Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
A co teprv přes Chomutov do ChebuZbyněk Šemora napsal:Víš co to bude za událost jet v MSTS z Děčína až do Košic? Nebo do Štúrova? O tom se při vzniku MSTS ani mě nesnilo.
Joo,to by byla nádhera.Takový Excelsior v plné délce.mikulda napsal:A co teprv přes Chomutov do ChebuZbyněk Šemora napsal:Víš co to bude za událost jet v MSTS z Děčína až do Košic? Nebo do Štúrova? O tom se při vzniku MSTS ani mě nesnilo.![]()
Já tedy nevím, ale já už s tímto problém nemám. Jediné havárie jsem měl když jsem neopatrně spojil do kříže klasické vyhýbky a u angličana, když jsem posouval celé zhlaví a dva díly angličana dal omylem naruby, databáze se vždy spojila a až jsem chybu objevil, jakýkoli dotyk v editoru znamenal pád. Jinak při klasické pokládce jsem už velmi dlouho neměl problém. A to někdy ve stanici, kde se kříží modré čtverce dělám save až v sousedním čtverci. Možná to zavisí i od toho, jak výkonný máš počítač a koli máš RAM.Tygy napsal:No jo , tak je tu zase problém. Něco tomusimulátoru fakt nechutná a jsou to angličany. Jakmile se tam vkádá, a neuloží se hned komplet a hotově, tak udělá editor pápá. Bude to stoprocentně tím, že mají více trakčních částí a to se při zápisu projeví tak že to chce žuchnout. Většinou se to žuchnutí povede.Tvůrce s tím počítal a proto dělá zálohovací soubory. ale vše se vrátit taky nedá. Nebojte se, už je to pohromadě. Jedeme dál. Tygy
Předpokládám, že při rychlosti obou stavitelů, až Tygy zveřejní svou trať, Martin bude v Košicích. Však psal, že už tam byl a z vlastní zkušenosti vím, že když stavím některý úsek podruhé znovu, tak jdou práce mnohem rychleji. A Štúrovo/Komárno je také téměř zveřejněníhodné. Nějaké nedodělky, v tom nevidím problém, alespoň se uživatelé budou moci těšit na další aktualizace.PetrSv napsal:Že by mi něco uteklo? Praha-Děčín, Praha-Bratislava, Česká Třebová - Poprad....ale Košice ani Štúrovo jsem zatím nikde v plánech neviděl...
Hm a co potom Děčín? Z toho budou větší pytleTygy napsal:Čusík,
problém s angličanem jsem vyřešil. Nahradil jsem ho prozatím dvěma rovnými kolejemi a je klid. mám na to i jiné finty, ale nechci se tím zdržovat. Pokládám koleje v Holešovicích a na Bubny mám konec u krajní veksle. Přiznám se, že se Prahy bojím jako čert kříže, ale kulisy zvítězí. Tak zatím čusík, Tygy
Zbyněk Šemora napsal:Předpokládám, že při rychlosti obou stavitelů, až Tygy zveřejní svou trať, Martin bude v Košicích. Však psal, že už tam byl a z vlastní zkušenosti vím, že když stavím některý úsek podruhé znovu, tak jdou práce mnohem rychleji. A Štúrovo/Komárno je také téměř zveřejněníhodné. Nějaké nedodělky, v tom nevidím problém, alespoň se uživatelé budou moci těšit na další aktualizace.PetrSv napsal:Že by mi něco uteklo? Praha-Děčín, Praha-Bratislava, Česká Třebová - Poprad....ale Košice ani Štúrovo jsem zatím nikde v plánech neviděl...
Ale s tím Chebem (z Děčína), informace nemám, možná někdo překvapí. Ale v každém případě by bylo aktuální zveřejnit rozestavěné Lysá - Ústí nad Labem, protože Nymburk - Lysá, do toho jdu, jen co se po aktualizaci nadechnu. Ještě se někam napojí Jeneho 150....(Šnek kdyby to protáhl do Prahy)
A pak to bude poježděníčko. Opravdu projekt Československá republika.
DEJV00 napsal:Paráda Tygy!!! skvělá práce
jen by mě zajímalo kde se nachází tato pracovní verze ř.810?? nebo jestli sem něco zaspal?![]()
T napsal:DEJV00 napsal:Paráda Tygy!!! skvělá práce
jen by mě zajímalo kde se nachází tato pracovní verze ř.810?? nebo jestli sem něco zaspal?![]()
Pracovní verze ř.810 tedy výstižněji M 153.0 (892/MVTV2) se nachází zřejmě ještě v dílnách u jednoho výtečného nejmenovaného modeláře....