Trať ČD Praha Děčín

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Guest
  • Datum začátku Datum začátku
Otestuj to hlavně v Děčíně. Hlavák a Děčín východ dohromady, to bylo stavební peklo i tak. A když to zaskládáš vlaky jak to dělá Dan. A když k tomu ještě vymodeluješ troleje, tak nevím nevím. A plus město Děčín. Zvládne to ještě OR? Toho se bojím. A takových velkých uzlů je hodně.
Tak to zatím bohužel nemohu testovat, musel jsem se vrátit ke starému Noťasu, pro teď moc nestavím. Nepobere toho moc, hlavně spuštění OR je problematické, ale to ještě před výměnou kolejiva bylo stejné. Při pořizování těchto scr. z Bohušovic na 16-ti FPS postupně doklesal na "významných" 9 FPS. Takže otestuji až ve středu na stolním PC, Složku Global původní mám hned vedle, tak mohu i porovnat a pořídím z toho screeny. Jsem teď ve Španělsku a jedu navíc ještě přes měnič 24V DC / 230V AC, musím hlídat baterie ke startu vozidla. To by mě šéf zahlušil, volat asistenci k vybitým baterkám. :oops::cool:

Tak odedneška začínám modelařit, ale specializace jen na koleje, výhybky musím nechat zkušenějším, raději. Protože z výhybky udělat ležatou osmičku a zkroucenou horizontálně přes zadní nohu a ještě vlastní bych svedl během vteřiny.
Ale tady je nástřel vyrovnávacích kolejí ve 3D, normálně chyběly i v klasickém kolejivu. Ale s velkými díky Tomovi Kaňkovi jsme se pohnuli mílovými kroky vpřed. Koleje3-5m, 3_9m a 4_8m ( původní můj vlastní švindl na 2D koleji z modelu o délce 5m ) teď rozměr souhlasí.
Náhled zde :
WhatsApp Image 2026-04-20 at 21.58.46.jpeg
Skvělá práce, Tome, Díky, díky.

Back
Nahoře