Trať ČD Praha Děčín

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Guest
  • Datum začátku Datum začátku
KJ_Ross napsal:
Projel ste se po té trati teda někdo? Bo se vám doma valí o jedno DVD navíc?
JJ uz jsem ji projel celou...a jako nema chybu .... uz se tesim na dalsi dodelavky....chtel bych jen upozornit ze kdyz jsou zavory tak kdyz je zavora dole tak uz necinkaji ale to je jen detail. Fps velice na dobre urovni, samo kdyz projede nekolik vlaku nebo jsou na nadrazi tak se fps snizi. Jen tak dal :)

Bohužel nejhorší na FPS jsou Lovosice, o něco lepší je to v UL a Kralupy ještě nejsou komplet. Tam se to projeví, až bude okolí komplet. Jinak při aktivitě v přímém směru na vjezdovém návěstidle na Lukavci směr Lovosice se může stát, že bude svítit "Stůj". Stačí zastavit a pomalu se proti červené rozjet. Naskočí návěst výstraha nebo volno. Je to způsobeno, tím, že jsou za sebou dva čtverce objektově velice náročné a MSTS to zkrátka "NESTÍHÁ". Při jízdě do odbočky se mi to nestalo.
Jinak je dobře, že se Klimi ozval. Nevím, čím je způsobeno poškození souboru, ale každopádně DVD vyměním. Nepálím to v peci rychle, protože vím, že žádné DVD nemá rádo vysoké rychlosti vypalování. Sám mám raději kvalitu nežli kvantitu.
Tygy

Dobrá tedy. Chtěl sem se zeptat, jestli někdo z vás nemá jízdní řád nákladních vlaků pro tuhle trať na tvoření aktivit dle reality? Mohou být i starší. Díky

KJ_Ross napsal:
Dobrá tedy. Chtěl sem se zeptat, jestli někdo z vás nemá jízdní řád nákladních vlaků pro tuhle trať na tvoření aktivit dle reality? Mohou být i starší. Díky

SJŘ n.v. již několik let neexistuje. Udělej něco podle s sebe, třebe 4 h zpozděného.

Já náklady ve svých aktivitách dělám náhodně a tak,aby se fíra nenudil takže jich tam třeba jede 2 krát víc než v normálu.

Kdo má zájem o JŘ sice jen osobní dopravy na rok 2004-2005, mám Praha - DC a zpět ve formátu PDF, souhrnou dopravu 091 v JPG. Možná se tu ještě něco najde i na 093, 094 i 110.
Tygy

Chci se zeptat kde bude trat ke stažení, jelikoz se tady rikalo ze kdyz se najde nakej web tak to tam bude- to zadnej jeste neni :cry:

Naposled editoval moderátor:
Pro Flip15: Zdar Flipe, zatím probíhá distribuce poštou. Až bude místo na webu, tak se to dostane veřejně na web a bude to volně ke stažení. Hlavně počítám na webu ale s aktualizacemi pro 090.
Tygy

Tygy, ale vždyť místo na webu můžeš mít raz dva. Stačí se podívat. Mohu ti doporučit Rapidshare, Upnito, LeteckáPošta,E-disk, a další veřejné upload servery. Trať může být rozdělená na 5 archívů a pak si to doma zkompletuje.

Jiří Maxa napsal:
Tygy, ale vždyť místo na webu můžeš mít raz dva. Stačí se podívat. Mohu ti doporučit Rapidshare, Upnito, LeteckáPošta,E-disk, a další veřejné upload servery. Trať může být rozdělená na 5 archívů a pak si to doma zkompletuje.
Soudruhu Maxo, račte se vyjadřovat k tomu, čemu rozumíte....kolikrát Vám to mám vysvětlovat....jak dlouho si myslíte, že tyhle Vámi navrhované free servery vydrží odpovídající traffic?

No abych pravdu řekl resp. napsal, tak s dělenými archivy mám špatné zkušenosti. Jistota je na vysmažené placce. Je tam totiž vše i pro ty méně zručné a vůbec pro amatéry vlakového simulátoru. A to právě spousta amatérských uživatelů nemusí zvládnout spakovat si rozdělené soubory. Moji někteří kolegové z práce mají pár let do důchodu, jsou to fírové, tak si rádi zajezdí i doma, ale o PC toho moc nevědí. Mladý člověk se to naučí za chvilku.
Když jsem začínal před několika málo lety, byl obrovský problém se připojit na net nebo to bylo velice drahé. Neuměl jsem ani řádně rozbalit archiv s lokomotivou ČD tak , aby správně fugovala v simulatoru. každý archiv byl balený jinak a tím, že se vytvořily dvě složky s jedním názvem loko schované v sobě, už model nebyl vidět v editoru. A koho se zeptat, když tě každé připojení stálo nějaké drobné nebo nebyl jinak dostupný než přes net???
Doba se sice mění a v časovém skoku se za deset minut dnes dá stáhnout dat jako před tím za tři dny.Chatování je na denním pořádku.
Zablený archiv má 620MB, ale je tomu potřeba i UZK (kolejový system pro GLOBAL), aby to řádně fungovalo.K tomu je připojena část Trainsetu, který mělo jen pár lidí z důvodu neveřejných modelů až do vydání trati.
Důležité je pro mě místo na aktualizace, kde budu dopl'ňovat úpravy trati.
Tygy

Martens napsal:
Jiří Maxa napsal:
Soudruhu Maxo, račte se vyjadřovat k tomu, čemu rozumíte....kolikrát Vám to mám vysvětlovat....jak dlouho si myslíte, že tyhle Vámi navrhované free servery vydrží odpovídající traffic?
A mám pocit že po nějaké krátké době ty soubory smažou. Apoň teda LeteckáPošta

Nevím, co tu pořád řešíte s místem na serveru. Jednou tu bylo řečeno, že instalace bude z DVD, a aktualizace budou na serveru.

plukas napsal:
Nevím, co tu pořád řešíte s místem na serveru. Jednou tu bylo řečeno, že instalace bude z DVD, a aktualizace budou na serveru.

já to chápu, jenom sem se zeptal :)

Back
Nahoře