Tygy
Průvodčí
Ahoj Zbyňku, neboj se vlka nic. Tvé nabídky si velice vážím a také jí využiji. Jen Spolek pro Chemickou a Huní výrobu jsem ještě do základů nezboural. Ale ono to přijde. Toto okolí jsem si hlavně skicoval, aby se to začalo vykreslovat do podoby města.Máš to pěkné, ale proč nepoužiješ mé modely do okolí UL západ? Všechny zásadní baráky kolem i originální plot. Netuším, co mne to tenkrát chytlo zde modelovat. Sice textury mám jenom ze streetview, ale vše je lepší než ty defaultní náhražky. Ale to jsem ti nabízel už na slezině. Nějak jsme to pak zamluvili.
Všichni to víme, že origo modely budov a detailů jsou tím nejlepším. Ale tobě taky došly náboje, až ses naučil modelovat a musím uznat, že máš smysl pro detail a nenecháváš to jen tak běžet.
Mě okolnosti donutily řešit v životě ještě jiné věci právě nad plán mého klasického zaměstnání. Dosti mi to vytěžuje volný čas, takže se věnuji stavbě po nesnesitelných vedrech právě nejvíce na cestách. Byť mám dosti objemná data v zahraničí, jsou momenty, kdy musím doslova zahodit NTB takzvaně do kouta, ikdyž letí spíše na lehátko kamionu a musím se jít věnovat povinnostem v dopravě. Někdy není síla po noční šichtě udržet oči a něco vytvořit.
Ale jak jsem již psal, pomalu to začíná dostávat fazónu a začínám být i malinko hrdý na to, že vlastně rodné město se už začíná samo sobě podobat. Také musím podotknout, že ne všechny default objekty stojí za starou bačkoru, u některých pak stačí vyměnit za foto texturu a zvětšit rozměry. Ale to sám víš a nemusím dále vyprávět.
Doufám, že občas škytneš, protože i já Ti dám kladné hodnocení, byť jen smajlíkem a jsem rád, že i tobě to jde od ruky a do koukatelné podoby. Mám tu rozděláno u nejstaršího syna na čisté foto textury z dronu zaměřené především na pole, louky a lesy. Pokud se to povede ve kvalitě proti Google či map CZ, budou k dispozici na oplátku.
Pořád se tady dá experimentovat, i s texturami povrchu pro lepší vizualizaci, momentálně ve stádiu pokusu velikosti i kvality.
Díky za reakce i všem ostatním.