Trať ČD Praha Děčín

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Guest
  • Datum začátku Datum začátku
Tygy, chtěl jsem se zeptat, zda budeš někdy předělávat ústecký hlavní nádraží, za to noví co se staví, a taky jestli neplánuješ do trati zakomponovat západ a tunel pod Větruší :?: :?: :?: :?: :?:

Podle Tygyho bude trat postavená podle roku 2004, což značí, že zatím nové ústecké nádraží nebude.

Nicméně jestli se nepletu není vyloučeno, že jednou to Tygy opravdu předělá podle nejnovějšícdh plánů, ale to je momentálně jen otázka teorie

plukas napsal:
Podle Tygyho bude trat postavená podle roku 2004, což značí, že zatím nové ústecké nádraží nebude.

Nicméně jestli se nepletu není vyloučeno, že jednou to Tygy opravdu předělá podle nejnovějšícdh plánů, ale to je momentálně jen otázka teorie
Ok, díky....ted mi asi nezbývá nic jiného než doufat, že se tak stane. :D :D :D

Já osobně bych jak západní nádraží, nadjezd na most směr Střekov i směr Praha kolem řeky Bíliny ze západu taky uvítal.

to Pikobelo :

pikobelo napsal:
Is it possible to obtain the route via postal shipment in case I live in Poland?
Zravím Tě Pikobelo. Klidně můžeš psát po polski. Já rozumím. Není problém poslat poštou do Polska. Cena DVD do Polska je 250,-Kč.
Adresa webu : http://cd090msts.ic.cz S pozdravem Tygy

Naposled editoval moderátor:
to Edie

Edie napsal:
Tygy, chtěl jsem se zeptat, zda budeš někdy předělávat ústecký hlavní nádraží, za to noví co se staví, a taky jestli neplánuješ do trati zakomponovat západ a tunel pod Větruší :?: :?: :?: :?: :?:
Zdar Edie. Plány na nové UL-hl.n. mám doma. dokonce i fotky z modelu projektu. Ale určitě nehodlám dělat tyto změny, dokud nebude hotová 090. navíc bych musel požádat skvělého modeláře Pavla M., aby udělal kompletně nový model nádraží. V současné době je velice modelářsky vytížen, protože vyrábí modely a textury pro 090 jako o život. Každý den od něj dostanu buď nový model anebo alespoň beta verzi, abych to usadil do trati a otestoval, kde a jaké případné úpravy se mají udělat. Jinak tunel na Záadní nádraží je hotov, dokonce i krajní výhybky od Prahy v UL-západ leží. Pokud to bude možné, pokusím se napojit i koleje ze Střekova, ale zatím koleje na mostě jsou jen jako statický objekt.
Tygy

Zdar Tygy. Díky Ti za odpověď. S tím Západem jsi mě potěšil:). Chtěl bych Tě poprosit o fotky toho modelu Ústí, jestli by bylo možné mi je nějak dát, poslat. Byl bych za ně moc rád. Bylo by trošku reálně spojit Tvoji trať s 072?

Edie napsal:
Zdar Tygy. Díky Ti za odpověď. S tím Západem jsi mě potěšil:). Chtěl bych Tě poprosit o fotky toho modelu Ústí, jestli by bylo možné mi je nějak dát, poslat. Byl bych za ně moc rád. Bylo by trošku reálně spojit Tvoji trať s 072?
Jéé to by bylo parádní. Dovedeš si představit jaky bys v MSTS honil vlak v úseku Ústí - Lovosice, pohledem bys mrknul na druhou stranu Labe a tam by se mýjel třeba takový Jan Palach? :D

spojení

Edie napsal:

Zdar všem. Modely do trati mi Vyrábí "PAN" modelář-kouzelník Pavel M. Všechny jeho modely jsou volně ke stažení. není nic do 090 od Pavla, co by bylo neveřejné. pokud je zájem, je tu odkaz na jeho stránky : http://mates-msts.ic.cz/ . V plánu mám hlavně dokončení trati 090 a následně pak 098.Spíše bych chtěl "táhnout" koleje do Drážďan.
Jsem měsíc doma a tak tu na trati makám jako o život většinou i 13 hodin denně. Plukas už trať testuje a posílá mi připomínky ohledně vlastností návěstidel a chyb ohledně aktivit. zatím se to tváří příjemně. Jsou v trati drobnosti, které opravím do prvního vydání. mimo to dělám na krajině jak ozběsilej. to, co jsem stihl za poslední měsíc, by mi trvalo přinejmenším 4 následující.
S tratí 072 nevím,zda to spojím. Poskytl jsem Karlosovi v podstatě kousek trati z Lovosic do UL, aby si to k sobě do 072 vpravil, ale protože nejde všechno dle skutečnosti, musel dělat nějaké úpravy v kolejišti mnou postavené. co vím, tak už to spojil ze Západu Ul přes Žalhostice do Lovo a na do UL- západ.
Mám sice hozenou zkušebně 100m kolej kolem zdymadel pod hradem ,ale jestli je tam přesně, nevím. Navíc je tuproblém celého MSTS, a to je počet objektů na čtverci. Je to boj o to, co bude kolem trati a co nebude. Karlos na ústeckém čverci má kolem 700 objektů, ale nemá všude návěstidla domy, stromy a silnice. Toto omezení je hrozné. Prot jsem požádal Pavla M., aby zkusil objekty vymodelovat jako jeden. To se povedlo, a simulator u to ani moc neva. Takový model UL hl.n má cca 250 polygonů. to je jako jeden jednodušší nákl.vagon. To se ztratí.
Tak kdo má zájem o trať, nechť si objedná mailem. Všem,kteří si objednali, jsem objednávku potvrdil. Doufám, že odpovědní mail všichni dostali. Pokud ne, ozvěte se znovu.
S pozdravem TYGY.

Tygy, v mém minulém příspěvku jsem se asi špytně vyjádřil, když jsem myslel fotky modelu nádraží. Měl jsem na mysli projekt modelu Ústí hl. n. tedy fotky makety. Jinak by bylo fajn, kdyby byla 090 a 072 v jediný trati. To by bylo žůžo :D :D :D . Snad to tak dopadne. Jinak ti držím pěsti a přeju hodně úspěchů.

klimi napsal:
Tak na tuhle trať se těšim.Už jsem si dokonce i připravil consisty na jednu aktivitku :)
V souvislosti s touhle tratí vás čeká taky ještě jedno milé překvapení......

Martens napsal:
klimi napsal:
Tak na tuhle trať se těšim.Už jsem si dokonce i připravil consisty na jednu aktivitku :)
Jo???tak to se těšim dvojnásob.Tipuju to na 471 v barvách městkého slona :D

bob57_cz napsal:
klimi napsal:
Martens napsal:
klimi napsal:
Jo???tak to se těšim dvojnásob.Tipuju to na 471 v barvách městkého slona :D
"Velikán" to sice bude, ale ne zrovna slon.
Přemýšlím,co v MSTS ještě není.Docela by se i hodili ty německé vozy,co jezdí na Keplerovi a ty vozy firmy SBB.Pokud už jsou tak mě pls naveďte.nebo budo v trainsetu k této trati :eek: ?

heh

Zdravíčko. Heh. Tak to by mě taky zajímalo, co to je za překvápko. Protože já o překvápku nic nevím. Leda že by mě hned zašili do Báně a nebo mě přijel někdo osobně zbouchat. :?: :?: :eek:
Tygy

Back
Nahoře