Trať ČD Praha Děčín

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Guest
  • Datum začátku Datum začátku
Zdravím tyggy,chci se zeptat,budeš tvořit i 098 až po Dolní žleb nebo jen po Děčín.Díky Lukáš Mach

Když se to povede a bude na to čas, tak to chci dotáhnout až do Drážďan. K tomu možná bude i ČD 110 Kralupy-Most,alespoň částečně. Jen bohužel nemám ještě tolik času, abych se mohl věnovat stavbě. Tygy

Tygy napsal:
Když se to povede a bude na to čas, tak to chci dotáhnout až do Drážďan. K tomu možná bude i ČD 110 Kralupy-Most,alespoň částečně. Jen bohužel nemám ještě tolik času, abych se mohl věnovat stavbě. Tygy
Tak to se jistě sejdem v Prostřeďáku :lol:

Zdravím
pro Flipa 15. Také jsem nemohl najít trať 090, i když byla správně nainstalovaná. Nebyla ani ve TrainStore ani v ConBuilderu. Kdysi jsem měl podobný problém i s tratí 183. Kolega mi poradil, abych do složky Routes k trati nainstaloval difaultní tratˇ. A už jezdím. I trať 090 je bez problémů. Tak to zkus. pokud už nemáš vše OK. Milan

No to je tak tažko dať k trati .ref súbor, človek si to chce razdva prebehnut v editore a môže akurát tak sledovať peknú chybovú hlášku.

perinakx napsal:
No to je tak tazko dat k trati .ref subor, clovek si to chce razdva prebehnut v editore a moze akurat ...,
Zdar. "Sorry vole error". Nemám rád, když se mi někdo rýpe v díle a navíc tímto tónem(bez pozdravu, bez prosíku). S "ref" souborem k trati to má velmi jednoduché i laik a proto je to moje obrana proti laickým vlezům do trati v Editoru. Neodbornou manipulací si dotyčný může poškodit nastavení tratě + případně si smaže některé objekty a posléze si bude stěžovat na foru, že mu trať nechodí. :twisted: Odborník vleze do trati bez problémů a nechlubí se tím veřejně.
Tygy

Tygy napsal:
perinakx napsal:
No to je tak tazko dat k trati .ref subor, clovek si to chce razdva prebehnut v editore a moze akurat ...,
Zdar. "Sorry vole error". Nemám rád, když se mi někdo rýpe v díle a navíc tímto tónem(bez pozdravu, bez prosíku). S "ref" souborem k trati to má velmi jednoduché i laik a proto je to moje obrana proti laickým vlezům do trati v Editoru. Neodbornou manipulací si dotyčný může poškodit nastavení tratě + případně si smaže některé objekty a posléze si bude stěžovat na foru, že mu trať nechodí. :twisted: Odborník vleze do trati bez problémů a nechlubí se tím veřejně.
Tygy

No dobre tak asi niesom odborník čo už, ale vcelku pekná trať.

Děkuji za poklonu, bude snad někdy v budoucnu i hotová, leč mám velmi málo volného času.
Tygy

Dobrý den
Jsem naprostý začátečník s MTS...Mám nainstalovanou nejnovější verzi BP od pana Šemory,chodí naprosto spolehlivě a je to skvělé poježděníčko:o) chtěl bych používat i trat 090,ze stránek Tygyho jsem si stáhnul trat (Global a CR_090 a také dve slozky Trainsetu) vse zabalené v raru... kam přesně do MTS musím co zkopírovat aby mi chodila ta 090?? Když jsem zkousel Global od BP si prejmenovat na globalBP a do samotného Globalu jsem zkopíroval global z 090 a totez jsem vyvedl s trainsetem, tak mi Trainstore 090 nasel,ale jaksi bez ceskych loko(trainsetu) a pri spusteni MTS sem mohl max.do vyukové jízdy... mohl by mi prosíííím zde někdo poradit?? mockrát děkuji s pozdravem

p.m1

p.m1: Ahoj. Trainset nech tak jak být má a neměň, nepřejmenovávej složku TRAINS. Trainset 090 stačí sloučit (rozbalit) do trainsetu BP. Je to stejné, jen v 090 Trainset jsou nějaká vozidla navíc.

p.m1 napsal:
Dobrý den
Jsem naprostý začátečník s MTS...Mám nainstalovanou nejnovější verzi BP od pana Šemory,chodí naprosto spolehlivě a je to skvělé poježděníčko:o) chtěl bych používat i trat 090,ze stránek Tygyho .....
p.m1
Další ze stovky uživatelů, který by uvítal nějaký MSTS starter. Martens před několika měsíci něco začal vyvíjet a fungovalo to spolehlivě. Zkoušel jsem přepínat BP a 321. Jen tam byly nějaké problémy s časově dlouhým načítáním trati.
Jenomže asi čas je nepřítel.

KJ_Ross napsal:
p.m1: Ahoj. Trainset nech tak jak být má a neměň, nepřejmenovávej složku TRAINS. Trainset 090 stačí sloučit (rozbalit) do trainsetu BP. Je to stejné, jen v 090 Trainset jsou nějaká vozidla navíc.
Prosím jaká nová vozidla jsou v trainsetu 090?dík

loko a vozů není mnoho, ale jsou potřeba na většinu defaultních aktivit 090. Jen z příkladů jsou tam repainty řady 122, 163, 460, 372, 742Viamont, 749, DB 180, CDvozy Faccs, Falls, Sgjs, Sgnss, DB a FS Saadkms, CD Smms a Smmps, dále některé zahraniční vozy na chemii a přepravu obilnin.
Tygy

OMLUVENKA

Zdravím všechny.
Chci se tímto veřejně omluvit Pikkulintovi za způsobený problém s MVTV_2. Došlo k tomu nedopatřením a Chtěl bych požádat všechny, kteří mají tento model ve svém Trainsetu, aby jej dále nešířili. Děkuji za pochopení a ještě jednou se omlouvám. Určitě model bude, ale ne v tomto stavu, byť je skoro hotov.Tygy :( :study:

Re: OMLUVENKA

Tygy napsal:
Zdravím všechny.
Chci se tímto veřejně omluvit Pikkulintovi za způsobený problém s MVTV_2. Došlo k tomu nedopatřením a Chtěl bych požádat všechny, kteří mají tento model ve svém Trainsetu, aby jej dále nešířili. Děkuji za pochopení a ještě jednou se omlouvám. Určitě model bude, ale ne v tomto stavu, byť je skoro hotov.Tygy :( :study:
Tok to je asi pěkný průšvih. Mandelinku jsem použil ve své akt. a už jsem ji odeslal k vydání. Tak teď jen doufám, že mě Pikku nevynadá.S pozdravem Dan.

Back
Nahoře