala jaderná bomba, žádný strom, jenom koleje, návěstidla a nic víc.

A bude v aktualizaci číslo 50 už i ta odbočka do Vladivostoku??? :D :D Už se taky moc těším až pojedu přes ten zamrzlej Dněpr a všude kolem pole plná žita a pohanky a opodál bude ruská Máša plejt vojtěšku...... :D :D A třeba se pojede i kolem Černobylu, tak né aby to tam vypadalo jak po výbuchu. :D :D Lord.

Signalista napsal:
Já se na tu aktualizaci moc těším, ale mám zvědavou otázku, bude v aktualizaci číslo 50 trať mezi Pardubicemi až Prahou dosazená objekty ? Tedy stromky, keře, budovy, teď když jedu do Rostoklat, mám pocit, jako kdybych se proháněl po trati, kde explodovala jaderná bomba, žádný strom, jenom koleje, návěstidla a nic víc.

Zřejmě nemáte ponětí, kolik času zabere stavění 1 km tratě. Jinými slovy, nic neaktualizujte a a za rok a půl si objednejte nové DVD. To už určitě bude všude zeleň a budovy. Dát krajinu dohromady po jaderném výbuchu v reálu trvá mnohonásobně více.

Pointa je ale někde jinde. Zde v diskusích i na Havlových stránkách se dozvíte, že vznikají nové tratě, ale roky ubíhají a nic není zveřejněno. Také bych mohl šířit, že mám koleje položené z Prahy do Vladivostoku, Aktivita "Dukla" Praha - Moskva jezdí o 106, není problém zveřejnit screeny, ale v konečném důsledku se jedná o kachnu, abych byl zajímavý. Proto zveřejňuji aktualizace byť rozestavěné bez vegetace a budov, aby se uživatelé měli skutečně na co těšit. Před rokem mé koleje v Praze byla utopie a málo kdo včetně mě tomu věřil, že to tam dotáhnu. Kdybych ponechal jen původní trať Kúty - Brno a dva roky všem jen sliboval, že to bude až do Prahy, ....občas zveřejnil pouze screeny....také by mé sliby nikdo nebral vážně........takhle jste všichni v obraze, že se skutečně staví a je se nač těšit bez pochybností zdali trať vůbec existuje, jak se stává v jiných případech. A připomínky uživatelů k rozestavěným úsekům jsou k nezaplacení.

Přesně tak, když jsem někdy před rokem nebo dvěma začal sledovat tuto trať a projížděl si její první úseky složené převážně z defaultních budov, defaultní vegetace, bez políček a špičkových stromků od Trundy, bez originál nádražních budov, bez koridorových nástupišť, bez pořádných zvuků tratě, bez originál mostů, tak by mě za boha nenapadlo, že to jednou bude skutečně v Praze a že to bude takový kvalitativní skok vpřed. Zdá se to neskutečné, ale po pár aktualizacích si budeme moct projet reálnou trať z Prahy až k hranicím Slovenska, koho by to kdy napadlo.... A navíc spousta doplňků do MSTS vznikla právě díky existenci této tratě. Tak nespěchejte, nechte pěkně všechno uzrát, Zbyněk nejlépe ví, kdy se s čím vytasit :lol: . Mějte se. Lord.

Velikost

Dobrý den,pane Šemora,chtěl jsem se zeptat,jak veliký asi bude aktualizační balík s aktualizací č.50.Děkuji.Petr Dungl

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře