Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Dane, tohle byl asi první projekt do MSTS, kdy jsem ještě ani nezačal stavět BP, ale natěšeně čekal až tato trať bude. Jenomže pak byl projekt pozastaven a nechtělo se mi čekat na profíky tak jsem to zkusil u své domoviny.Já to bohužel zatím ani nestihl stáhnout.
do 3.4.2024 je časJá to bohužel zatím ani nestihl stáhnout. Nevím co dřív.![]()
Chce to trochu si odfrknout. Vřele doporučuji (aspoň 14 dní STOP!), tím nemyslím ale těch 10let, které jsem netvořil. Byl jsem tak vytížen, že to fakt nešlo. Neboj se, stavět nezapomeneš, je to jako jízda na kole........ mezitím tuto trať postavil Martin do 321, něco začal Kimir až do Dresden a nakonec jsem tady skončil i já se záchranou modelů i pro 072, aby neskončily jen v šuflíku.
Ale teď mi tady chybí nějaké obrázky z tohoto projektu. Celkem by mne zajímalo, jak se Tygy vypořádal s určitými úseky. Když už to bude nyní 3. verze této trati pro uživatele, laťka už Martinem byla nastavená hodně vysoko. On to postavil opravdu pěkně. Já zase použil jinou metodu s těmi fototexturami. Já bohužel na ............
Já spíš reaguji na určité modely ze začátků stavění, které bijí do očí. Zrovna ten světlý malý stromek, téměř na všech fotkách na mě působí jako červený hadr na býka.Musíš ty ode mě číst pořádně, protože jsem psal, aby nikdo nečekal žádné zázraky.
Tak s tím jsem se ještě nesetkal, že by mi nestačila obrazovka. Nemáš něco blbě nastaveného? Vždyť na notebooku mám monitor 16" a mám tam vše celé. I když na malém notebooku je to tak tak. Jinak pracuji na monitorech 24" a výš. Tam je to jiné kafe.V malém 17 palcovém monitoru si to dělá také špatně a když potřebuji nalinkovat návěstidlo větší než pětiznaké, Musím si Otočit obrazovku i počítač na výšku, protože se nedostanu na řádek s linkem