dave01 napsal:
Nevím, jestli se nevloudila chybička do update 50Abptrat.exe. V Brně mi to naházelo spoustu chybějících objektů. Pak jsem si stáhnul a nakopíroval BP_v50_fix.rar a už je to OK. Možná je chyba v instalačce updatu..
Dave, totálně jsi mě zblbnul, až jsem začal zmatkovat. Nainstaloval jsem si předchozí verzi 49 z DVD a do toho aktualizace 50 a 50A abych popisované chyby prověřil. Ale po načtení editoru se sice objevila krajina u Dlouhé Třebové, ale pak naskočily přesýpací hodiny a pád k Billovi. Smrtelná pot na čele, co jsem Vám to na web nakopíroval, už jsem čekal kamenování. Tak znovu. Instalace 49solo, editor a to samé. Když jsem vyměnil složku Breclav - Praha za poslední ostrou verzi, vše fungovalo. Tak ještě větší smrtelný pot, že jsem všem posílal vadnou instalaci na DVD.....to by bylo ještě větší kamenování. Nakonec jsem se přesunul na notebook a tam znovu nainstaloval poslední DVD 49 a OK. (Chybu jsem udělal zbrklou instalaci bez uninstall nové verze) Pak jsem přidal update 50 a 50A a přesouval jsem se do všech kritizovanách míst a musím konstatovat, že žádný objekt nechybí ani v Brně, ani v Libni ani jinde. V BP_v50_fix.rar nic chybějícího nenajdete.
Pokud máte nějaká chybová hlášení, počítač to nestíhá načítat. Ale v Případě Brna by se to mělo spíše zlepšit. Je tam podstatně méně objektů a perony mají méně polygonů.
Roman mi před chvílí poslal model original peronů do Prahy Holešovic. Jsou tam i bezbarierové podchody, zdi,...zkrátka už to jsou doopravdy Holešovice. A připravuje další díly stavebnice. Já mezi tím napustím Vltavu, další terén, baráky, stromy.....těšte se na update 51