Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
AlesB napsal:teda Zbyňku, Ty jsi drakKdyby takhle rychle stavěli i naši silničáři, tak by nebyly žádné uzavírky delší, než týden
![]()
nebulus napsal:Este nemam ani aktualizaciu 50 a zistil som problem: Isiel som z Usti n.O do Letohradu a hned za Ustim vlak opustil kolaje a isiel oblukom cez kopec., po nejakom km sa vratil na trat ale pod sebou som videl dalsiu krajinu a pri pohade kamery ( klaves 4 ) som vlak videl zospodu 100m nado mnou. V zst Letohrad to bolo OK, iba koniec stanice bol na bielom stvorci ( omylom som prerazil sturc a lokomotiva spadla s uzastnim svistanim 100m dole). Podobne to vyzera vo vapenke Vitosov.Skusal som preinstalovat aktualizacie 48-49 ale bez uspechu. Letohrad mi predtym chodil, ale neviem do ktorej aktualizacie. Prosim o radu.
michawel napsal:Jj souhlasím s aktualizací, protože mám teď jenom GPRS, takže čím častěji, tím menší bude a ten můj stupidní telefon to v pohodě stáhne. .-![]()
Jinak pro zajímavost, právě testujeme s tomim úpravu nastavení, která možná vyřeší ten časový nesoulad. Tomi je moooc chytrej, přišel zdá se na to, proč to takhle blbne. Zatím se daří. Pokud byste někdo chtěli, tak si zkuste v nastavení na své grafické kartě nastavit Povolit vertikální synchronizaci. Kdo neví jak na to ať to nezkouší. Pokud se to ověří, tak dáme postup na tuhle úpravu pro oba základní typy karet. (Nvidia, GeForce).
Zbyněk Šemora napsal:michawel napsal:Jj souhlasím s aktualizací, protože mám teď jenom GPRS, takže čím častěji, tím menší bude a ten můj stupidní telefon to v pohodě stáhne. .-![]()
Jinak pro zajímavost, právě testujeme s tomim úpravu nastavení, která možná vyřeší ten časový nesoulad. Tomi je moooc chytrej, přišel zdá se na to, proč to takhle blbne. Zatím se daří. Pokud byste někdo chtěli, tak si zkuste v nastavení na své grafické kartě nastavit Povolit vertikální synchronizaci. Kdo neví jak na to ať to nezkouší. Pokud se to ověří, tak dáme postup na tuhle úpravu pro oba základní typy karet. (Nvidia, GeForce).
Ale já mám grafickou kartu ATI, takže je to jen poloviční řešení a opět bude nekompatibilita.
Zbyněk Šemora napsal:michawel napsal:Jj souhlasím s aktualizací, protože mám teď jenom GPRS, takže čím častěji, tím menší bude a ten můj stupidní telefon to v pohodě stáhne. .-![]()
Ale já mám grafickou kartu ATI, takže je to jen poloviční řešení a opět bude nekompatibilita.
Jarek napsal:Zbyněk Šemora napsal:michawel napsal:Jj souhlasím s aktualizací, protože mám teď jenom GPRS, takže čím častěji, tím menší bude a ten můj stupidní telefon to v pohodě stáhne. .-![]()
Pane Šemora, jestli máte grafickou kartu ATI, tak v případě vertikální synchronizace nemůžete hovořit o nekompatibilitě s nastavením jiné grafické karty. Já mám ATI 9600 Pro a tuto funkci mám zapnutou již od začátku co jsem si ji pořídil a začal na ni jezdit v MSTS. Mám takový pocit, že jste mě kdysi dávno psal, že máte stejnou kartu a tak není nic jednoduššího, než v nastavení 3D této karty zapnout v Direct3D a OpenGl v údaji "počkat na vertikální synchronizaci" "vždy zapnuto" a je vymalováno. Rovněž tak se v tomto nastavení dá zapnout anizotropní filtrování, které jak jsem si všimnul z Vašich screenů asi zapnuto nemáte. Zbytečně se tak ochuzujete o kvalitní obraz a rozlišení detaulů v MSTS. Ujišťuji Vás, že při výkonu procesoru nad 2GHz, paměti 512MB a správně nastaveném biosu /případně flashnutého na novější verzi/ se nevystavujete žádnému riziku sníženého FPS. Já jsem například novou verzí biosu zvednul FPS na trati Břeclav-Praha tak, že například Brno dříve 11 FPS nyní 28 FPS. Ale flashnutí biosu není zrovna jednoduchá záležitost tak do toho Vás nebudu přemlouvat, ale s tím ostatním nastavením grafiky se o FPS rozhovně neochudíte. Pokud by jste chtěl cokoliv z tohoto vysvětlit napište to sem a napíšu Vám mailem jak postupovat. Omlouvám se, že nejsem přihlášen, ale já do tohoto fora ještě napsal a nestačil jsem se zaregistrovat.
Jaroslav Stárek
Jste něco modeloval? Email je na tlačítku dole,ale jestšítli je to větší n1 mb, tak jedině přes úschovnu, jinak je problém to stáhnout.Lubos napsal:Pan Semora
Mam pre vas nejake objekty tak ak by ste chceli tak vam ich poslem len mi napiste vas mail a ja to hned poslem
Zbyněk Šemora napsal:Jste něco modeloval? Email je na tlačítku dole,ale jestšítli je to větší n1 mb, tak jedině přes úschovnu, jinak je problém to stáhnout.Lubos napsal:Pan Semora
Mam pre vas nejake objekty tak ak by ste chceli tak vam ich poslem len mi napiste vas mail a ja to hned poslem