Trať Kúty - Brno - (směr Praha) - archív #2

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Zdravím, jubilejní aktualizace 50 nám přinese Prahu, už se taky moc těším až to projedu... :) Bude to super.

to Martens: nezapomeň přejmenovat název tématu na: Trať Kúty - Brno - Praha! :D

Aktualizace bude veliká pracemi, ale soubor tak veliký nebude. Pracovní verze bez objektů měla 8 MB, s objekty to trochu nabobptná.
Už jsem to nevydržel a vytvořil testovací aktivitu, kde se začína na přesuvně Nové haly v depu Masarykovo a jede se pro rychlík do Holešovic. Zde se využije zadní stanoviště lokomotiv. Bude to pěkná projížďka po Praze. Ale bohužel hotel Hilton zatím nemáme ani ostrov Štvanice s tenisovými kurty. Někdy příště. Jsem zvědav, jak se bude chovat čtyřznaký autoblok při jízdě za vlakem....
jdu stavět, už se blížím do finále před aktualizací. Zítra to ještě doladím a může to jít ven.

Aktualizace 50 je ke stažení. Ale překážky s dokončení neměly konce. Jako třešnička na dortu bylo, že dnes ráno, když jsem chtěl vytvořit Update a dát to na web, tak nešel asi 3 hodiny proud. UPS sice chvíli vydržela, ale asi po hodině provozu už dávala hlasitě najevo, že má elektrickou žízeň.
ftp://msts.tyk0kso.sk/bptrate/50bptrat.exe
V Activities jsou v apk dvě testovací aktivity.
Zadní kabiny 350 a 362 jsou zde:
ftp://msts.tyk0kso.sk/bpvlaky/350_362z.exe
Celý balík od A Blechy má přes 30MB, proto jsem zveřejnil zatím jen 5mb potřebného do aktivit. Zbytek zítra.
Dále v tomto balíku jsou i zvukové hlášení na Tabelátor při jízdě proti stůj v Češtině. Autor J Polák, zvuková úprava Michal.

Naposled editoval moderátor:
Heuréka, mám obrovskou radost, právě to jdu stahovat, jenom se chci zeptat, je to včetně objektů nebo je to jen zatím holá krajina a koleje, návěstidla ?

Signalista napsal:
Heuréka, mám obrovskou radost, právě to jdu stahovat, jenom se chci zeptat, je to včetně objektů nebo je to jen zatím holá krajina a koleje, návěstidla ?
Jsou tam jen Ti bezdomovci, kterých pracovní úřad vyhnal na brigádu do depa a přehazují tam ruční vyhýbky.

Teď jsem si tu trať projel, ale chybí mi nové PATHS, musel jsem vyjet až z Pardubic. Jinak bez té krajiny, budov, objektů je jízda velice depresivní, mám pocit, jako kdybych jezdil po měsíční krajině. Ale budu rád, pokud výjde další aktualizace, která bude obsahovat i dostavěné objekty.
Co jsem si ale všiml je, že při výjezdu z Pardubic až k těsně k Praze vůbec nejsou slyšet zvuky při přejíždění vyhýbek, jakmile jsem se přiblížil k Praze už to bylo ozvučené. Není tam nějaká chyba ?

Zbanek Semora

Nevieter preco mi nejde sputit instalaciu s masinami co maju zadne cabview vypise ,,Pruvodce instalaci je poskozen.Prosim poridte si novou kopii teto instalace" co s tym
vedeli byste poradit dakujem

Teď mne napadnul jeden vtípek, až bude dostavěn úsek až do Prahy hl. n., co kdyby pan Z. Šemora, postavil na perón na hlavním nádraží figurínu pražského primátora Pavla Béma, bude to znamenat, že pražský primátor zdraví fíru, který dojel úspěšně do Prahy, ale nevím, zda-li MSTS to nějak umožňuje.
No, nejlepší bude, když na tom peróně budou všichni stát : Bém, bývalý radní Paroubek, Lívie Klausová, Václav Klaus, bude to taková uvítací delegace ( " smích " ) :lol: :lol:

Signalista napsal:
Teď jsem si tu trať projel, ale chybí mi nové PATHS, musel jsem vyjet až z Pardubic. Jinak bez té krajiny, budov, objektů je jízda velice depresivní, mám pocit, jako kdybych jezdil po měsíční krajině. Ale budu rád, pokud výjde další aktualizace, která bude obsahovat i dostavěné objekty.
Co jsem si ale všiml je, že při výjezdu z Pardubic až k těsně k Praze vůbec nejsou slyšet zvuky při přejíždění vyhýbek, jakmile jsem se přiblížil k Praze už to bylo ozvučené. Není tam nějaká chyba ?

Kurňa, umíš číst??? Když něco instaluješ??? V Activities jsou dvě apk, které Paths vytvoří.

Pokud chceš splnit Tvé připomínky, dostav si je zatím sám, ať vidíš, kolik to zabere času. Za rok dej vědět, jak jsi daleko.

Zbyněk Šemora napsal:
Signalista napsal:

Kurňa, umíš číst??? Když něco instaluješ??? V Activities jsou dvě apk, které Paths vytvoří.

Pokud chceš splnit Tvé připomínky, dostav si je zatím sám, ať vidíš, kolik to zabere času. Za rok dej vědět, jak jsi daleko.

Dík za radu, toho jsem si nevšim, byl jsem hrozně zbrklý až tu aktulizaci nainstaluji, a rozjedu se po trati.

Omlouvám se za ostřejší tón, ale já měsíc nejedl, nespal, neoholen, doma nepořádek a víc se opravdu nedalo stihnout. Tato aktualizace má smysl, aby se zavčas odstranily eventuelní chyby a tvůrci objektů aby měli na čem testovat. Také nedočkavci, aby se mohli svézt do Prahy a tvůrci aktivit měli inspiraci pro další tvorbu. Pokud chcete komplet i s krajinou Pardubice - Praha, do vánoc by to mohlo být. Možná dříve.

Re: Zbanek Semora

Lubos napsal:
Nevieter preco mi nejde sputit instalaciu s masinami co maju zadne cabview vypise ,,Pruvodce instalaci je poskozen.Prosim poridte si novou kopii teto instalace" co s tym
vedeli byste poradit dakujem

Asi se ti to blbě stáhlo. Já jsem to stahoval teď a je to v pohodě.

SUPERTRAŤ!!!

Zbyňku, vaše trať je skvělá a aktualizace číslo 50 to jen potvrzuje.
Jde vidět, že jste si dal skutečně hodně práce. Praha vypadá opravdu moc dobře. :lol:
Už se jen můžeme těšit na další aktualizace, které budou pomalu, ale jistě přicházet. Tohle je opravdu jediná a pravidelně aktualizovaná česká trať, klobouk dolů.
Těším se, až si jednou "sednu" v Praze do vlaku a pojedu do Moravského Písku. Moc bych se přimlouval za spojené Olomouce s Hodoníme. Ale to si ještě počkáme.
Zbyňku, Vám i všem, kteří pomáhali gratuluji, vytvořili jste opravdovou SuperTrať. :P

Taky se přidávám, i přes veškeré vady na kráse ( nedokončená krajina, chybějící objekty atd. ) je to fakt suprová trať, to žádný jiný autor neudělal, myslím tím tak dlouhou, jsem zvědav, kdy bude trať Bohumín - Přerov připravená k distribuci ? ( možná na svatýho Dyndy ), ale jinak ta Zbyňkova trať je vcelku výjimečná trať. Pokud má pan Šemora nějaký obchodní plán či marketingovou strategii, mohl by jí normálně vydat jako třeba ( Miloš Zeman vydal svojí knížku ) a prodávat ji v obchodech jako se prodávají PC hry. U nás v Karviné máme obchodní dům TESCO a tam je uvnitř prodejna Game shopp, viděl jsem jí i v Havířově a v Ostravě- Třebovicíh, tam by klidně mohla být ta Zbyňkova trať.

Již teď se připravuji na tvorbu aktivit, nejprve musím odstranit přebytečné Paths a Traffic, které mi zatěžují načítání traťě a pokud se ten editor nebude kousat, tak ta moje aktivita by mohla být na světě do konce června.

Ta Praha je dost dobrá! Ale v okolí České Třebové a Ústí n. O. se mi to po 50 aktualizaci začalo hemžit množstvím chybových hlášek, že nemůže najít několik objektů: placek-tr.s DSschrankenposten.s CT_per.s CT_perW.s Usti_per.s JP2Rd11mStrt_A.s a možná to ještě není vše.

Jsem na tom stejně

VolejnikTomas napsal:
Ta Praha je dost dobrá! Ale v okolí České Třebové a Ústí n. O. se mi to po 50 aktualizaci začalo hemžit množstvím chybových hlášek, že nemůže najít několik objektů: placek-tr.s DSschrankenposten.s CT_per.s CT_perW.s Usti_per.s JP2Rd11mStrt_A.s a možná to ještě není vše.

Tak s tou Českou Třebovou jsem na tom stejně. Zbyněk to jistě brzy vyladí.

Zadní stanoviště

Můžete mi někdo poradit jak mám koukat ze zadního stanoviště ? Žádnou klávesou to nejde zaktivovat. Díky za odpověď

Mopii napsal:
VolejnikTomas napsal:

Tak s tou Českou Třebovou jsem na tom stejně. Zbyněk to jistě brzy vyladí.

@ Zbyněk Šemora

jsem poslal hotove pliki světa s kompletem nekoliku novych objektů a textur :)

http://sobolew.w.interia.pl/BP_v50_fix.rar

gratulace

Gratuluji, Zbyňku, k nové aktualizaci! Skvělé!
Můžeme být šťastní, že se takový trpělivý tvůrce pro MTS
narodil právě v Čechách a že se dnes po Praze vozíme.

Jinak jak sám říkáte, pokud někomu vadí, že tam ještě nejsou stromečky
a domečky, tak ať je začne osazovat, třeba aspoň z Pardubic do Přelouče.

Na jeho aktualizaci za rok o Vánocích se těším :lol:

No, kdo si nezkusil cokoliv do MTS vytvořit, tak nepochopí co je to za dřinu.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře