Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Tak to se jistě sejdem v ProstřeďákuTygy napsal:Když se to povede a bude na to čas, tak to chci dotáhnout až do Drážďan. K tomu možná bude i ČD 110 Kralupy-Most,alespoň částečně. Jen bohužel nemám ještě tolik času, abych se mohl věnovat stavbě. Tygy
Tak o tom ani nemluvím, to je hotovka A pak budem křičet na celej svět :bms:Tygy napsal:rozhodně. asi na pivku, né ???
Zdar. "Sorry vole error". Nemám rád, když se mi někdo rýpe v díle a navíc tímto tónem(bez pozdravu, bez prosíku). S "ref" souborem k trati to má velmi jednoduché i laik a proto je to moje obrana proti laickým vlezům do trati v Editoru. Neodbornou manipulací si dotyčný může poškodit nastavení tratě + případně si smaže některé objekty a posléze si bude stěžovat na foru, že mu trať nechodí.perinakx napsal:No to je tak tazko dat k trati .ref subor, clovek si to chce razdva prebehnut v editore a moze akurat ...,
Tygy napsal:Zdar. "Sorry vole error". Nemám rád, když se mi někdo rýpe v díle a navíc tímto tónem(bez pozdravu, bez prosíku). S "ref" souborem k trati to má velmi jednoduché i laik a proto je to moje obrana proti laickým vlezům do trati v Editoru. Neodbornou manipulací si dotyčný může poškodit nastavení tratě + případně si smaže některé objekty a posléze si bude stěžovat na foru, že mu trať nechodí.perinakx napsal:No to je tak tazko dat k trati .ref subor, clovek si to chce razdva prebehnut v editore a moze akurat ...,Odborník vleze do trati bez problémů a nechlubí se tím veřejně.
Tygy
Další ze stovky uživatelů, který by uvítal nějaký MSTS starter. Martens před několika měsíci něco začal vyvíjet a fungovalo to spolehlivě. Zkoušel jsem přepínat BP a 321. Jen tam byly nějaké problémy s časově dlouhým načítáním trati.p.m1 napsal:Dobrý den
Jsem naprostý začátečník s MTS...Mám nainstalovanou nejnovější verzi BP od pana Šemory,chodí naprosto spolehlivě a je to skvělé poježděníčko) chtěl bych používat i trat 090,ze stránek Tygyho .....
p.m1
Prosím jaká nová vozidla jsou v trainsetu 090?díkKJ_Ross napsal:p.m1: Ahoj. Trainset nech tak jak být má a neměň, nepřejmenovávej složku TRAINS. Trainset 090 stačí sloučit (rozbalit) do trainsetu BP. Je to stejné, jen v 090 Trainset jsou nějaká vozidla navíc.
Tok to je asi pěkný průšvih. Mandelinku jsem použil ve své akt. a už jsem ji odeslal k vydání. Tak teď jen doufám, že mě Pikku nevynadá.S pozdravem Dan.Tygy napsal:Zdravím všechny.
Chci se tímto veřejně omluvit Pikkulintovi za způsobený problém s MVTV_2. Došlo k tomu nedopatřením a Chtěl bych požádat všechny, kteří mají tento model ve svém Trainsetu, aby jej dále nešířili. Děkuji za pochopení a ještě jednou se omlouvám. Určitě model bude, ale ne v tomto stavu, byť je skoro hotov.Tygy:study: