Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Válí.Ale je nefunkčníKJ_Ross napsal:Projel ste se po té trati teda někdo? Bo se vám doma valí o jedno DVD navíc?
JJ uz jsem ji projel celou...a jako nema chybu .... uz se tesim na dalsi dodelavky....chtel bych jen upozornit ze kdyz jsou zavory tak kdyz je zavora dole tak uz necinkaji ale to je jen detail. Fps velice na dobre urovni, samo kdyz projede nekolik vlaku nebo jsou na nadrazi tak se fps snizi. Jen tak dalKJ_Ross napsal:Projel ste se po té trati teda někdo? Bo se vám doma valí o jedno DVD navíc?
KJ_Ross napsal:Dobrá tedy. Chtěl sem se zeptat, jestli někdo z vás nemá jízdní řád nákladních vlaků pro tuhle trať na tvoření aktivit dle reality? Mohou být i starší. Díky
Tady něco může být za rok 2006KJ_Ross napsal:Dobrá tedy. Chtěl sem se zeptat, jestli někdo z vás nemá jízdní řád nákladních vlaků pro tuhle trať na tvoření aktivit dle reality? Mohou být i starší. Díky
Dík moc. Hodně jsem toho našel 8)Vrbam napsal:Tady něco může být za rok 2006KJ_Ross napsal:Dobrá tedy. Chtěl sem se zeptat, jestli někdo z vás nemá jízdní řád nákladních vlaků pro tuhle trať na tvoření aktivit dle reality? Mohou být i starší. Díky
http://www.iwan.eu07.pl/danone39/
Chlape, musis napsat autorovy trati, aby ti ji poslal ve forme DVD. Jinak web stranka je: http://cd090msts.ic.cz/ .FLIP15 napsal:Chci se zeptat kde bude trat ke stažení, jelikoz se tady rikalo ze kdyz se najde nakej web tak to tam bude- to zadnej jeste neni![]()
Soudruhu Maxo, račte se vyjadřovat k tomu, čemu rozumíte....kolikrát Vám to mám vysvětlovat....jak dlouho si myslíte, že tyhle Vámi navrhované free servery vydrží odpovídající traffic?Jiří Maxa napsal:Tygy, ale vždyť místo na webu můžeš mít raz dva. Stačí se podívat. Mohu ti doporučit Rapidshare, Upnito, LeteckáPošta,E-disk, a další veřejné upload servery. Trať může být rozdělená na 5 archívů a pak si to doma zkompletuje.
A mám pocit že po nějaké krátké době ty soubory smažou. Apoň teda LeteckáPoštaMartens napsal:Soudruhu Maxo, račte se vyjadřovat k tomu, čemu rozumíte....kolikrát Vám to mám vysvětlovat....jak dlouho si myslíte, že tyhle Vámi navrhované free servery vydrží odpovídající traffic?Jiří Maxa napsal:Tygy, ale vždyť místo na webu můžeš mít raz dva. Stačí se podívat. Mohu ti doporučit Rapidshare, Upnito, LeteckáPošta,E-disk, a další veřejné upload servery. Trať může být rozdělená na 5 archívů a pak si to doma zkompletuje.
plukas napsal:Nevím, co tu pořád řešíte s místem na serveru. Jednou tu bylo řečeno, že instalace bude z DVD, a aktualizace budou na serveru.