Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Jsou tam jen Ti bezdomovci, kterých pracovní úřad vyhnal na brigádu do depa a přehazují tam ruční vyhýbky.Signalista napsal:Heuréka, mám obrovskou radost, právě to jdu stahovat, jenom se chci zeptat, je to včetně objektů nebo je to jen zatím holá krajina a koleje, návěstidla ?
Signalista napsal:Teď jsem si tu trať projel, ale chybí mi nové PATHS, musel jsem vyjet až z Pardubic. Jinak bez té krajiny, budov, objektů je jízda velice depresivní, mám pocit, jako kdybych jezdil po měsíční krajině. Ale budu rád, pokud výjde další aktualizace, která bude obsahovat i dostavěné objekty.
Co jsem si ale všiml je, že při výjezdu z Pardubic až k těsně k Praze vůbec nejsou slyšet zvuky při přejíždění vyhýbek, jakmile jsem se přiblížil k Praze už to bylo ozvučené. Není tam nějaká chyba ?
Zbyněk Šemora napsal:Signalista napsal:Teď jsem si tu trať projel, ale chybí mi nové PATHS, musel jsem vyjet až z Pardubic. Jinak bez té krajiny, budov, objektů je jízda velice depresivní, mám pocit, jako kdybych jezdil po měsíční krajině. Ale budu rád, pokud výjde další aktualizace, která bude obsahovat i dostavěné objekty.
Co jsem si ale všiml je, že při výjezdu z Pardubic až k těsně k Praze vůbec nejsou slyšet zvuky při přejíždění vyhýbek, jakmile jsem se přiblížil k Praze už to bylo ozvučené. Není tam nějaká chyba ?
Kurňa, umíš číst??? Když něco instaluješ??? V Activities jsou dvě apk, které Paths vytvoří.
Pokud chceš splnit Tvé připomínky, dostav si je zatím sám, ať vidíš, kolik to zabere času. Za rok dej vědět, jak jsi daleko.
Lubos napsal:Nevieter preco mi nejde sputit instalaciu s masinami co maju zadne cabview vypise ,,Pruvodce instalaci je poskozen.Prosim poridte si novou kopii teto instalace" co s tym
vedeli byste poradit dakujem
VolejnikTomas napsal:Ta Praha je dost dobrá! Ale v okolí České Třebové a Ústí n. O. se mi to po 50 aktualizaci začalo hemžit množstvím chybových hlášek, že nemůže najít několik objektů: placek-tr.s DSschrankenposten.s CT_per.s CT_perW.s Usti_per.s JP2Rd11mStrt_A.s a možná to ještě není vše.
Mopii napsal:VolejnikTomas napsal:Ta Praha je dost dobrá! Ale v okolí České Třebové a Ústí n. O. se mi to po 50 aktualizaci začalo hemžit množstvím chybových hlášek, že nemůže najít několik objektů: placek-tr.s DSschrankenposten.s CT_per.s CT_perW.s Usti_per.s JP2Rd11mStrt_A.s a možná to ještě není vše.
Tak s tou Českou Třebovou jsem na tom stejně. Zbyněk to jistě brzy vyladí.