Trať ČD Praha Děčín

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Guest
  • Datum začátku Datum začátku
Re: Novinky v 090

Tygy napsal:
Zdar všem.
V 090-ce toho moc nového není, jen pár objektů mi poslal Mates. Tímto mu veřejně a vřele děkuji. A pak jsem se osmělil a pomocí kolegů a kamarádů jsem zřídil zkušební webové stránky pro 090. Zde je odkaz : http://090.wz.cz . Měly by stránky fungovat, neumím kouzlit a pořád se učím. Určitě se změní vzhled stránek. Možná nebude makat pár odkazů a některé podstránky nejsou dokončené, tak se nedivte. Času je opravdu málo a vytvářením stránek jsem strávil 12 hodin čistého času se zkoušením atd. atd.
Tak neváhejte juknout na výše uvedený link. Tygy

Nazdarek, jestli bys chtěl pomoci s tou stránkou, rád Ti s ní pomůžu :-)

Naposled editoval moderátor:
novinky

Zdravím všechny, kdo má zájem se podívat a hlavně stáhnout nějaké screeny a video z 090, nechť si klikne na následující odkaz : http://090.wz.cz/news.html .Je tam 5 kousků videa z nehody u Vraňan a balíček se screeny v RAR. Je to jen takové malé zpestření, ale nezůstane to v trati, protože je to moooc nová událost a tomu neodpovídá stav trati 090 v MSTS.
S pozdravem Tygy

Vážení sorry, omluvenka. Rozchodím to v nejbližší době.
Webzdarma si dělá, co chce a nepustí mě an i na FTP. Tak vydržte.
Tygy

Tygy napsal:
Vážení sorry, omluvenka. Rozchodím to v nejbližší době.
Webzdarma si dělá, co chce a nepustí mě an i na FTP. Tak vydržte.
Tygy
Omlouvat se nemusíš .... Oni totiž na wz.cz ti hodlaly zřejmě zpříjemňovat život .... Za to ovšem by si klidně mohl i žalovat, za neoprávněné odstranění autorského díla a jeho zneužití . Odměna je jenom 5 let natvrdo ... A finanční odměna , že by se z toho pod....

Zdarec

Zdarec. Na níže uvedených webových stránkách jsem přidal pár fotek z nehody u Vraňan. Jsou to mé vlastní fotky a pokud chcete, stáhně te si je.
Jinak z časových důvodů 090 stagnuje, ale změní se to k lepšímu. Zdržel jsem se těmi webovými stránkami a taky se mi přehodil režim prací na noční.
Tygy

cuzz, chtěl bych se zeptat jak je na tom trať 090...Stačilo by mi aspoň jaký úsek je již hotový
tak cuzz c.h.o.r.o.s.15 :salut:

to Flip

Zdar Flipe. Jukni na níže uvedený web - ic.cz . Jinak začínal jsem kdysi dávno v Bohušovicích. Z tama jsem pokládal koleje směrem na DC. to by ly moje začátky před zhruba 4-mi lety. postupem času jsem si prostřednictvím známostí a kontaktů povypůjčoval polohové plány trati a v současné době 090 začíná v Praze-Holešovicích v tunelu pod bílou skálou a momentálně končí v kilometru 534 těsně za zastávkou Dobkovice. Tento týden jsem předělal komletně celá zhlaví ve stanicích Ul-Sever a Bohušovice(krátké výhybky vyměněny za odpovídající) a komplet překopal stanici Lovosice. Potřeboval jsem ušetřit spoustu objektů, aby to chodilo co možná nejlépe.
vypadá to, že položím koleje do Dc na ústecké zhlaví a vypustím Krakena jménem Cr 090 do světa.
Ve spoustě míst trati objekty chybí a úprava terénu je velmi nedobrá, ale postupem času už chci dělat jen krajinu a objekty okolo. Moižná se dostanu i poslední části trati a to je z Dc až na státní hranici. Nehodlám už upravovat dále trať pro jiné časové údobí než je rozmezí roku 10.2003 - 12.2005.
S pozdravem Tygy :wink:

dorážka

Zdravím všechny. Včera v noci jsem položil koleje slavnostně už teprve do Děčína. Prozatím a to jen koleje končí za vjezdovým návěstidlem žst. Děčín.
Mám na trati mnoho nedodělků jako jsou stožáry,návěstidla, označení zastávek apod., ale hlavním problémem je vydání CD resp. DVD trati 090. Taky musím ještě přizpůsobit TRAINSET, jak jsem psal již dříve, Trainsetu BP, aby se pořád a neustále nemusely přehazovat a přepisovat nějaké složky v adresáři MSTS. Takže dořeším tyto "kosmetické" vady a upozorňuju, že nedodělané to vypustím do PROSTORU. Postupem času jako má aktualizace trať BP, budu vydávat aktualizace, které se budou moci stahovat na webu.
Toť prozatím vše, s pozdravem TYGY. :roll:

Bude paráda projíždět se na trati, která vede teoreticky od začátku do konce podél řeky. Od Prahu po Kralupy se podél trati nese řeka Vltava a Od Dolních Beřkovic až na hranice s Německem je to řeka Labe. Samozřejmě nemám teď na mysli úseky, kde se tyto dvě řeky podél trati nevyskytují, jako je třeba okolí Bohušovic, kde jen za bohušovickým nádražím směrem na Prahu vede most přes řeku Ohře. No nezbejvá nic než jen dočkat toho dne, kdy se tahle trať objeví na placce. :lol:

cuzz tady FLIP bohužel s novým účtem Tygy: jj dík za informaci...

Zdar všem

Zdar všem, kteří se nemohou dočkat, až vylelze 090 ven. Opravdu je na ní mnoho práce, nejvíce mě však mrzí to, že člověk přijde na spoustu chyb v programu až teahdy, kdy už má kus postavený a může zkusit nějakou tu aktivitu. Pak zjistíte, že se stala chyba a nemáte jinou možnost, než si smáznout minimálně polovinu práce a 3x více času. A to Vás čeká znovu a znovu ta samápráce. Mě osobně se tohle stalo už asi po šesté, ale vždy bylo mezitím tolik úprav, že záloha je na pytel. No nic, v posledních dnech se mi nic takového nestalo a konec června je asi tím očekávaným datem vydání trati pro veřejnost. Sledujte, prosím, webové stránky cd090msts a průběžně se dozvíte aktualizční zprávy.
S pozdravem Tygy.

Upřesnění

Zdravím všechny. Chci jen upozornit na to, že na mých webových stránkách spravovaných Plukasem, jsou dostupné veškeré informace spojené s distribucí 090. Dále se na stránkách nachází řada nových screenů a dalších úprav pro prvotní vydání.
Je toho opraavdu ještě moc, co se musí udělat, ale důležité jsou také věci jako doplnění Trainsetu. Ten už je napasován na Trainset BP. Už na to běží i jedna zkušební aktivita, abych zamezil různým chybám consistů.
S pzdravem Tygy

Re: Upřesnění

Tygy napsal:
Zdravím všechny. Chci jen upozornit na to, že na mých webových stránkách spravovaných Plukasem, jsou dostupné veškeré informace spojené s distribucí 090. Dále se na stránkách nachází řada nových screenů a dalších úprav pro prvotní vydání.
Je toho opraavdu ještě moc, co se musí udělat, ale důležité jsou také věci jako doplnění Trainsetu. Ten už je napasován na Trainset BP. Už na to běží i jedna zkušební aktivita, abych zamezil různým chybám consistů.
S pzdravem Tygy

jj good práce

Back
Nahoře