Tak já v Hyde Parku nadávám Signalistovi a nechám si málem utéct takovéhle screeny..
Zbyňku pamatuješ se na tenhle příspěvek?:
Zaslal: 17.01.05 10:22 Předmět:
Tak nevim,jestli Vlastik vubec neco pouziva
--------------------------------------------------------------------------------
Tady nejde o žádnou konkurenci. Ikdyž se nějak do té Prahy doplížím také, tak to budou dvě různá pojetí staveb. Celkem mne to i zajímá, jak se se stejným úsekem poperu já a jak Vlastík. Ale jedno je jisté. Vlastík používá Xtracks, takže bude mít lepší kolejivo, angličany, víc typů vyhýbek i poloměry oblouků tedy může mít dle norem MSTS, tak můžete jezdit se zapnutým vykolejením. Já mám kolejivo kompromisní ze základní nabídky MSTS, ale díky tomu mohu vymodelovat pestřejší krajinu. Editor mi dovolí mnohem víc objektů na jeden čtverec. Také svezení budeme mít každý trochu o něčem jiném (do té doby než se Vlastík dostane např. do Olomouce a do Havl. Brodu). U Vlastíka si zajezdíte (jak inzeruje) po všech pražských spojkách, což může být velmi zajímavé pro aktivity. Provoz osobní dopravy bude zatím v rovinaté oblasti. Ikdyž z Českého Brodu do Úval je také pěkný kopec. 10promile? Už jsem to zapomněl a lomí se to někde u Tuklat. Tříkolejný provoz, závody. Opravdu je se nač těšit. U mě zase je výhoda v délce tratí, že se dá jet od Prahy až na Slovensko. Ale neuvidíte angličany a speciální křížení, díky tomu jsou trochu kratší perony v České Třebové i jinde. Hold MSTS je o kompromisu. Stále stojím ale za jedno. Není důležité co kdo staví, ale jestli to dokončí a zveřejní pro ostatní. Vždyť i stačí jen část jako DEMO. Oškubat to v Route Riteru na minimum a dát na web. A potom se teprve můžeme těšit. A pokud to bude o tom jak Vlastík inzeruje, tak si DVD každý rád objedná. Já když jsem začínal, tak jsem tyhle fígle neznal a dnes dělat demo u mé trati už nemá smysl.
MSF ...