Trať ČD Praha Děčín

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Guest
  • Datum začátku Datum začátku
Web funguje

Ahoj všichni , web PILOW ( http://msts.proscreener.org ) normálně funguje, jen bohužel byl dvoudenní výpadek celého serveru ORG. Takže kdo chce může tam najet. Čusík, TYGY. :eek:

Naposled editoval moderátor:
Stránky.

Zdravím všechny. Zapomeňte na stránky msts.proscreener.... a taky na Banán . Je to banda podšitá. Tvrdí, jak je neomezený traffic a bůhví co ještě všechno, ale nás obvinili z warez a z velikého přenosu dat (300 GB za den !!! ). Ten ale bohužel nebylo možné ani uskutečnit a zarazili tyto stránky bez pardonu a mimo jiné bez výstrahy nekompromisně všechno smázli. Asi je mrzelo, že stránky funguvaly a že má jejich server návštěvnost.
No nic, konec stěžování, stránky budou, vše se dozvíte včas, bude tam samozřejmě všechno, co bylo na těch stránkách předešlých. Doufáme, že nám zanecháte přízeň a my Vám za odměnu poskytneme něco pro Váš MSTS.
Zdraví všechny Tygy a Pikku.

Re: Stránky.

Tygy napsal:
Zdravím všechny. Zapomeňte na stránky msts.proscreener.... a taky na Banán . Je to banda podšitá. Tvrdí, jak je neomezený traffic a bůhví co ještě všechno, ale nás obvinili z warez a z velikého přenosu dat (300 GB za den !!! ). Ten ale bohužel nebylo možné ani uskutečnit a zarazili tyto stránky bez pardonu a mimo jiné bez výstrahy nekompromisně všechno smázli. Asi je mrzelo, že stránky funguvaly a že má jejich server návštěvnost.
No nic, konec stěžování, stránky budou, vše se dozvíte včas, bude tam samozřejmě všechno, co bylo na těch stránkách předešlých. Doufáme, že nám zanecháte přízeň a my Vám za odměnu poskytneme něco pro Váš MSTS.
Zdraví všechny Tygy a Pikku.

CHLAPI - VYDRŽTE!

Kdyby jste chtěli nějaké foto z Ústí, tak stačí napsat a já půjdu fotit (do 5 dnů jsem schopný je odeslat mailem).Budu schopný fotit i DC, ale s delší čekací dobou.Byl bych schopný nafotit i různé stanice v tomto úseku.

Výzva pro modeláře objektů

Ahoj , dávám Mayday výzvu pro modeláře objektů, kteří by chtěli pomoci tvořit objekty nebo skupiny objektů pro 090 do MSTS. Vím, že to není žádná legrace postavit objekt hezký, málo náročný a kvalitní, proto se obracím s prosbou o pomoc.
Čím více typyckých objektů bude pro 090, tím dříve budu moci tu to trať zveřejnit. Už jsem se kolejově dostal od Kralupských tunelů k za UL-sever. Pokud se najde někdo, kdo by chtěl přispět svými díly do 090, může mě kontaktovat na E-mail : tygrik_ul@volny.cz . Předem děkuji za nabídnutou pomoc. Vážně se z defaultních objektů tato trať postavit nedá
:mad:

díky za podporu

Zdravím Fšechny po delší době. Možná jsem asi dal přihlašujícím se modelářům objektů málo času a prostoru, protože se mi "plní" mailová schránka nabídkami a já už musím modeláře objektů odmítat, ba dokonce mi všechny nabídky ani nedojdou, neboť je schránka těmito nabídkami zcela zahlcena. Jak tak na to koukám, tak o tuto trať by byl velký zájem, ale přidat ruku k dílu se nikomu nechce. Čekal jsem, že přihlásí alespoň jeden člověk, a já bych mohl byť částečně dát část trati k downloadu na Vánoce. No nic, tak hold zůstane ještě dlouho u prohlížení screenů na http://www.pikku.msts.cz . Když není zájem, tak vlastně není kam pospíchat. Díky za pomoc a měj te se fajn. TYGY :(

Re: díky za podporu

Tygy napsal:
Zdravím Fšechny po delší době. Možná jsem asi dal přihlašujícím se modelářům objektů málo času a prostoru, protože se mi "plní" mailová schránka nabídkami a já už musím modeláře objektů odmítat, ba dokonce mi všechny nabídky ani nedojdou, neboť je schránka těmito nabídkami zcela zahlcena. Jak tak na to koukám, tak o tuto trať by byl velký zájem, ale přidat ruku k dílu se nikomu nechce. Čekal jsem, že přihlásí alespoň jeden člověk, a já bych mohl byť částečně dát část trati k downloadu na Vánoce. No nic, tak hold zůstane ještě dlouho u prohlížení screenů na http://www.pikku.msts.cz . Když není zájem, tak vlastně není kam pospíchat. Díky za pomoc a měj te se fajn. TYGY :(

To je velká škoda.. Rád bych přispěl ale nejsem modelář.. Myslím si ,že ti ,co modelují objekty k BP mohou pomoci ,pokud je někdo poprosí !! ..
Tak tedy prosím modeláře o pomoc !!!! Byla by přeci škoda trať 090 nechat v šuplíku..

ocelot24 napsal:
To je velká škoda.. Rád bych přispěl ale nejsem modelář.. Myslím si ,že ti ,co modelují objekty k BP mohou pomoci ,pokud je někdo poprosí !! ..
Tak tedy prosím modeláře o pomoc !!!! Byla by přeci škoda trať 090 nechat v šuplíku..

Co Ti brání v tom, aby jsi modelář byl. Modelářem se nikdo nenarodil.

Zbyněk Šemora napsal:
Co Ti brání v tom, aby jsi modelář byl. Modelářem se nikdo nenarodil.

Mě brání hlavně čas !! .. (toho nikdo nemá asi navíc) ..

Ocelot: Ale ten čas nemají ani modeláři co tvoří pro BP. A já také ne. Ten čas si totiž musí každý udělat sám. A o tom to je.

ocelot24 napsal:
čas brání všem, ale modelování objektů je přinejmenším zajímavá zkušenost - zkus to, třeba se ti to zalíbí a už tě od toho nikdo neodtrhne :wink:

Marek Zvolský napsal:
ocelot24 napsal:
čas brání všem, ale modelování objektů je přinejmenším zajímavá zkušenost - zkus to, třeba se ti to zalíbí a už tě od toho nikdo neodtrhne :wink:

Tak jo.. Začnu tedy modelovat.. Práce je to v klídečku
Snad mě aspoň poté někdo pochválí za snahu

Tak teď už jenom dodělám "vánoční dárek" a hned letím na 3D Max s manuálem..

Objekty pro 090

Zdravím "Fšechny". já děkuji za snahu něco se pokusit vymodelovat. Mám jen jednoho modeláře, který tvoří do 090 objekty. Dělá velmi dobře, pečlivě a na přání. Ale pokud na tyto objekty bude sám, tak opravdu bude trať veřejná až v roce 2xxx. Ocením každou snahu, jen aby se stavba pohla kupředu.
S pozdravem Tygy

Asi bych orig. objekty v 090 oželel a zatím je nahradil těma co jsou k mání a potom postupně doplňoval jak to dělá Zbyněk.Ve své 180tce orig objekty taky nemám,ale myslím si,že hlavní by bylo jezdit.Takhle by jsi trať nikdy nedodělal.Byly by to asi škoda.Šnek

Šnek napsal:
Asi bych orig. objekty v 090 oželel a zatím je nahradil těma co jsou k mání a potom postupně doplňoval jak to dělá Zbyněk.Ve své 180tce orig objekty taky nemám,ale myslím si,že hlavní by bylo jezdit.Takhle by jsi trať nikdy nedodělal.Byly by to asi škoda.Šnek
No a odkedy máme šlachty, tak na Šnekovej trati jazdím asi najčastejšie ... fakt, že origoš objekty by sa hodili, ale zas z toho sa svet nezrúti. Hlavne že je trať dobrá a dá sa na nej dosýtosti zajazdiť.

Plně souhlasím mám taky 180 a nemá to chybu a poněvadž jsem od Plzně tak mi ty originál objekty nějak nechybí ty holt si domyslím.Ale hlavně se soustředím na jízdu než abych koukal na každej smrk.

Já souhlasím s Tygym. Proč jednou taky neudělat trať dokonalou s originál objekty, dodělanou odněkud někam a třeba jí vydat i s modely a s aktivitama? Jako jsou třeba vydané komerční tratě? Já si teda raději počkám :)!

Back
Nahoře