Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Do globalu se ale žádné textury nevkládají, ty mají být v trati a vkládá je tam autor trati. Kdyby měly být textury UZK součástí Globalu, tak by je tam autor UZK vložil přímo a nedával by je extra bokem.Amazon napsal:doplnil jsem chybějící textury v globalu...
Jo, ty základní tam jsou, ale další tam již nepatří. Podívej se na stránku s UZK nebo si prostuduj návod na Xtracks. Tam to je jasně rozdělené na část pro hráče ( bez textur ) a část pro stavitele ( textury do vlastní trati ).Amazon napsal:Nejsem až tak zběhlý v tom, co by měl nebo neměl global obsahovat, jsem jen řadový uživatel, a když na mě MSTS spustí, že mu chybí nějaká textura ve složce global, tak mu jí tam s radostí dám abych ho umlčelAkorát je mi divný, pokud v globalu textury být nemají, proč jich je v originál globalu rovnou 30?
Tygy, to co popisuješ nedělá TR. Zde si vše dle seznamu uživatel opravuje sám. A věř tomu, že TR nelže, jestli Ti napíše, že něco chybí, tak to chybí. Ale samozřejmě pokud chybí něco z balastu, který nepoužíváš, tak to na funkčnost vliv nemá. Stačí ale jednou trať uklidit a pak už je radost tímto programem trať kontrolovat. Já od té doby nemám jedninou připomínku, že by po aktualizaci komukoli chyběl nějaký objekt. (pokud dotyčný nevynechal nějakou aktualizaci).Tygy napsal:no a vo tom to je.
Track Report nepoužívám, většinou se pomocí těchto programů zapisují chyby, které nemají vliv na trať samotnou, někdy se díky těmto prográmkům ztratí některé soubory, někdy se i zabalením do archivu poškodí některé soubory( s tím mám osobní zkušenost ). Někde mi ještěš chybí noční nebo zimní textury. REF soubor nedodávám záměrně. Ten nemá vliv na nic kromě úprav trati v RE.
Tygy
A kdo by taky jezdil v zimě, brrrr. Já raději v létěTygy napsal:Tak to může být Zbyňdo nějaký jiný s podobným názvem, já to nepoužívám, vím, že mi nějaké zimní a noční textury chybí, nevytáhl jsem si je z tratí, odkud mám modely a nějak jsem na ně pozapomněl. Ale aktualizcí se dá vše dodat, to je výhoda.
Tygy
JáKarlos napsal:A kdo by taky jezdil v zimě, brrrr. Já raději v létěTygy napsal:Tak to může být Zbyňdo nějaký jiný s podobným názvem, já to nepoužívám, vím, že mi nějaké zimní a noční textury chybí, nevytáhl jsem si je z tratí, odkud mám modely a nějak jsem na ně pozapomněl. Ale aktualizcí se dá vše dodat, to je výhoda.
Tygy![]()
manazer502503 napsal:Zdravím všechny!mám takovou prosbu!stáhnul sem si trat 090 i global pro 090 a potřeboval bych poradit jak to všechno udělat správně aby všechno fungovalo!četl sem si zde příspěvky ale nák sem z nich nepochopil co mám udělat!hlavně teda s tim globalem!našel by se někdo kdo by mi "po lopatě" vysvětlil nebo napsal nějaký postup jak všechno udělat správně aby mi trat 090 v msts správně fungovala?byl bych vám moc vděčný!jinak se omlouvám že se tu ptám na tak pro vás určitě hrozně primitivní věc!každopádně všem předem děkuju za jakékoliv rady!mějte se....