Ahoj všem.
Ti, kteří moc nelistují v novinkách a jiných vláknech, mají zde odkaz na vlákno do galerie obrázků a videí. Můj pokus o aktivitu v depu v trati 090. Nedělám to v MSTS AE, ale v klasickém TSRE5, chce to vědět o chybách, které program má pro "škození" aktivitářům, ale po přečtení návodů a rad zde na fóru to jde zrealizovat.
Berte to zatím jako pokus aktivity. Aby to byla "aktivitní BOMBA", musel bych se nastěhovat alespoň na týden k Danovi J., protože tam je se co učit.
Aktivitu dám pravděpodobně ke stažení k trati na webovky. Zkusím doladit aspoň nějaké příkazy. A Hlavně se musím poradit, jak s trainsetem, protože fakt nebyl čas se zabývat pravidly Trainsetu. Nějaké složky mám již po novu, ale něco je staršího data, spousta vozů použitých v jiných mých aktivitách i těch minulých především, nemá ladědění pro OR CZ/SK, taky jsem s tím měl hodně potíží, především rozjezdy loko pořád ve skluzu nebo odbrzdění. Tak zatím prověřuji v klasickém OR, ale ani tam to není bez potíží. Taky se množí chyby s brzdou, tak jsem si sám několikráte projel STŮJ !!
Ale dle scr to jde i v depu pěkně s točnou. Chtělo by to dohotovit model rotundy i zevnitř a vyříznout vrata, ať je to zajímavější. Upravit to v trati bude hračka.