Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ok, díky....ted mi asi nezbývá nic jiného než doufat, že se tak stane.plukas napsal:Podle Tygyho bude trat postavená podle roku 2004, což značí, že zatím nové ústecké nádraží nebude.
Nicméně jestli se nepletu není vyloučeno, že jednou to Tygy opravdu předělá podle nejnovějšícdh plánů, ale to je momentálně jen otázka teorie
Zravím Tě Pikobelo. Klidně můžeš psát po polski. Já rozumím. Není problém poslat poštou do Polska. Cena DVD do Polska je 250,-Kč.pikobelo napsal:Is it possible to obtain the route via postal shipment in case I live in Poland?
Zdar Edie. Plány na nové UL-hl.n. mám doma. dokonce i fotky z modelu projektu. Ale určitě nehodlám dělat tyto změny, dokud nebude hotová 090. navíc bych musel požádat skvělého modeláře Pavla M., aby udělal kompletně nový model nádraží. V současné době je velice modelářsky vytížen, protože vyrábí modely a textury pro 090 jako o život. Každý den od něj dostanu buď nový model anebo alespoň beta verzi, abych to usadil do trati a otestoval, kde a jaké případné úpravy se mají udělat. Jinak tunel na Záadní nádraží je hotov, dokonce i krajní výhybky od Prahy v UL-západ leží. Pokud to bude možné, pokusím se napojit i koleje ze Střekova, ale zatím koleje na mostě jsou jen jako statický objekt.Edie napsal:Tygy, chtěl jsem se zeptat, zda budeš někdy předělávat ústecký hlavní nádraží, za to noví co se staví, a taky jestli neplánuješ do trati zakomponovat západ a tunel pod Větruší :?: :?: :?: :?: :?:
Jéé to by bylo parádní. Dovedeš si představit jaky bys v MSTS honil vlak v úseku Ústí - Lovosice, pohledem bys mrknul na druhou stranu Labe a tam by se mýjel třeba takový Jan Palach?Edie napsal:Zdar Tygy. Díky Ti za odpověď. S tím Západem jsi mě potěšil. Chtěl bych Tě poprosit o fotky toho modelu Ústí, jestli by bylo možné mi je nějak dát, poslat. Byl bych za ně moc rád. Bylo by trošku reálně spojit Tvoji trať s 072?
Edie napsal:Zdar Tygy. Díky Ti za odpověď. S tím Západem jsi mě potěšil. Chtěl bych Tě poprosit o fotky toho modelu Ústí, jestli by bylo možné mi je nějak dát, poslat. Byl bych za ně moc rád. Bylo by trošku reálně spojit Tvoji trať s 072?
V souvislosti s touhle tratí vás čeká taky ještě jedno milé překvapení......klimi napsal:Tak na tuhle trať se těšim.Už jsem si dokonce i připravil consisty na jednu aktivitku![]()
Jo???tak to se těšim dvojnásob.Tipuju to na 471 v barvách městkého slonaMartens napsal:V souvislosti s touhle tratí vás čeká taky ještě jedno milé překvapení......klimi napsal:Tak na tuhle trať se těšim.Už jsem si dokonce i připravil consisty na jednu aktivitku![]()
Přemýšlím,co v MSTS ještě není.Docela by se i hodili ty německé vozy,co jezdí na Keplerovi a ty vozy firmy SBB.Pokud už jsou tak mě pls naveďte.nebo budo v trainsetu k této tratibob57_cz napsal:"Velikán" to sice bude, ale ne zrovna slon.klimi napsal:Jo???tak to se těšim dvojnásob.Tipuju to na 471 v barvách městkého slonaMartens napsal:V souvislosti s touhle tratí vás čeká taky ještě jedno milé překvapení......klimi napsal:Tak na tuhle trať se těšim.Už jsem si dokonce i připravil consisty na jednu aktivitku![]()
![]()
Martens napsal:V souvislosti s touhle tratí vás čeká taky ještě jedno milé překvapení......
A co k vám přijelo?Petriik napsal:Martens napsal:V souvislosti s touhle tratí vás čeká taky ještě jedno milé překvapení......
Nemyslíš tím tu návštěvu, co nám sem přijela z Ostravského depa?
Petriik napsal:Martens napsal:V souvislosti s touhle tratí vás čeká taky ještě jedno milé překvapení......
Nemyslíš tím tu návštěvu, co nám sem přijela z Ostravského depa?