Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Tomas Lee napsal:Chtěl bych se zeptat jestli někdo nemá nebo neví, kde bych našel železniční mapu Prahy. Respektive plánek postavené tratiTrať je uplně perfektní, ale potřeboval bych se trochu zorientovat v té, pro mě trošku složité Praze. Díky za radu
Zbyněk Šemora napsal:Novinky:
V Praze opět povodně. Vodní hladina stoupla o 5m a tak je to asi v normálu. Jen některé zatopené silnice budu muset trochu zvednout. Z Holešovic je už z větší části vlečka do přístavu a nakonec mi bylo líto nevyužitého vygenerovaného posledního čtverce a koleje se doplazily až do Praha Sedlec. Tam už jsou i skály a ráz krajiny kolem Prahy to oživí. Aby mi každá zatáčka seděla přesně na metr, tak jsem trochu šachoval s poloměry oblouků, tedy vše co je za vjezdovým návěstidlem na Kralupy (Asi 100m kolejí, víc tam toho nebylo), je posunuté. Jestli někdo vymýšlí aktivitu z Děčína do Olomouce, tak ať raději počká na další aktualizaci, tam už koleje budou definitivní. Konec trati bude v oblouku za zastávkou Sedlec.
Zbyněk Šemora napsal:Novinky:
V Praze opět povodně. Vodní hladina stoupla o 5m a tak je to asi v normálu. Jen některé zatopené silnice budu muset trochu zvednout. Z Holešovic je už z větší části vlečka do přístavu a nakonec mi bylo líto nevyužitého vygenerovaného posledního čtverce a koleje se doplazily až do Praha Sedlec. Tam už jsou i skály a ráz krajiny kolem Prahy to oživí. Aby mi každá zatáčka seděla přesně na metr, tak jsem trochu šachoval s poloměry oblouků, tedy vše co je za vjezdovým návěstidlem na Kralupy (Asi 100m kolejí, víc tam toho nebylo), je posunuté. Jestli někdo vymýšlí aktivitu z Děčína do Olomouce, tak ať raději počká na další aktualizaci, tam už koleje budou definitivní. Konec trati bude v oblouku za zastávkou Sedlec.
Zbyněk Šemora napsal:Požadavků kam stavět je neúrekom,...není problém. Zaplaťte mne až do důchodu, nechám zaměstnání a jdu na to. Na Plzeň na Děčín, do Košic, ale to není vše, bez originál objektů je to o ničem, tak by se musel zaplatit dalších několik lidí. ...
.....anebo jiná volba....začít stavět někdo další. Když čtu nesmyslné hádky v diskusích např. o Traizácích, za ten zabitý čas, který vyprchal do těchto článků by bylo modelů do MSTS. Neboli obráceně, kdybych nebyl neviditelný na ICQ, tak by Praha nebyla ani v základech, to si pište. Přemýšlejte o tom.
Zbyněk Šemora napsal:Přijeli jste do stanice Praha Holešovice. A nejen to co je na obrázku, ale další mosty a zdi, nové tunelové obložení, to Vše pro Vás vyrábí Roman.
Těšte se na další aktualizaci. Já také nelením, ani to nestíhám vše osazovat, někdy je to trochu hlavolam,
...